06 de juliol 2010

sant fermí 2010

Benvolguts,
amb motiu de la propera celebració de la festivitat de sant fermin des d'aquest blog es realitzarà si es pot una anàlisi diària del "encierro del dia" amb comentaris d'especialistes reconeguts. Hom sap que a pocs segons de les 8 del matí (ja sé que alguns encara dormiteu entre llençols, babes, petets fugaços i ereccions matinals) es tradició que un petard anunciï l'inici del encierro on 6 hastados i la rècua de morlacos corren pels carrers de Iruña - Pamplona pels no iniciats.

Refarem el recorregut, les incidències, les vivències, els professionals, els amateurs, tot el que calgui i més, i si podem penjarem el video del encierro per deleitarnos junts. Ombra i Anchova, Anchova i Ombra dirigeixen aquest projecte que amb els vostres comentaris i col·laboracions ens proporcionarà estones de felicitat i joia.

Estimats lectors, amics tots... Gora San Fermín, Viva San Fermín!!!

24 comentaris:

ombnra ha dit...

bon dia... especialment als fermins i fermines, i també als lectors anonims del blog, que m'enterat que n'hi han... us animo a dir al menys "bon dia" i no només a llegir... que no digo que el milanesico sea uno de ellos que sin ser , es ... que ya sabemos kestas en horario laboral, pero podrias usarnicks en desusos como sistoletes o vallisoletano o anonima de la gordeta... tu mismamentes!

ombra ha dit...

brik, desperta!!!! que has passat calor? clar, venga a drinkar albariño i llavors es lo k passa... que me canviis el lloc del llit que pel teu corre mes l'arie, que surt que fas calor, que tira pallà que me sue lo regatiyyyyyy, que quina sed que tinc no taixecaries a buscar-me 100 litros d'aigua fresca... vamos, en resum, l'estío!

estelada ha dit...

ei i avui prepareu-vos... partido de la selección ESPANYOLA... claxons i botzines preparades... per si perd, juas!

cruyff ha dit...

fúbol es fubol

Anònim ha dit...

fem porra?

Anchoa fermin calcetin ha dit...

eso xocolate amb porra

bon dia, eso, dieu bon dia al menos

si que fa calor si, ´dema diuen que +

ja deia jo que no hi havia entrada de sant fermín calcetín, com ha anat l'encierro? molts contusionados? heridos de asta? cuanta de embriagadez ...

anchoa ha dit...

se rumoreje que a la curva de estafeta molts guiris l'agafaven recta i a la recta de telefonica anaven de banda a banda fent eses majuscules, cuanta de embriagadez ...

anchoa ha dit...

s'han vist tetes en la plaza l'axuntamento, cuanta de embriagadez ...

anchoa ha dit...

tirar-se des de lo alt de la torre aquella, s'ha de ser gelipolla i tajat tot junt i al cuadrat, cuanta de embriagadez ...

ombra acusado ha dit...

ep, et recordo que tu tas tirat a vegades de llocs mes alts eh?

recordo un dia que volies cobrar una assegurança per baixa i et vas tirar d'un toro bravo de fireta amb unes banyes d'aupa atleti, i un llom curtit... i damunt volives alegar que jo tavia fisurat (fisurat,... que mindundi, un no es fisura res, cony, es trenca sino es de gueis)... i recordo que lembriaguez no era ligera eh?... gora toro mecànico!!!

ombra ha dit...

brik!!!
venga!!!
arriba!!!
que cale anar a comprar!!!

ombra ha dit...

ei fermin, donde paras???? estas fent de porteador suplente de acomiadats laborals??? pues si es aixina, deu tagafo confessat pq amb la questà caient deus anar per la vuitena dutxa del dia... per cert, tens dutxa al garito mecanovistico no?

ombrangaç ha dit...

aki arriba lhoreta i tothom a la pecina eh? cagonsós!
44 grados a la sombra del pirulí de sant joan... ostiqueta... los momis estan en su salsa... amb ragó ña tants...

anchoa ha dit...

pos aqui l'arie carxute de coions, fot un fred que pela, m'he fotut un diari sota el polo, tecniques motards pel fred

tarde laboraable per supost

anchoa ha dit...

bueno, tambe he cremat la merda l'impressora que no fa la seva tasca o sigui imprimir, pero crec que m'he precipitat ... no recordaba que havia tret el cartucho tinta, casonlolla .. informatico ven aqui capsigrany

Anònim ha dit...

el mapa
el mapa
el mapa

el mapa
el mapa
el mapa

Anònim ha dit...

calor tetorras lafirgen



pechosdios

Anònim ha dit...

ah! buenas tetes .. digo tardes

Anònim ha dit...

ANDEVAAAAS CON SAS TURGENCIAAAAS !!


NOSTASMAAAAAL !!!!!!


TE HACIAN TRAJE SALIVAAAAAA!!

Anònim ha dit...

FEROMONAS ... TRANQUIS

ombra ha dit...

jojojojo.. un traje saliva jojojojojo
tremendo!

ombra ha dit...

anchoa, no voldràs venir dexcursió aquest finde? ná... el dissabte 500 kms al cuerpo... i el domenche menos... 290... ja era hora que es montés un finde moteril!
va vine coi... encara que sigo amb cotxe... k? tapuntes?

Anònim ha dit...

es comenta que sereu quatre, no?... tot i que hi ha dubtes...

ombra ha dit...

si, serem 4, pq no fallarà dingú!
queda clar?

Giveaway of the Day