04 de març 2009

contraseñas


quien no tiene contraseñas en su vida?
ponga una contraseña en su vida y será un placer
como se llama tu hija? contraseña, así me acuerdo rápido

són milers les situacions on trobem les maleïdes contrasenyes o números secrets a la nostra vida quotidiana: que si al correu electrònic personal, que si al correu de casa, que si la contrasenya de la factura digital de l'aigua, que si la contrasenya del mòbil, que si la contrasenya de la visa i de la 4B, que si la contrasenya per comprar accions per telefon, que si la contrasenya pel pc de la feina, que si la contrasenya per l'associació d'exalumes, que si al portàtil, que si la contrasenya de la caixa forta del banc, que si la contrasenya de l'alarma de casa i de l'alarma de la feina, que si la contrasenya de seguretat infantil del pc, que si la contraseña del blog...

ep i aconsellen que les contrasenyes siguin diferents, amb la qual cosa, imagineu quin festival de contrasenyes que hi ha dins el nostre cap. I si comencem a posar contrasenyes i anem provant totes les que tenim… a la tercera vegada: USUARIO BLOQUEADO.

ah i per si això no fos poc, tenim les contrasenyes que en teoría són segures… aquelles en que apart d’haver-te de recordar de la parauleta ditxosa, has d’enrecordar-te de la resposta a la pregunta de seguretat que al seu dia et van fer. Si, home, la pregunta que et fan per a que quan t’oblides de la contrasenya, te la tornin a dir. Aquella pregunta que quan et dones d’alta penses que es tant i tant fácil de recordar, i que després es tant i tant difícil de respondre.
p.e. quin es el teu color favorit? I tu respons el color vermell passió lascivo, fent-ho difícil per si algú et vol endevinar la resposta al color favorit, però clar… a l’hora de recordar-se… ejem… N.P.I.

jo per això he decidit ser més pràctic… quants digits són necessaris? 6? 8? Doncs contrasenya 123456 o 12345678 i punt. I el que vulgui accedir a totes les meves situacions contrasenyades, al menys, no em bloquejarà el compte de correu o el que coi sigui, i així al voler entrar-hi jo, hauré de respondre la pregunta capciosa de seguretat, hauré de respondre la pregunta amb un ROJO PASIÓN LASCIVO, uy, en català o castellà… ja hi som!

38 comentaris:

Anònim ha dit...

bon dia
contrasenya: DE DANONE

Anònim ha dit...

que? no us ha agradat lentrada o que?'' eooooo

Anònim ha dit...

pos yo no nesecito contraseñes ni res per lestil... no tinc correus ni mobils ni osties...

Anònim ha dit...

i quina contrasenya tenim les contrasenyes? eh??? els sindicats de contrasenyes al poder... si més no, que no hi hagi crisi de contrasenyes!!!

Anònim ha dit...

euribor 1'993%

va parí!!!
esa revision con euribor de marzo... cagondena podria ser quinquenal!!!! i no sementral...

Anònim ha dit...

bona tarda,
contrasenya ... "mambú* se fue a la guerra que dolor que DoLoR que 2peras"... que us sembla, porta de tot ... majuscules minuscules caracters numerics i signes, acollonant la fan anar al banc de la cantonada de casa meva i encara hi ha billets de 100 pesetes del Falla perqué no l'han pogut obrir al oblidar el final de la frase que el director catxondo va canviar per donar mes seguretat al tema ... i perque aleshores tenia una caixera que en foteia unes que el tenien obsecat, weys

Anònim ha dit...

menudo lo director, i els bancs en general

Anònim ha dit...

brik, fes el favor de no anar tant depressa amb el 4x4castratti i amb condicions climatologiques adverses, virgensanta

Anònim ha dit...

a esos de las 14 h i 1/4 pel carrer descubridor de la penicilina, si vols dades

Anònim ha dit...

no, no es paher casanoves ...

Anònim ha dit...

paher? o pajer? pajer caza nuevas????

Anònim ha dit...

uhm no m quadra lhorari... pues creo que tas de mirar la vista al costat del carrer VICIberri... alli al FIL , saps?

Anònim ha dit...

desde luego estic donant pel cul a tot arreu eh? fins i tot al blog i als seus comentaris de comentaristes habituals i sequera dentrades tamé

Anònim ha dit...

anonima, otro viajecito por las suecias?
i la rotativa del segre matinal ken diu daixo?

Anònim ha dit...

Bona nitttt, qui es el de la moto, m´agraden molt, ja em direu quan feu una sortida. El anchova, te moto ???? Em dona la sensació que seria un perill.Fa pinta de ser un destraler. Ara de veritat, ja em direu alguna cosa quan sortiu. Jo vindre encantada.

