11 de febrer 2011

futbol


11 comentaris:

ombra ha dit...

buen dia... nada de contaminacion en los madriles... se ve que con lo que no mos transfereixen i ke mos tocarie als catalans, pos han comprat uns ventiladors d'arie i fan fora la polució i la corrupcio!

vaparí

teruel existe, tu no ha dit...

per cert, el estandarte radiofónico facha ultra de las españás fue visto en la estacion del ave, iclusive subir al tren ave que jo vaig agafar... i constato que es un merda... a tot estirar 1 metro 55 cms... un canijo de los cojones!! un media mierda!!! un fistro de hombre!! hijo del galindo i de la alapivot guasch!!! un energumeno que se hace el gallito i el grandote ante un microfono i alego es un canijoloscojones!!!!.... ostia.. pero si cansevol catalufo de 1'65 te va a pegar un ostion un dia i no podrás defenderte ni nada pq no len llegaras al cinturon!!!!!


recapacita, nazionalista!

esun milhomens! ha dit...

anaie bufat el tio... amb abric llarg blau marí al estilo de antes, bufanda al cuello (pensaie inicialment que no fos una soga per penjar-se del coll) i tres jambes azafates darrera seu... i jo pensà: pèro si a la radio no es veuen les assafates, no? pa que han de ser de 1'80, curvas voluptuosas i taconazo alto??? eh?

un que diu el que pensa ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ombra mut i sord ha dit...

ningu al blog avui?
bueno, es normal... i més que ho serà... no val la pena parlar... per a què? si el mes comode es ser sord... i mut... bonanit blog!

anchoa ha dit...

bon dia de dilluns, arrancamos con el motor frio i el dipossit buit, la bateria baixa i el pedal de freno xafat, el fre de ma estirat al tope i els 4 intermitents fent panpalluges ... calienten motores, salimos disparados via aerea destino incierto, practiquen sus ingles, digo inglés con acento no tejano, se mueven de nuevo los pacomartinezsorias de l'interior, temblad garitos de informacion

salut i força

anchoa ha dit...

sshhit, ep, pasapues, hola weys, que hay de nuevo viejo?

ombra sordmut ha dit...

bona tardel, aki el sord-mut... jo amb l'idioma no tinc poblema... no es parla i punt!

ombra ha dit...

bon dia... air cunilingus... vaparí!

i k ofereixen com a extra??? jojojo

anchoa ha dit...

agafarem la nova linea taiwanesa filipina de azafatas travelos no?
ho dic pal milanesico que li agrada del menu el blanco-negro

juos, don't guoarras by happy

indisnao ha dit...

aluciina con las lou.cos!!!
hijasdelagranputa!!!!!

si, baratas , si... quan acabes de reservar, o casi acabes.. te diuen IN ENGLISH que triïs seients... i en lletra minima petita menor ínfima et diu que si no tries seient, doncs que te'ls assignaran al facturar el dia del vol... GRATUITAMENT!!!! I NO PER 50 EUROS DE MES SI ELS TRIEM AL DIA DE LA RESERVA... FIYYYYYS DE PUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Giveaway of the Day