18 de març 2009

resultats de l'enquesta


ja està tancada l'enquesta sobre QUI ES LA NOSTRA ANÒNIMA DE LA BORDETA?

qui s'amaga sota aquesta identitat es el tema d'actualitat a este nuestro vuestro suyo mio tuyo de todos bloggggggggggggggggggggggg

serà un home? serà una dona? serà un homosexual lesbiana? serà uns monstruo? serà un superhéroe? serà Brad Pitt que vol lligar amb les nostres bloggers femenines? serà una munyeca unflable? serà Goya? serà ...?


casualment un 38% dels enquestats aposten per què LODESTRALERDELASEGLA és l'anònima bordetense, front un 38% dels enquestats que reconeixen no tenir ni putissssssima idea de qui és. Altres resultats menys destacats son lo MILANÉS I SUS LEVANTADAS DE RUEDA, i altres que ja no cal ni dir són l'OMBRA o ALGUN GONIATO SUELTO...
dir que l'enquesta ha estat lliure i clara, menys en una cosa. Vot que guanyava lo Segla, vot que fotien als NPI... sospitem que el candidat no desitjava que se'l triés tant clarament i aprofitava per votar i votar en contra... investigarem el tema i pendrem mesures (pecho, cintura i culo)
la decissió està clara... defensa't o no, però continua entrant a comentar, ANÒNIMA DE LA BORDETA CARMEN DE CORREOS EN RAMBLA FERRAN!

41 comentaris:

Anònim ha dit...

BON DIA MATINERS!!!
lleganyes, arruggues a la pell pel coixí, rascades hueváriques, chascarrillos culares fuera, frenassos oblidats, duchita diaria (que jano us recordaveu eh??), dientes limpios, esófago garganchón con cafe deglutido, pantalon pinzas sin abotonar... ale... preparados, listos, YAAAA!

Anònim ha dit...

hagan sus reservas, se acaban las plazas!!!!
ña k es fan de rogar eh??????

Anònim ha dit...

La family anchova al completo asistirà al evento dominical!
Aixo si amb una mica de coneixement que te que ficar l'anchova pater sino les pasara canutes el dilluns a la capital maña!!!
Bon dia a tothom amb aquesta confirmació d'assistència ña prou o tinc que fer-ho mes formal?
Es que ahir em vaig adormir com no!

Anònim ha dit...

Amagueu les joguines que es puguin trencar que be el anchovapetitanimal que tot ho tira!!!!!
Li portarem el seu cotxe/moto per a que no trenqui res alie!

Anònim ha dit...

Reserveu el 29 per un altre evento.

Anònim ha dit...

el 29???? kemdefer???
ostic... k estic fent regim eh?

Anònim ha dit...

si, klanker , fes la reserva per la via oficial pq ahir ja es reservaien taules i cadires, a més del menjar i no se us comptava donada la demora en expressar la decisió. Vau fer un cònclave papal o que? va parí, qui mana a casa teva??? eh??? tu , no??? posyastamos!!!!

Anònim ha dit...

assegurances "lo rural de torre" ofereix los seus servicis de seguros de trencament, perdició o sustracció a tota l'horta de lleide.

Preus achustats per la crisi

Tamé oferim los nostres servicis de compravenda dimmobles usats i nous.

Anònim ha dit...

La caída de las compraventas en enero fue mayor en el caso de las viviendas usadas, donde la compraventa de este tipo de inmuebles se hundió un 47,2% en comparación con enero de 2008, hasta totalizar 17.096 operaciones.

moraleja, vale, han baixat a la meitat, si... tot lo que vulgos vulgaris vulvaris, pero´ña 17.096 families que han comprat un pis usat i 17.096 venedors... i per ells sels hi ho la pela que es venguin menys, la seuz s'ha venut... ergo aplícate al cuento i no pesimismem el tema... aspavil... oferiu un dildo de regal a la compra del pis p.e.

Anònim ha dit...

això vol dir que a lleida ciutat s'han venut uns 50 pisos al gener, de segona mà... nostasmal tampoc eh?

