22 de desembre 2008

El bombo y el azahar

Hoy es el gran día, trompetas y tambores, majorettes, serpentinas, muchachos que salen de tartas ligeritos de ropa i algun semidown vestit de numeros de loteria o amb traje monedas... todos/as preparados para que empiece el "Día de la Lotería"!, un senyal més de la desgracia de pais on vivim on un sorteig de loteria es com la festa major nacional –o els toros- donant-li canxa a bombo i platillo al medis i als mitjans i on la muchedumbre apesadumbrada per les penes i les misèries es pensa que pessigarà uns diners que li arreglaran, o en els millor dels casos solventaran, la vida, LAMENTABLE, i en el mateix sac i posem-hi LaPrimitva, Bonoloto, el 69, la QH i qualsevol altre joc d’atzar com el cinquet o el casino on-line.

De totes manieres, els que teniu alguna butlleta d’aquestes que obliguen a comprar per que la compra tothom pel “i si toca?” que tingueu sort, i si teniu molta sort … recordeu-se dels pobres que ens veiem avocats a fer primitives impossibles. Animos .. que a la tele sempre surt gent buidant botelles de sidra el gaitero contra l’altra gent que entre envejossos i curiosos mira als agraciats (que a cops no ho son ni fisicament ni de cabeza) i que no ha pillat una pedrea ni una terminació i a més s’haurà de gastar 10 euros portant la roba a la tintoreria desprès d'aguantar els improperis de la dona que al evidente olor d'alcohol l'acusa per aquesta vegada erroneament amb un "tu vienes dels Momentos de tocar a las lagartas ...".

Lo Milanés està fora de viatge ... ho dic per allò de fregar el dècim o participació per una bona i ferma chepa, diuen que si els fregueu pels ous no es el mateix però que té similar efecte.......

Y oiga, señor afortunado … para que utilizará el dinero? …. “Yo?, pos pa tapar agujeros …” , y el amigooo … “que nos vamos de putaaaas” . .

(pels que no l’entenen … a tapar los bujeros de las meretrices, huo huo huo)

14 comentaris:

Anònim ha dit...

barat compres serveis de tintoreria, collllllyyyyyons!!!

Anònim ha dit...

pos no se com va la loteria ni la pedrea, pero informar que al local lleno por momentos de alpijat hay dos bajas... esto es tremendo, la pobra canalla espera les vacances per jugar i jugar i els virus esperen les vacances per jugar amb la canalla i la febre.... filiputi

Anònim ha dit...

ha sortit el segon!!!
pos jastá la cosa vista, no? pq si dius quel gordo esta de viatge pos ya mos tocarà pal niño... no? on para el gordo?

Anònim ha dit...

HA SALIDO EL GORDOOOOOO,

ESASTAMENTE SE LE HA VISTO SALIR DEL BARTOBOGAN DE LOS MAGRA ACOMPAÑADO DE BALTASAR MUY BRONZEADOMORENO

Anònim ha dit...

k caraculo el gordo,, vaya pa madrid que no sale del bombo!!! el bombo??? ojito ande te metes gordo que te fotran un premi de consolació pel darrera!!!!

Anònim ha dit...

PERO QUE DIIIIIIIIIUS????

Anònim ha dit...

avui doble visita mèdica de tarde... tremendo k vacances escolars!!!

Anònim ha dit...

ei peaso entrada nosperava menys de tu... ta tocat algo?

Anònim ha dit...

ei terrícoles, me naniré a la lluna amb els vostres diners que bé invertiu en la loteria del meu centre lotero!!!

Anònim ha dit...

lo bruixot d'or!!!

Anònim ha dit...

ascaso sus ha tocao lo loteria gorda i sus veis ido a comprame un regalito???

NOOOOOOOOOOOO

Anònim ha dit...

hey, la meitat del personal de casa teva de baixa? qui son el afortunats?

ni un xapo a la loteria, ni olorar

Anònim ha dit...

be j'asta, un any mes la penya cantant, cridant, saltant, tirant cava, champagne o vinospumoso a l'aire i demà al tajo, menosmals que tenim salut, casontot casonlabruixador i el angel gabriel que s'ha forrat amb lo xou que te montat, si torno a tenir dècimes de febriculi, o sigui ni loteria ni salut, mecagüeeeeeeeeeeeeeeeeeeenn aqui falla algo !!

Anònim ha dit...

coi... lo teu es per fersu mirar eh? vols dir que lo termometre no el tens mal calibrat?? tio, no pot ser que veure vi i menjar bacallà et provoqui febricula o pocher la presencia dalgun esser extrany... al teu cos pos tho provoca... o pocher es k fa mandra nar a treballar de jefe!

ja saps que si fossis funcionari tot cristo carregaria contra tu... de moment et salves, jeje...

BON DIA... I K NO SIGO RESSSSS

Giveaway of the Day