04 d’octubre 2010

festival de la beer

recentment se'ns va convidar a una fira festival de la cerveza en diumenge tarde... no hi ha invitació més puta que una en diumenge tarde, i més si és per "degustar" diferentes tipus de birra... és una invitació a traició, per a fer-te quedar malament quan surtis del recinte i al dia següent, a no ser que puguis fer festa el dilluns matinal i recuperar el cos de resaques i pastossitats bucals.

s'agraeix, no obstant, la invitació que no era tal doncs havies d'adquirir uns boletus per bescanviar per degustacions... altra cosa fore que fossin cubatilles o chintonicos... altra cosa fore!!!

ah!!! no tot ha de ser beure birra en aquest festival... també hi haurà música, oci i joc, com es pot veure a la foto... espero veure que algun membre del blog actiu o passiu jugui una partideta... per cert, que quan et maten una fitxa, sant hilari sant hilari, fill de p... qui no s'ho acabi!!!

14 comentaris:

ombra ha dit...

buen dia lunes... biba la cerveja!!

ombra ha dit...

uy uy uy.. lunes de guardar, anchoa? vull dir de guardar fiesta pq tu cabeza retumba como el bombo del perecostashow!

ombra ha dit...

uy uy uy.. lunes de guardar, anchoa? vull dir de guardar fiesta pq tu cabeza retumba como el bombo del perecostashow!

eco ha dit...

ho publico dos vegades pq retumba... es el eco

anchoa de Asis ha dit...

recorxolis, la 1, no m'ha sonat el despertador .. ara que, a aquestes hores ja ho deixo per la tarde, o ja possats per dema.

ora et labora diuen, pos ora molt que trobar feina està xungo i la birra calenta

good day

ombra ha dit...

hombreeeeeeeee, el vespertinoooooooooooo... com va la cosa, wey? menudo costillar entre pechoiespalda que cayó el sapato... de lujo... si contes per a molts i alego no hi ve dingú... pos... lifara al canto!!!

anchoa ha dit...

si wey, una pena, pero hi habia programació previa i d'avantma,

altre cop serà ... cap a la primavere ... je je

salutti padelisticman

ombra ha dit...

ese jeje... k delator... sempre la puyeta, i alego: yo? eh?? noooooooooooo... jeje... jojo

anchoa ha dit...

ho deia pq a l'hora de fotre força i densa fumera millor amb bon temps que aixi la penya te finestres obertes i poden recordar-se una mica mes del nostre arbre generalogic i alhora permet dispersar-se una mica mes el fum per dins les cases sense que la manzana d'endossats sembli una xemeneia i tornin a trucar als bombers

je je

ex-fum-ador ha dit...

estas dient que la megamagicmacrowey bbq fa fum? no ho has vist tu... allo no va ser fum, va ser fumejar una mica com a causa d'un vent putajador del mar, o marinada! ara, amb tauleta posabirras adjacente la cosa ha millorat i molttttttttttt!

ombra ha dit...

jaque mateeeeeeeeeeeeeeeee... hip... buen dia

ombra ha dit...

també avui arribes tard???? no fotem home!

Anònim ha dit...

uy aixo amenase ruina!

anchoa ha dit...

a aquestes hores la birra deu estar més que fresca, valgamlucifer quines hores d'apereixer pel blog, nuncas tarde si la salchicha es buena, i ho dic per la fira de la bierre, bier, cerveja, chervecha que la seva filosofia es tragito bier i mossegada al frankfurt

salutti i bona tarda cara a foscor

Giveaway of the Day