04 de maig 2009

2-6

"a mi lo que me gusta és er fúrbol!"
així sentenciava l'afeccionat espanyolistamadridista que s'asseia al costat nostre al bar Airolo de la cèntrica avinguda comarruguense en honor a Palfuriana. El matx fou dur, va començar malament pels visitants, de seguida una diana, de repent i d'un sorb, l'empat i la remuntada. Patata va i patata viene, primer de bossa i alego braves con salsa "tomatito" picante. I la tercera en la frente! Va provocar algun escanyament amb llançament de patata mastegada sobre la chepa de l'afeccionat davanater. Aquí mos la vam jugar, es va apostar fort i vam saber driblar la situació.
El local anchova no sabia com col·locar-se, el cambrer no sabia a qui cobrar, la suor li queia pel regatill anal... les birres queien com a mosques en palter.
Alto! Calla! el local se pimpla la segona... quasi empata... ep que era més gran, alega. Però no va tenir res a fer... les patates havien fet base, i el visitante ombra va engaltar d'un fort glop la quarta... res a fer... cinquena i sisena... campió de la lliga birril... El local en un cop d'efecte va deglutir la tercera, la quarta, la cinquena i la sisena sense parar. Però ja no va arribar a temps, era fora de partit... havia perdut la lliga!
A última hora, i mentres esperaien la sortida de les pizzes per emportar... va sentir sed i va beure la darrera... ja no va computar al resultat global!

Resultat: pixera a la vera del seto, amb crits d'ànim dels afeccionats bombardejats de patata!

27 comentaris:

ombra ha dit...

se comenta en la costa catalana que es durant lo vespre de dissabte es van formar meandros i riachuelets sense explicació física. Es recomana a la població que no surti de les seves cases en previsió de noves inundacions

primicia força barça ha dit...

quina parella còmica va ser sentenciada a passejar fins a cunit per buscar unes pizzetes recentfetes, quan el que es volia realmente es que se'ls hi passés el pet que portaien?

primicia ha dit...

es comenta que el ombra's brother ha patit un enmudiment total i no contesta ni al mòbil!

Anònim ha dit...

2-6
ufffffff

primicia ha dit...

dos energúmenos del barça van donar la nit a tres espanyolistes de pro amb càntics, animacions, empujons, japillospataters, etecera

Anònim ha dit...

que ágil y grácil gacela arriquitó lo tamburete a un barcelonista cuando este se levantó para celebrar el quinto gol???

Anònim ha dit...

dándolo por perdido al comentario de "que maricooon !!!"

Anònim ha dit...

en la barra del bar ...

.. joan !! (al camarero)
... si, si, dos canyes ..

Anònim ha dit...

GOOOOOOL !!!

gOOOOOl !!!

Joooaaaaan, venga, unes canyes !!!

Anònim ha dit...

Hincha del Aspañol ... a mi me gusta el funbol !,
si hombre, vamos, al chute del madrid UUUyyyy!!! i al gol del barça .. salencio?,

Obviamente se acusó al susodicho farsante al detectar los hechos. Y sobretodo al no aceptar las pataticas ofertadas. El hincha culé tampoc las aceptó pero se llevó unos trocitos de recuerdo en la chepa servidas con maestría por lo ombraculé

Anònim ha dit...

6 goles como 6 cervezas, digo soles

ombra ha dit...

es ke el paio culé no volive patates i vaig pensar, coi, k se les emporto a casa per gaudir amb la seva novia del partit i una tapica patatas bravas made in colombia, no?
no vaig fer bé?
de desagraïts el mon nestà ple...

ombra ha dit...

kina imatge el deslís de culamen i torso enversus el taburete libre ante la celebracion del gol del culé delantero... k mestria de juego demostrada por anchovamessi, pase en corto i me siento en taburete todo esperando la reaccion del rival que de seguida clichó k era "mariconnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn"

alego el culé dejó libre el asiento un ratillo, sería pa que se fuera la calentor ke el anchova propinó a la fusta del asiento?

un de l'espanyol ha dit...

pss pss, joan, em cobres? que això pot ser motiu de separació i et posaré de testimoni, joannn...

primicia ha dit...

peazo animador del cotarro el sinyó de l'espanyol que va pagar 3 cubates de güiski sense inmutarse, i es va largar al mig de la primera part, davant els comentaris improperiats amb educació i jocositat pels dos juligayns lleidatans!

IKER CASILLAS ha dit...

ME SIENTO SEGUROOOOOOOOO

Anònim ha dit...

JOOJJOJOJOJO

ombra ha dit...

ep, bona tarde, sus he dit que vaig pujar al furius bacó????

aanchoa ha dit...

algo me sone ...

Anònim ha dit...

Repetitivo ombra no?

klanker ha dit...

Com teniu a la family el anchovadanielet seguint les pases del seu pare, despres d'un cap de setmana de platja i diversió avui va i es queda a casa! Tot i les queixes de l'anchovaanna dient quin morro l'anchovadanielet ell es queda i jo tambe estic cansada!
Pero no hi hagut indult i hagut de marxar morruda cap al colechi.

ombra parte medico ha dit...

pos la situacio no esta per tirar codets... en un alarde dimitació tangencial del pater anchova, este lunes lenedy monday la petita graciosilla ONbrA sa kedat a casa su yaya, cosa que no es diferente a los other lunes pero si su estado febril, una ligera febrícula bailarina ha ocasionado su visita homeopática siendo diagnosticada como virus

el susodich homeopata ha preguntado por su hermana mayor, no asi por la menor que esta lejos i no se inoculará del tema...

ombra ha dit...

su pater de ONbrA se siente un poco adolorido de cabeza a estas horas, con panza gruñiendo de hambre... i pregunta a su asesora laboral si puede cogerse la baja hast despues del aplec mismo?

anchoa ha dit...

esperem que no sigui res lo de febril, ella rai que sempre diu que si amb le cap

ombra ha dit...

si k diu si... sisisi...

ombra ha dit...

sembla k demà no treballarà tampoc... puc fer festa? assessora laboral???

ombra febricula ha dit...

no faig festa pero pot ser deuria, em ploren els ulls, em fa mal la gola, moquejo a dojo, carraspejo qual fumeta... febricula? sure que si, pero no me lai mirat... no podia faltar!

Giveaway of the Day