06 de juliol 2010

victoria!

segurament no comprareu la premsa esportiva, i segurament no sortirà al telenotícies esports, però ahir, nit, plàcida nit, la parella formad per milanésico & pestanya va rebre un correctiu de part de la parella ionderues & ombra del camp d'esports.

6-2 i 6-4 en una hora de sudor i gardelas on l'apatia sexual del milanesico es va deixar notar la qual cosa unida amb la gardelitis del pestanya va fer sucumbir a la prella de moda del padel intrauterino. Inconmensurable va estar sens dubte ion de rues, al lloc, puesto, corrent quan s'havia de córrer, motivat, disciplinat, camisetapordentro, golpes certeros... ho va reunir tot, i ombra va estar intentant no desvariejar ni baixar el ritme del seu company.

Enhorabona, campions!

11 comentaris:

ombra ha dit...

bon dia a tutti!
nit de calor sense sol, pues quan surti el sol, que serà?????????

anchoa ha dit...

eso molt be, menudo repasillo i no els de septembre als catejats, sembla un equip de jubileitors casi tots per damunt dels 40, es pot jugar a la petanca? en plan pofesional eh? con trapito i la sirga aquella per agafar la bola sense doblegar l'espinazo, camiseta por dentro i pantalon estirat amunt marcando pase torero

good morning calortetorras

brik ha dit...

bon dia, avui fa nou anys que ens varem casar... ja se que pocs se'n recordaran, per això ho faig public.... que bien lo pasemos!

brik ha dit...

va no volia calor!!!!!
quin hivern mes llarg, quin hivern mes llarg... coi la questio es queixar-se!

desmemoriao ha dit...

ens varem casar?? .... pos no recordo .... ñi ha algun paper? o afoto? debia anar bolinga

anchoa felicitador ha dit...

ja?, us vau casar en pleno juliol? vaja calor .. 9 anys de pasion i desenfreno, enhorabona per semejante onomastica marital, no està garie de moda allargar tant visto los hechos i parejas de pecho que se demonten i que mos rodejen, aaays, cuando veas tu vecino afeitar pidele la cuchilla de afeitar o algo asi, esperem hora per a la celebració i sobretot festival al deceni que farem festa grossa com els de torregrossa que tenen no se qeu grossa, ombra tu tens algo a dir ... bueno, millor comprar ... ñi ha un pakistaní que ven roses a costo i també mariuana de la de volar alt i sense capa ... dixit, enhorabona i felicitacions cordialeeeees

un que estava present ha dit...

mes dun anava bolinga... se dice que incluso el novio i algunos cofamiliares i amigos... si llegan a estar los mossus a la retonda baixant de raimat, ens costa més el multón que el convit!

primicia ha dit...

jojjojo i el novio volent fer de celestina al montar les taules volent-li encolomar a un amic seu, una amiga seva... resultant k el tal amic li van les ceres denfront i dit sia de passo, lamiga, no serà tamé lesbosexual??????

el fracàs com a celestin es rotund!

anonimo directo ha dit...

deceni¿? n'hi ha que fan deceni abans... aixi que si veus les barbes paquistanís remullar, posa el reus ous a madurar... i celebra-ho com un home, anchoa!

Anònim ha dit...

partidico padel pmarchandoooooo

ombra ha dit...

ei orgullo guay... com va la tarde? ja tas pres festa??? jopeta a la kem descuido...

Giveaway of the Day