26 d’abril 2007

Dinar de gays




Amics, com cada equis temps ens reunim tots per tal de celebrar un dinar de germanor que ajudi a potenciar la nostra amistat i concòrdia. La convocatoria decidida unilateralment es pel dia 5 de maig de 2007, dissabte. Així i segons el que va decidir la data, amb temps es mes facil que tots ens adaptem (???). Lloc: en princpi els alamus restaurant & gasofas, pq si tanquem algun menu a 30 € ja sabem el que pot passar...



nota de l'organització: segur k algun del xaperos falla amb putes excuses com "la meva agenda no mu permet i ja fa pudor, de fet" o "soy padre primerizo y me hago el escurridizo"; uns altres en canvi no fallen mai lease monjeta, bmw 1150 i bmw 850... y eso que hay obligaciones matrimoniales.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Que el nostre particular somelier, el innacabable FP, faci la tria de la beguda que deleitarà els nostres paladars en tan solemne esdeveniment, o sea, que trii la gasosa a incorporar al gran reserva 4 varietals de Raimat (Grup Codorniu) que tenim encomanatat 4 botellas x 110 eurilllos, un pico solo en beure.

Por otro lado, jo opino que fem aquesta vegada una assegurança civil per cubrir les despesses ocasionades cada dinar pel sinyor Lui amb les seves continues rotures de vaixella .. o sea les copes que trenca, minim 1 per cada dinar.

I de postre .... iremos al bar del lado, el que abren a las 18 h a comernos algún bacalao con escamas, costras y granos varios.

Anònim ha dit...

espero ese dia con el deseo subido ... la libido por el suelo.

Anònim ha dit...

consti k les copes no son Arcoroc i amb qualsevol copet suau es trenquen; ja ho fan així per tal d'aconseguir indemnitzacions milionaries de les pobres asseguradores... doncs que us penseu?

Anònim ha dit...

CONFIRMAR ASSISTENCIA AL EVENT .... CUMPAAAAANYS

Això es desesperant .... uuffff
es com parlar amb una pared .. que bon rotllo, no es rebota mai.

Anònim ha dit...

URGENTE URGENTE
tras semeses milanil se confirma el dia 5 como el dia de la celebracion suscrita. Se comenta en tal sms que el "dia 5 se puede llegar a fraguar la cosa. hablamos"

ante tal confirmación seguimos con el protocolo establecido para estas ocasiones...

se comenta una alternativa válida al Rte. Los Alamuses gasolineros... y sería un 5 palillos reconocido en toda la contrada... CASA JOSÉ, propuesta tb milanera...

se informarà

Anònim ha dit...

CONTACTO
Se busca restaurante cAsa José o Alkamuses, para comida o lo que surja.

Giveaway of the Day