21 d’agost 2008

CRISIS? Guait crisi ...

Uns 50 lleidatans empenyoren cada dia objectes personals per arribar a final de mes

20-08-08 13:25 - La crisi econòmica va picant –qual maldito poll i liendre capil·lar- a les economies familiars. Així ho assegura l’economista sarroquí Benito Camelas Peras i els sindicats OGT i CC.OOooh, que auguren empitjorarà, tot i que alguns van tirant de veta o filó sense amorar-se al piló. Però el cert es que cada cop hi ha més dificultats per arribar a final de mes.

Per exemple, segons publica el diari SEGLA, fins a 50 lleidatans empenyoren cada dia objectes, que ja no utilitzen, per pal·liar la crisi.

Ja s’ha vist -tras ardua labor de investigación y seguimiento- pels locals empenyedors a l’Ion intentant empenyorar el seu Diploma al Jove Emprenyador de la Juniors Chambers i la motoFever del seu afillat; a l’Anchoa traslladant el seu material d’esquí –al que li van dir que millor el dugués al Sucedáneos de FelipViledaFeliz o directament a Montoliu (¿)-; a l’Ombra empenyent carrer amunt la famosa BBQ, lo carbó i seguit, curiosament, per una dotzena de gats imagino atrets per l’olor a restes de sardines socarrades; a la Briks portant 10 bosses repletes amb tota la roba i accessoris de la temporada passada –o sigui la comprada fa 30 dies, ja que cada mes inagura temporada-; a la Pumuky descarregant caixes i caixes de les més variades hortalisses produïdes en un famós, fantasma i imaginari hort que ningú a trepitjat, fangat, fumigat, regat ni vist mai; a la Klanker empenyorant una piscina de plàstic, marca "menudamerdapescina" punxada i coberta de fang i fulles.
La cosa es posa negra ... quien avisa no es avisador. En tot cas, si us cal un prestec o ajut monetari, siusplau, no acudiu a mi. Thanks.

42 comentaris:

Anònim ha dit...

jo vaig anar a empenyar uns relotges marques Rolex, Cartier i Felpudo que en van portar els meus progenitors fa una decada i mitja d'un viatge a l'Argentinaquepasapibe? i el paio d'alli va dir-me que eren vulgars i xurruteres copies de mercadillo barat i que el maxim que en donava eren les gràcies. Me les vaig pirar dient-li de tol lo del mon i que si no sabia de kalités i excel·lents productes de luxe que se la piqués un pollo a l'ast, casonl'olla, rellotges com el del Segla eren.

Anònim ha dit...

qui de vosaltres ha tingut aquell famos rellotge crec recordar Canon amb calculadora inclossa de botonets minusculs, qui?, canteu, no tingueu vergonya, abans era moda.

Anònim ha dit...

pasa zagaaaal!! ja volteu de nou per la urbe dormitori?

incidencies que heu trobat? gespa seca, cagades de gats, enanitos del jardi robats, toldos ginyats per 2 cigüeños cojos, congelador que no ha complert la seva misió ...

Anònim ha dit...

fedemon, hi ha que en temps de crisi fan l'agost, com el cobrador del frac, les botigues de roba de segona ma o cos o els montes de piedad nomepeguesmasgustavo.

Anònim ha dit...

empenyoro un condó usat un cop, puc??? es k ara me passat a la vinagra con soda o chinchereil amb no se ke

Anònim ha dit...

tot ok per la urbe dormitorizzzzzzzzzzzzzz, crec que mos vfeiem demà??? pos asing sea i ben regat lo tinguem... pos aprofitem la vinantesa i la trentatessa, teresa!!!

Anònim ha dit...

dic k no empenyorareu una récua de poys???

Anònim ha dit...

dic k no empenyorareu una récua de poys???

Anònim ha dit...

hi pot haber negoci montant una granja de polls? cal molta inversió capilar?

Anònim ha dit...

nono... tenim aeroport a lanchovas dancing club cabeza privé i llavors tots los poys anirien a parar alli i sestirarien per diversos capiccis del grup gafitas!! es la monda lironda i guanyarem el concurs filvit per a nous talents

Anònim ha dit...

empenyoro barca unflable de dos metros per no usar, mes ben dit per utilitzar per bucejades maritimes estartides (hola juanola) i aspantar-nos qual julai giñeras!

Anònim ha dit...

deixeuvos dosties... com ho saben fer akests politics i banquers... sou uns sense personalitat... uy crisis... tots a plorar... uy no crisis... tots a gastar i a unflar preus de pisos k no valen ni la meitat... pos kus pensaveu eh-? penseu k un conomista no es res més k ki analitza la sitaució un cop s'ha donat, si no llegiu el k deien supermaximega economistes fa dos anys...i veureu ... a toro pasao, malos son los sanfermines!!!!

