26 de novembre 2010

reposició: Roma

AQUEST ES UN POST DE FA UN TEMPS, RES, DEL NOVEMBRE DE L'ANY 2007... COM SI FOS AHIR... ON S'EXPLICA EL MATEIX PARAULA PER PARAULA QUE PASSARÀ AVUI NIT A UN RECONEGUDISSSSIM RESTORANT DE LA CITY OF LLEIDA; ESPEREM QUE EL CUINER HAGI POGUT ARRIBAR DES DE SANT SEBASTIÀ DE RECOLLIR LES RESTES DEL SOPAR DELS ESTRELLAS MICHELIN-LORZAS

"benvolguts,
fonts gens fiables han confirmat a aquest blog que el proper divendres dia 30 de novembre de 2007 (cony... avui es 26 de novembre de 2010... que teniu una reserva anual de dates???) es celebrarà en la més íntima intimitat secreta un sopar d'antics membres d'un club de gays de Lleida.

L'acte tindrà lloc cap al carrer bisbe messeguer , aprop de la rambla aragonesa, cantonada amb clínica perpétuo socorro, en un conegut i greixós antro disfressat de bareto de barri. En concret, el local el trobareu descrit a (dades reals 100%)

Patatabrava.com Templos del placer, Bar Roma, Lleida
Templos del Placer, Comentarios de Bar Roma, Lleida, Catalunya
www.patatabrava.com/temples/index_detall.php?id=348


Bar Roma a la vora del rectorat (UdL), Lleida
Comentarios
Anónimo, Hace 1 año no sabeu què són les braves si no heu anat al Roma (sempre acompanyades d'un vermut o d'una canyeta, clar)
papallona, Hace 1 año a mi m'hi va portar per primer cop el meu ex.. i des de llavors no he pogut parar d'anar-hi! bonissimes :D ~~~~
Anónimo, Hace 1 año Es que a Lleida hi tenim lo milloret... ! ara, al local hi ha sempre massa fum...
Anónimo, Hace 1 año k en direm de les braves del Roma?!?!?! immillorables, bonissimes, de Lleida jajajaja

Els assistents, sempre en nombre incert per les baixes que es van patint en aquests sopars, tenen intenció de trencar récords i recórds. A saber:

record de beure vi sense que encara hagin posat un plat de jalo a taula
record de mastegar amb les boques ben obertes fins que foti molta molta mania
record de risotada més sorollosa
record de trossets de carn incrustats entre dents
record d'iniciar converses que no acaben mai
record de no assistències a sopars d'aquest tipus
record d'arribada més aviat a casa sense tenir poblemes gàstrics
i per últim, record de cagaleras diarreras de la muerte a causa de las bravas, típicas del Roma
la convocatoria és personal i si a hores d'ara no heu rebut cap missiva, doneu-vos per exclosos del grupeto roma. Hi assistiran, si no ho impedeix causa de força major (com estoy a gustito en el sofa de casa, no me jodas, o man prohibido ir y lloro, o tengo guàrdia, o ...) Anchova Power reaparegut, ion de rues chalequero, milanesia en roma, mecheros conversacional, morenillas i rubitas, mejillons magallon i altres agregats que ara no podem dir.

5 comentaris:

ombra ha dit...

BUEN DIAAAAAAAAAAAAAAAAA
ke susu passeu molt bé, avui que sembla que tindreu assistència total i multitudinària...

anchoa legion roma.sana ha dit...

...sempre tens informacio ... ets una font d'informacio ... un manantial, un lago, un pantano de siluros sirulos, o un abrevadero

zenkiu perri mas

ombra jeje ha dit...

ostic, com tas petat de riure otra vés!!!
aquesta setmana ja van dos panxots de riure eh? a que va bé riure? pos aviam si ho fem més eh? el dia 11 al dinar o sopar de men's pot ser riurem una mica tamé!

ombrava ha dit...

COMENTARIS RECENT EN LA PAGINA PATATABRAVA.COMSIIIIIIIIII, és un bon local on passar una bona estona amb els amics i gaudir d'unes braves boníssimes acompanyades d'un bon refresc o la cerveseta de rigor!! Ja tinc ganes de tornar-hi!!!
. elenca2, hace 1 año

El Roma, tot un mitic punt de trovada a lleida, alla han quedat, avis, pares, fills i ara nets...Les braves... exquisites, la fideua... bonisima, els ous estrellats amb pernil i patates... per morir-se. Ja m'esta agafant gana i tot!
. oriol, hace 1 año

que algú es curri una foto d'unes braves d'aquí no?
. Faiszer*, hace 1 año

Les millors patates braves del món...com a mínim ^^ et deixaran tan bon sabor de boca, que no podràs evitar tornar-hi..fins hi tot gent de Mallorca, ve a tastar aquestes fabuloses patates braves! No deixeu d'anar-hi, son buníssimes, estàm molt bé de preu, i voldràs repetir, sempre!
. TacHi, hace 2 años

esta tot super bo!!
. gaucho68, hace 2 años

les braves del roma són les millors de tot l'univers. No saps el que son les patates braves fins que no has tastat les del roma.
. nuia, hace 3 años

Les millors braves de Lleida, al bar Roma!!!Ames tipic bar de poble, com m'agrada a mi!!
.

anchoa ha dit...

joer, aquesta penya t'asseguro que, o son el amos del local qeu s'autocomplaeixen i es publiciten, o el que no son, segur es, uns sibarites ni gourmets gastronomics, les p.braves .. pos que et diré tampcoc no n'hi ha per tant, be, de fet ni per asomo ... i la resta queviures, jo que se, normal amb oli, deueun sortir de ramadan quan hi van, jo que se

i el vi tampoc

i el local ple de fotos de viejos comensals que ja han ginyat fa anys les excelentissimes i fantastuoses braves que van ingerir

salut, i com deia lo jefe de comedores de altre gran restorant de braves a la afirmació de ... Jefe, mecagüensusmuelas como pican estas bravas!! .... COÑO, SINO NO SERIAN BRAVAS!!

Giveaway of the Day