02 de maig 2007

anchova bricolagera

seguint la tradició ancestral, anchova s'ha decidit a fer forats... per tal motiu es convoca un concurs per l'adquisició de material per a tal efecte així com un concurs d'idees sobre on pot foradar i les maneres de fer-ho... cal comentar que el xaval no restaria content amb qualsevol material, ell vol tecnologia punta, qualitat, preu alt... no li val amb un taladret del carreful, ell si ha de foradar ha de ser amb garanties antigatillazo i per menys de 60 € ni mou la punta
com a únic material disponible a data d'avui tenim un llapis xorat del IKEA mida mini, un tac blanc arrencat de al cortina del menjador del anchova's plage apartment i un cendrer martell a prova de cops.

Es facilitarà un dossier on constarà un planell de les localitzacions on anchova pot exercitar-se en aquest nou mon que se li obre al davant.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

estic sol?

Anònim ha dit...

si bueno bueno ... jo soc com el McGiver aquel o tipo equipo A pero jugo individual, que amb unes mans (una lesionada, que es molt contagios, de 4 pax 3 infectats), un ferro i un destornillador sense punta faig un apanyo majo.
Arreglos realitzats: penjar una cortina, arreglar un pany reventat,
rebossat, tinglado-barana en llit infantil, colgado de rejilla anticaida juguetes, fregiduria variada (cloquetas, calamares y patates)
Ahi es nada.
El apañao

Anònim ha dit...

arregla lo de que no es vegin els comentaris al mes de maig

Anònim ha dit...

.... volia dir ABRIL,

Anònim ha dit...

el que vull dir es que quan cliquis abril, sortin els temes penjats i els comments.

Giveaway of the Day