08 de febrer 2010

la tribu

a altes hores de la matinada dels diumenges cap a dilluns, dia gris i desagraït de la setmana, a una cadena de televisió nas-ional fan un pograma, diríem un pogramasso de TV, que consisteix en col·locar durant 30 dies a tres famílies del país, léase una catalana, una valensiana ché i una andaluzzzzza en diferents tribus del mon, una a Etopia, una altra pel Pacífic i l'altra a Papúa.
Doncs bé, cadascuna s'adapta com pot, mengen larves dels arbres, sègol amb aigua, boñigues... res fora del comú... i si no on es pensaven que anaven?
Però vet aquí que el que es un programa més, es converteix en un alegato a la masculinitat i a la superioritat de l'home sobre la dona. A les tribus antigues l'home era el que manava, no com ara, que som uns mindundis alliçonats i feministes.
Com a mostra, alguna de les perles del diàleg de les tribus:
  • "quan les dones tenen la regla no dormen a casa amb nosaltres, ens podríem infectar".- olé los vuevos del jefe la tribu!!
  • "les dones s'estan a casa, amb els fills fent el dinar, netejant, cuidant del poblat; nosaltres cacem i les protegim" i dormim... va parí, un deu!
  • "cada home ha de construir-se un matoro (aparell similar a una cadireta de mà que serveix també com a coixí per dormir) a la seva vida... és molt útil... y si mi mujer se porta mal sirve para golpearle en la cabeza" i es queda tant ample tu...
  • "las mujeres son menos que los cerdos" sin palabras, oink!

així que... dones del món desenvolupat, feministes rebotades, noies respondones!!! vigileu pq genéticament estem marcats i això pot tornar... cuideu a les vostres parelles sempre i sense excuses, cumpliu atentament els seus manaments i procureu portar-vos bé. Ens heu sortit una mica rebotades i respondonetes, però amb caps de tribu com aquests tot tornarà a la normalitat... i ja podeu anar treient-vos los jarseys pq a totes les tribus es va amb lo pitreram a l'arie!!!

palabra de hombre

22 comentaris:

ombra ha dit...

bon dia... ostitu lo jefe la tribu con el manubrio colgando... alego mos diran masclistes si no desparem la taula... vaparí!

Anònim ha dit...

milanés, senyales de vida? por cierto yo ya tengo afoto en los comments...

anchoa ha dit...

Se presente a les eleccions el jefe tribal aquest?, te el meu voto, ja que es normal que defensi que els homes aqui hem de sortir a caçar amb un arco o en su defecto amb una goma de pollo i ganchets de paper de plata.

Respecte al matoro ... a les botigues de xinos crec que n'hi ha, amos hombre si es pot comprar no perdré el temsp buscant ramilla i de plastic millor, mes higienic.

Respecte als tocinos, nada que decir, ... por si decaso.

REvolucion ya!! a mi ja m'ho semblava que el cos no em demanava parar taula, pasar l'aspirador, baixar la basura, nejetar la pañella i altres, tinc mes cromosomos de sortir a caçar i fer alguna birra porahi.

Salut i bon dia, nativos

ombra cojonera ha dit...

no tants cromosomes de sortir i fer un abirra pq darrerament has declinat tres invitacions a birra... dos en paddel i una en colesterol palace of the world!

Anònim ha dit...

que no tens foto al comentari, anchova? vapari...

Anònim ha dit...

milanés... antavía respiras? antavía puedes mear con la tuya? antavía no te ha ostiado el de los puros i sus amigos?

reza

Anònim ha dit...

segla eres gay?

Anònim ha dit...

papua? eso es italia no? sant antonio de papúa... juas

ombra sin carrossa ha dit...

pesadito esta el tiempo ultimamente no? k si vent, ke si pluja, ke si arie... vaparí! no mos foti les carrosses carnavaleres arrabaleres enlaire... ves quet dic...

anchoa ha dit...

mentres no plogui, me la pica un pez

ombrazzzzzzzz ha dit...

i si neva? k tal?
bon dia !

Anònim ha dit...

anchova t'adjunto l'oferta de rodes de torrefarrera que crec que l'altre dia em comentaies... au...

anchoa ha dit...

pos no surt el model que gasta lo quaskai, llastima pero serà una mitjana entre la 225 i la 205/ION 40i pico, misión agüela

la lletra ... crec C de cemento, de dura aixi es gasta menos

bo dia, joe, arapajoe, sembla que fotrà un biruji polar per carnaval, aniré d'indi de reserva, amb jaqueta plumes i gorro termosolar ... indio pero no tonto

Anònim ha dit...

a ti el rollo de la pluma siempre te ha gustado mucho, maese anchova

Anònim ha dit...

maese anonimo .. plumas, aceite, de la otra acera o mesiers, a l'autre cote, a gauche, avec les pervertits

ombra ha dit...

uy que enbonitas puyas en mi ausencia... como mola... sigan sigan!!!

ombra ha dit...

cambiarse las gomas, hombre!!! no recauchuten!!!
milanésico donde paras!!??

anchoa ha dit...

hey tribus i tribuletes, venga a obrir les agendes i buscar una data per una calçotada majuuscula ...

dia?
hora?
sitio: Cal Segla's
fusta: de xop
de segon: carn
i postres
invitats: jo + ??????????????

ombra ha dit...

jo vinc, que sé on està el seu zulamen... habría de ser en un dia soleado i con temperatura
llevarse anteojos pa ver el ave!

anchoa ha dit...

a mes aprop del RESTORANT, per anar a buscar els caragols tipo ensaimada de mallorca

segla pronúnciate o mos presentem qualsevol dia que per alli estigos, que te tenim vigilat a tu i la teva torre, no servirà de res que t'amaguis com sempre fas, assaltarem lo zulamen i cremarem un xop per la barbacú, sembrarem de panic la parcela i ja saps que per on pasem no torna a creixer la gespa ni chopo, que mos coneixem, enviarem una avanzadilla ciclista explotadora i a les seves ordres caurem como alma nos lleva el diabolo, a controlar, ojito, que no estamos tan mal, ea santijuela

Bona tarde, la cosa esta que arde,

Anònim ha dit...

arde? en que casa? en la nostra esta que moja... gotera al canto!!!
no feu obres, no veneu pisos, la costrucció esta corrupta!!!

Milanesico padel ha dit...

Bona nit tots, pedazo de carnaval, esta ya encima, ombra monta otra partidita padel, o sera mucho dos semanas contiguas, a la bona nit

Giveaway of the Day