Anònim ha dit...

aaaangelamaria quines dades eh? ja les havia vist nosequin diari dubtos i mentider i sortia a menim 10 pisos/dia, 10 !!! m'en sobren 9 ... señoraaaas que me lo quitan de las manos oigen ...

Bon dia, calçotada amb frenazo ... que dilluns tinc verbena paquipalla i cale estar en un minim de condicions i a l'otopista no es pot parar als bancals ..

salut

Anònim ha dit...

ostic kin dilluns, ja et vec tot el dia al solano maño arrossegante per on calgui... joojjoo, i el domenche pos molt condicionat pel tema lunedi, aixins que el millor es que et portis un parasol, unes xancles i una hamaca i no miris els centenars, no no no millor els milers de birres fresques que em proveït pagaderas a escote!

aixi sa`bràs el que es pagar sense beure ni abussar del jalo juos juosssssssssss... pq hi ha corrents ideològiques que proposen ponderar el consum jajajajajaja

Anònim ha dit...

hola barruts!
dinant no? pos bon profit
haurem de fer una enquesta sobre qui es el exepisco... aviam que surt, pq laltre dia va tornar a estar per aki... hauré destudiar en quins horaris!!!

Anònim ha dit...

hola vivales i percusionistes

aixínes doncs que hi ha un diumenche gastronòmic pogramat? quina ilu, ja us enyorava la leganya després de tants de dies i nits sense fer una vetllada alrededor d'una taula amb estovalles i tot, per lo demés amb uns entrants salats rotllo capritchos, un segon de chuletón de Avila amb acompanyament de cuchillo tenedor que talli i un vinet agradable al paladar i ardent a la panxa em dono per satisfet, me salto el postre de macedonia ja sia amb sucrre, nata de pezón invertit o moscatel. ah! i un parasol si, o a l'Ombra propiament dita no fos que se mos cremes el celebro -cerebelo es el cerebro de la mujer segons una entrada de fa uns dies- i oblidessim que a la nit s'ha de roncar com un poseso, pos eso, sino no se es un hombre tradionals. Demano, pefavó, que hi hagi tuttiplein de gasosa casera o industrial de supermercat done igual i eso si, per lardordedeu, si hi ha ayioli que sia de manubrio cassolà i de donar-li tombs i no lo potet resulton del plusdiscount, a suar la front i fotre la cansalada de sotal braç forta, be, si cal feu anar lo turmis que no ho apreciarem i, els cafeses, d'aquelles pastillicas, per mi descafeinat que me vau intoximatar l'atre cop, ja fa dies per cert.

Ala, un bes neg

Anònim ha dit...

ex-pisto, ja t'has apuntat a la verbena de la paloma de dinar que faran proximament? bueno, quin reencontre més entusiasmador, quins records, aprofitaré per portar i reclamar un esamen de catala que em van suspendre no se perque, segur que en tenien tirria perque trionfava com un cosaco entre les gaceles. I tambe li ensenyaré al de gimnastica que foto amb el potro, la colchoneta i vorá les espalderes, les seves, com li deixaré de morades cuando arremeta contra usted con el potro

Anònim ha dit...

està clar, el tal segla, la encuesta dice la verdad

Anònim ha dit...

si es que me mondo con vusotro

Anònim ha dit...

Bona tarda, m´alegra molt que aneu fent enquestes i dubtant de la meva existència, pensava que ereu mes intel.legents, feia dies que no entrava i vaig veure el de l´enquesta, en vaig quedar una mica sorpresa, no dubteu tant, ja quedarem un dia que sortiu amb moto, que hem fa molta il.lusio.

Anònim ha dit...

ahhhh, per cert, veig que el anchova te una mica fama de beure una miqueta, oh de no no aguantar be la beguda, oh la resaca.....

Anònim ha dit...

ohhhh, els dilluns.... jo tampoc...

Anònim ha dit...

tu beus? i veus?