Anònim ha dit...

nanit i tapat k ha refrescat

Anònim ha dit...

ei globber blogger...menu:
1. liedre de monte a la jardinera
2. poy a la fava pil gil
3. spray pezonero

aposik?
arecords del sinyó senibaldo k ahir semblava haverse tret 30 anys del damunt... en serio... diu k te la dona a la platja des del 14 de chuliol jajajaja i sen reia... "lo tranquilo questoy!!!"

au... pins ara...!

Anònim ha dit...

jo jo lo seni en segona joventut

ara sortim de la house i anem a fer uns ducados, digo recados i venim rapids com a liendres, digo liebres

Anònim ha dit...

liendre`s para que os kiero

Anònim ha dit...

ja vec a lo pestanya emprenyoran la colecció de palills escuradents xupats i la colecció de cagon10s !!

Anònim ha dit...

i la papito tota la colecció de discs del miguelito supergay gosé...

Anònim ha dit...

i lo milanesio tota la rècua de tarjetes vip de locals i tuguris on les senyoretes fumen i beuen... ep, k els seus clients els hi han facilitat eh??? no malpenseu que ell "no sube"

Anònim ha dit...

i la ombraria tota la serie de noves burletes que ha aprés a la meca dels monegros aquest estiu... fede10 k no aprendrem lo bó, coi!!!

Anònim ha dit...

la ONbrA empenyora uns morritos!

Anònim ha dit...

i el seu papa la baba k li cau...

Anònim ha dit...

els anchovas empeyoren la seva agenda atapeida de sopars dinars i eruptes de cap de setmana en epoca de crisi... i els kilos k li sobren al pater k sels posa en finde.. no et fot!

ah, tamé empenyoren casa seva... 450mil, va... aposteu!

Anònim ha dit...

vui la comisio

Anònim ha dit...

es ven arròs negre per no deixar-se tenyir. fdo: lo abu

Anònim ha dit...

molta crisi, molta crisi, pero l'arròs que a sobrat paga los gatos pogresitos...... collons a can klanquer lliguen lor pegos amb longanissas ....

Anònim ha dit...

molta crisi, molta crisi, pero l'arròs que a sobrat paga los gatos pogresitos...... collons a can klanquer lliguen lor pegos amb longanissas ....

Anònim ha dit...

ei, gugmants, seu menjag tot el agós??? `pos no, i el luisg sa kedag amb gana segug... pego com jostava amb lo gdanielet guapo gogdet guspireta meva guialler... etcétega... pos no he vist lo luisg habiengto...pegdó noi! le3s sobres pel gos!

Anònim ha dit...

bé mos destaquem cap a la costa per cobrir les noticies k alli es desenvolupin, val? si voleu algo truqueunos... pero igual no tognem fins al nadal que alli fa mes bó ... men vaig a sopar que tinc gana i sed... (cubatas??? tipic bulo per a fernos dentetes que no es fa realitat... bah!!!)

Anònim ha dit...

jolin,...bondia dingúperaki???buenosilaonaijokno medeixa posar e spaissssssssssssssssssssssssssssssssssss.... ohhhhhhhhhh morritos... aixo sera un debacle infantil amb los pcs




ade uuuuuuu

Anònim ha dit...

Hola a totes. Jo per mirar d'arribar a final de mes he posat em marxa un pla especial. A veure qui em convida a sopar. De moment funciona. Gracies. Es continuen acceptan oferiments.

Anònim ha dit...

bona tècnica, no oblideu de portar les postres del Pons, el beure (amb 24 birres, 5 botelles de vi del que tens guardat per dies especials tipo 4varietals del Raimat i 3 de cava brut nature reserva i licors variats), regals per la canalla tipo columpio, piscina de fusta i caseta de jardí, un rellotge dels que gastes per a que el jefe la casa no ens foti fora, uns rams de roses (ja saps dotzena menin) per les fémines, crec seran 8 rams, ah! i portat roba per a fer de fogoner i coure la carn ...
Fins aviat.

Anònim ha dit...

i no facis tard, arriba d'avanzadilla, cal pasar l'escombra, treure la pols, alicatar una pared i parar taula

Anònim ha dit...

i aprofita per portar unes cadires, que no tinc proutes, 10 i que sigon comodes

Anònim ha dit...

si tens temps podràs d'esbrozar 1500 m2 de males herbes, ja et deixarem l'aixolet

Anònim ha dit...

o un lanzallamas

Anònim ha dit...

HOLA, JO NO SE QUI A DIT RES DE SOPAR, ES TRACTA D'UN PISICOLABIS, D'UN TENTENPIE DESPUESDE8VASOSVINOSIPUEDESXULO

AIXI QUE VENIU BERENATS DE CASA I UN TAPER PEL CAMI DE REGRES A CASA

Anònim ha dit...

igual no podem venir..........

Anònim ha dit...

joder vaya exit amb el blog....

Anònim ha dit...

jo no hi vaig anar...

Anònim ha dit...

pot ser si, no ho recordo

Anònim ha dit...

ah soc lo d.j. resident jony ("papa, pq el deixeu pujar al cotxe? ombraria dixit")

Giveaway of the Day