27 de maig 2009

Baralla dialectica als Camps Elisis


La tarda de diumenge d'Aplec uns penyistes que havien sortit del recinte per fer un riuet es van enfrontar amb els vigilants del recinte a la porta de l'avinguda Tarradellas, on s'estava començant a recollir l'Aplec.
La tangana dialèctica no va causar ferits, el cabesilla era un noi no gaire alt que repetia frases com "ya s'acabao? soys unos flojos de cojones!" o "gordooooo no te vayas, flojo... eres un gay!" e inclusive dient "estos macarrones frescos estan cojonudos, eh? lástima de postre de los de mi madre...". El noi alegava que tenia el segell del recinte marcat a la mà i que podia accedir quan vulgués. Un dels segurates, conegut com "lo cantinfles", va assegurar que ell havia accedit a bromejar sobre marcar la mà als que sortien, sobretot a 4 brètols de la colla París, però que era un joc. Sembla que pel causant de l'enfrontament no era tal joc.

No va ser necessària la presència de la Guàrdia Urbana, ni dels Mossus (tots de retiro) ni del sinyó Bisbe ni de la dermatòloga sosita.

12 comentaris:

ombraforsabarrrrrsa ha dit...

confirmados:
anchova
ombra

desconfirmados:
ion

dudoso casi que no:
milanés

ilocalizable:
pestanya
manda huevos que de 5 paios hi ha 4 casos diferents eh?

anchoa ha dit...

els que realment es van enfrontar amb els vigilants van ser uns gitanillos ortiz, els hi van fotre un paleo sota l'excusa que "vuzotru aveis pegao a mi hihjo ..." pero resulta que el fill tenia 28 anys i practicava l'esport de los amigos de lo ajeno (que no se qui es el tal ajeno)

Noticia 100% real no contrastada ni apareguda al diari Segla.

Anònim ha dit...

molt simpatic el porter de la porta, "lo que hay que aguantar aqui" li vaig dir mentre li posava la ma al xep tot picant i sentia una pluja de capellans caure-li al front

Anònim ha dit...

també va pasar quel diumenge un fotograf de camara pofesinal es va apostar per fer una afoto d'una penya quan estava dinant, en aquells moments de silenci igual que en una granja de tocinos, i un energúmeno de vermell descolorit es va apostillar just darrere i tras hinchar los pulmones al tope vociferó FOOTTOOOOOOOOOOOO !!!!! , haurieu de veure-li la cara que li va quedar del susto i del ensurt mismament del probre amateur de la camara, tot deu girat mirant-lo i el vociferador ja havia desaparegut com una velos gacel·la parisina.

ombra ha dit...

ese velós vociferador portaie samarra vermellón?¿?

jeje

ombra ziga zaga ha dit...

ep, pestanya, como no, confirma su aparicion estelar minutos antes de la contienda jutgolística... sea k se sea alli nos veremos...

anchoa copa (varies) lliga (cama) i .... ha dit...

si, alli ens veurem, fent de estibadors de cadires i taules previa reserva falsa i en saco perdio

Anònim ha dit...

ja semos tres, haure de pasar pel banc amb l'equip pasamontanyes, tinc massa deutes.

Anonima de la bordeta desapareguda ha dit...

Hola a tots, quina festa os heu montat, mare de deu. Conec a un individuo de la foto, el dels macarrons, el tinc vis de lleida, sembla bona persona, os vec amb molta festa. Un saludo

ombra ha dit...

bon dia... puntualitzem, un deute es un deute , no deure 2€ que son els que ara et deuen a tu... deure vol dir amenys 218 €, si es menys, no es deute jeje...

ombra ha dit...

jolin... la de la bordeta...k ta passat? k estaves talan xops? o a niu jamondeyork?
bentrobada i benvinguda de nou

efectivametn akest paio k dius circula per lleida... es un perill... no te molta festa, li falta festa... está movent fils per passar l'aplec a 7 dies... seguits, clar!

el tontito del frac ha dit...

uy la deuda de la paella... bueno... esa es menor...

Giveaway of the Day