Anònim ha dit...

anchovetametal, no tenganyis... el dilluns patiràs... i mes quan sàpiguis que aixos no es una lifarabacanal a lestil brik, osea en las que no se levanta ni la ceja per preparar, sino kes més be una sortida campestre ande tots aligerarem fenya, uns al foc, altres a taula...

pensa que el club motard sortirà una ratet de matí, pot ser per comprar postre, donat que no gaudim del patrocini sralucia&co., i quan arribem pos kestigo tot a puesto, ja ke seràs lunic home present, ay no k el predicador tamé aportarà presència... si no sentirás al pestanya renegar eh????

bueno pos entre els dos carregueu de llenya el carro i aneu plenant neveres., etc etc ec-cetera...

Anònim ha dit...

bon dia chusma!
vec que darrerament el hiperactiu anchova está adormilat... serà transitori... esperem...

Anònim ha dit...

Bon dia a tots i totes i felicitats i força congratulations a tots els membres del blog que siguin pares i en espaecial a l' ombra per tenir two points en aquest dia!

Anònim ha dit...

I bon dia de Vaga també!
Per trots els mestres que avui exercim el nostre dret a la VAGA!

Anònim ha dit...

vaga? va home... aixo només va en detriment dels pares i mares de familia... i damunt empitjora la imatge dels ensenyadors, no us enganyeu... les vagues de cel són molt més efectives!

Anònim ha dit...

Bon dia pululadors i vagistes en cel,

a veure, una cosa, mentres uns aniran a esmorzar porai, d'excursioneta en moto i a fotre unes risesmarialuises s'està dient que tocarà apechugar amb el muntatge per a que arribin a taula parada??? amos ombra, ni harto vino penso moure una ceja, pestanya o peloreja en aquesta estafa

Anònim ha dit...

que ja tinc una edat i uns fills, pulutant me autofelicito per la jornada

Anònim ha dit...

a veure, que m'avien interrumpit, i aprofitoo per felicitar a la resta de pares i a tots els que s'anomenin pepito/a, pepes, josefas, josefinas, jose/p, jmaria, mariasjoses, jose vicente, josete, jose salustiano, josemas o josemaria patata fria ... que ñi ha algu que aixi o similar s'ho digui??? joseantoniolabordeta

Anònim ha dit...

perdo, m'havien interrumput

Anònim ha dit...

bon dia de nou... et tocarà pechugar amb la companyia del predicador, que està muy ducho en la movida de mesas i enseres de cama. Asing que ja ho saps. I sino pos comprat moto o atreveixte a anar de paquete_mete amb lo teu amic quasisolter.

Anònim ha dit...

coi amb el tal "el quejica" pero es que te raó, no fotem ara aqui el discurs sindicalista , pumuky, k no cuela... no et facin combregar amb rodes de molí tararíqueteví pq la cosa per molta vaga i molts vagos ni canvia ni canviarà si els politcs no volen, i daquestos en tinc uns quants pels voltants a nivell local... i salvo comptades i honroses exceptions, la resta a su libre albedrio k me rio potato frio.

Anònim ha dit...

quina culpa tenen els esmerats i aplicats estudiants?

Anònim ha dit...

i els pareS? i mes avui k es el dia del sant pare (felicitats su santidad)

Anònim ha dit...

amvaparí!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

huelga no
bragas fuera!

Anònim ha dit...

eso eso senyoritas sin bragas i los tudiantes pubertals estarien mes atents, coi!

Anònim ha dit...

de vaga el dia del pare? al paredón de padel sus fotia jo, ara la canalla no podrá recitar el verset al pare ni portar-li el tipic tros de fang amb forma de nau nodriza accidentada en un accident interestelar entre el wc i el cambiador de ginyes, ja sus val, haver triat un altre dia .. el de nadal per exemple

Anònim ha dit...

no si ho han fet amb alevosia i miraments... aixi curren menys en el regal pel PARE... pq pare nay mas k uno!!! i si em quedo sense vers, poema, recitació i/o regalito nodriza de fang em sentireu!!!!!

Anònim ha dit...

per tenir two points ??? ostituc com a eurovisión ... spainombra ... tu poincs

gollauneUní ... for poincsss

torrefagega ... teen puntXXX

Anònim ha dit...

quins poincs??? no entenc...

no es diu puntxxxx es diu i llegies puncx toguefaguega, guc

Giveaway of the Day