Anònim ha dit...

jeje... bon dia... destraler el anchova? anonima... t'ha pogut la curiositat... DESTRALER de la segla es un altre paio, unamica gros, barítono, que es dedica a la comercialització ... amb ell va un altre que no es tant destraler pero que si li poses una botavino pos secha un trago con recorte final i sin derramar gota alguna... (o porrón)... l'anchova no es destraler, ni es chaperomotard... el de la mmoto es un altre... vindria a ser lo motero gruñón... i a més es doctor... aixi k al tanto no et faci una anàlisi o tacte (rectal)

bon dia i gràcies per anar comentant cada quan puguis, de veritat!

per cert, diumenge sortim en moto... vens? com sabrem qui ets?

Anònim ha dit...

vindras sola o amb lo xicot?

Anònim ha dit...

es que algú ja ve o venia amb paquet... ejemmmmmmmmmmmmmmmmm carrrrrrrrrrrrrrrrrrasperaaaaaaaaa
atxuuuuuuuuuuuuuu (mari)

Anònim ha dit...

bon dia anchovaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

aviam... se us ha emportat lo vent???? gondenaaaa, aparegueuuuuuuuuuuuuuuuu
saludeuuuuuuuuuuuuuuuuuu
redeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
fede1000000000000000000000000000

Anònim ha dit...

entro, no leo i surto, estos todo per ara i bon diaaaaaaaa

be, la foto molt be, moguda motociclistica cuidadoooooo!!

Anònim ha dit...

molt ben lograda la foto, tots per les cunetes ... lo ion zig-zag, el frenadol ombra i el rectes pestanya, falta el del quad aficionadocantante de opera amateur con su voz bar.i.tonno (atun en italian lenguaje)

Anònim ha dit...

Ion ... per quina entrada vas???

Anònim ha dit...

Hola a tots! K tal com va tot? Com va Brik? Ja estem operatius?
Bé encara que no ho semble vaig seguint el Blog!
Bé us deixo que vaig a dinar!

Anònim ha dit...

si, i una merda seguint lo blog

Anònim ha dit...

si, seguint lo blog ... a la distància

Anònim ha dit...

bona tardeeeee,

Contrasenyes .. més d'un cop he posat la tarjeta visaoro edición especial txaper al caixer i he teclejat lo pin de la cadena la taçalvater, menuda fistro, i al segon intent .. ja raja la suor freda pel jep fins al regatill del corte per si se te jale la tarja per que si sse te jale la tarja ja dubtes si no hi haurà al darrera alguna banda tocomochos de caixer manipulat que darrera teu la recuperaran i et fotran lo saldo -de 21'39 eur- a pendrepalcul. Si? us ha pasat? responeu

Anònim ha dit...

ep ! que després t'has de pasar 2 hores controlant que la màquina no l'escupi i quedi a l'abast de qualsevol fondoperdido

Anònim ha dit...

jo responc... encara poso el pin pin de la primera targeta que vaig tenir, quina enyorança i de vegades quan a la segona la cagues... collons.m,.. k es la visa, k em foten un set... un 7 % TAE a la k penses en treure diners, colla de lladres bancaris... si els lladres no son los de fora, son los de dins!!!!

abans uy senyor gil pase pase k le vamos a hipotecar para 55 años i un dia... ara, uy senyor gil llevese su puteca a otro banco mas majo k nosostros k somos unos aprovechaos i falsos... i lo k mes fot es k son uns mindundis pues a ells ni els hi va ni els hi ve, es com una secta, todos a una pq ho diu el de dalt... gondena! i ho defensen a capa i espaldapeludacomolamia

i luego els hi foten les productivitats i bufandes anuals, pero aixo estan cabrejats els mindundis bancaris...

Anònim ha dit...

ole tus vuevos trichet...

Anònim ha dit...

la tarjeta del pirinees tamé te pin?

Anònim ha dit...

Seglaaa, un saludo, com va la vida? i los xops? alts i forts espero, bueno, i les repes? ja deuen donar-te guerra eh? les pasaràs canutes quan vingui el de la derby variant modelo wonder 83 a escape libre quel sentiràs venir des de el meu barri a recullir-les i et digui "que pasa tron? caramelito para la voz, que te cojo una birra valen"

Anònim ha dit...

ombra, cuando veas las barbas del vecino afeitar pon el pelolachepa a remojar,

Anònim ha dit...

si si... pero despres vas tu i jo , cacho jamelgo... els nebots del tron del segla vindran con la bultaco bultarraco hormonas adolescentes i vurás tu... aixi k cuando veas la calva de tu vecino relucir, pon tu melena a teñir!

Anònim ha dit...

cuando veas lo sipote asomar,
pon el culo en pompar!!!

Anònim ha dit...

cuando veas al poeta poemar
pon tu cuerpo a tremolar

Anònim ha dit...

estem tots expectants davant la mes que posssible entrada nocturna de cada dia per part de la anonima de la gordeta... shhhhhhhhhhhhh

Anònim ha dit...

nanit

Giveaway of the Day