27 d’abril 2007

nos ens busqueu



Recordem als nostres lectors que gran part dels webmasters es troben de pont a les instal·lacions annexes del Hotel Gran Europe. La resta de l'equip de webmasters vetllarà pel bon ús d'aquest blog.

Per qualsevol consulta, urgència o queixa us espereu a dimecres a mig matí... gràcies.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Durant l'absència (que no abstinència (sexe o beguda) d'alguns dels membres grossos fundadors d'aquest blog, preguem no ho colapseu de missatges sino ens cobraran un plus per utilització i abus.
He dicho!

ombranchova ha dit...

ja em tornat
ja estem operatius
ja tenim la taula plena de papers
ja cansava tanta pluja
ja ha arribat l'hivern, coi !!!

ombranchova ha dit...

tanquem el capitol platja amb un aprovadillo justet... temps no massa bó, pluja torrencial en determinats moments, cortines precipitant-se, cotxes plens de bultos al estilo gitano, rumanas paseando por las playas de tan distinguido lugar... per no parlar del que es normal entre nens tancats tot el dia en un pis que acaben esgotant paciències...
esperem que la 3ª escapada costera del 2007 gaudeixi de millor temps que les dues anteriors pq sinó es buscaran responsables

com sempre la mestressa i l'amo del allotjament han estat atents amb els seus hostes. sagraeix.

Anònim ha dit...

Com a bona anchova a la salazón, tanta humitat de pluja no ha resultat apropiada aquest dies ... espero poder assecar-me sense l'adició de sal (tinc el colesterol una mica alt).

Giveaway of the Day