29 de desembre 2008

El vino de brik se impone al reserva

El vino de brik se impone al reserva
Las ventas de crianzas y reservas caen más de un 20% en bares y restaurantes este año. Mientras, Don Simón dispara sus ventas.
Noticia “Cinco días + 2 de fin de semana”
Ja sabíem que al pot petit i con mechas hi ha la bona confitura i aixines ho confirma el titular. La Brik cotitza a l’alça tras els banquetes nadalencs i especialment després del sopar gaudit abans de Nadal i que va ser el punt de partida de les festes, el reserva Ombra queda, doncs així, en la reserva, guardadet per altres dates ... y las crianzas? ... pos per anar practicant la majoria que feina tenim amb el panorama petitó que ens envolta.

Mismament confirmo aquesta tendència del mercat ja que durant els nadals i els altres dies que teoricament tocava verdureta i planxa he fet desenes, potser algun centenar de CORTINILLAS ... de cava, de cervesa, de carajillo, de vermout, de orujo, i es clar, de vi, en cantidad suficiente com per posar cortinillas a tots els ventanals de les catedrals gòtiques d’arreu d’Espanya, i aquest vi en rares ocasions ha estat presentat en vidre i suro si no que mayormente i por exigencias i noves tendències no sé d’on estretres pel cuñao Johan presentat en porró -(?, si, en porró i per nadal ...) o en presentació vidre tipo decantador però reomplert de garrafita vino granelsintiqueta i justificat com “un tempranillo de molt bona qualitat i excel·lent bouquet” ... a mi no m’ho semblava però tampoc sóc un enólogo ni havia gasosa per profunditzar.

Es confirma alhora que l’Ion preCapillar va encertar en les prediccions de dur vinacho encaixat en les celebracions i es va avançar amb gran sabiessa als temps de crisi venideros i a les noves tendències que s'havien d'impossar.
A continuar les festes i bon appetit ... weys

18 comentaris:

Anònim ha dit...

bone nuit s tutonc!
me ds oblidat lo catalang des dunos dias pasaus a lo pueblo monegril pero toto se andará! lanieve caida en lo pueblo i no en elchochoalguna como se sol dir ha provocat una semincosciencia catalonhablada... en medio la piazza de lo polbe a 2º plantígrados uno en cada pata, me dispuse a aser un brindis a l sol nevando con vinacho de la tierra cultivado con las manos de mis antepasados por las obras arqueologicas i postóricas propiedad del bisbado de lleida... naide malagó ni me criticó asing k proclamé minocencia i la propiedad telectual de los museus de lleidal que tantos cuartos mos costa!!!

Anònim ha dit...

sirva el prólogo pa enaltecer al artista de la entrada de hoy, un literato de la chispa palabril, un crack del futebol, un estudioso de las chorvas!

i sirva pa preparar ese findeaño de partida en porrón, o en botijo... da igual... mientras no mos paron los mossos i mos foton un desastre dinarario i de heridas (con puntos)

Anònim ha dit...

brik, habla ahora o calla para siempre!

Anònim ha dit...

quina pauuuuuuuuuuuuu
dingú parleeeeeeeeeeeee
aleluia...

Anònim ha dit...

ka nevat per aki? per alli si...

Anònim ha dit...

ah i ja perdonareu... entre festes de guardar i k teniva lo pc malalt pos no hi pogut entrar a este nuestro blogs!

Anònim ha dit...

anchova k no hiem de na a lo putalocum un matí? recordo certes atraccions per a canalla i adults forsa saltadores... k men dius?

Anònim ha dit...

estic codtipada amb mods mocs i tof tof... com tanchampi adchova te caden los duevos... no me fotis fama pq no tenim ni un ditro de vi tint a casa i tos pensadan k zom arcolics, dale?

la brik

Anònim ha dit...

ion: tas cagat ja? ay vull dir , tas casat?

Anònim ha dit...

Ei, hola parella, benvinguts ... però continueu de festa no?

Anònim ha dit...

un altre cop la computadora espatllada?, ja sembles lo billIon gates dels desastres infromatics

Anònim ha dit...

es k hi tingut kactivar lo windors i demanayen pagament de quota, i a los vuevos suyos!!!

Anònim ha dit...

De totes maneres al anchova pa sus cortinillas li es igual un reserva que el don sifon solo, casi que no bebe el ....
Cubates a mitja tarde, vermut abans de dinar, vi dinant QUALSEVOL HORA ES BONA!!!!!

Anònim ha dit...

bueno si, i algun gintónico també va caure, reminiscencias del tandem destraleramilanesa

bona tarda, tots en professó cap al cucalocum ...

Anònim ha dit...

està animado el patio no?

Anònim ha dit...

patio andaluz o patio colegio?

Anònim ha dit...

un beso a lodestralerdelasegla

Anònim ha dit...

un superbeso negro?

Giveaway of the Day