16 de desembre 2008

mentidas i soeces

recebida en nuestro correu con acceso mundial esta imagen triste i sangelada del miembro viril masculino; interpreto que es algun fémina que no nos conoce a los miembros machitos del blog que nos envia la imagen sobre como podemos acabar. Tal ha sido la sospresa que el teléfono no para de sonar... hechas las investigaciones impertinentes podemos concloure que cap dels membres del blo0g presenta aquesta radiografia de su estado viril, semos jovenes y activos para opinion de algunos y semos viagreros si cale segun otros cortinillas... Hom sap que el cul aquest tampoc cuadra amb cap dels nostres culs. Es tracta d'un acte de provocació que investigarem d'on prové... no preocupar-se que sabrem qui ha estat i llavors... el nostre cervell, el del cap s'entén, només pensarà en VENJANÇA!!!

28 comentaris:

Anònim ha dit...

ep, no sabia k teniem dos cervells???

Anònim ha dit...

bon dia... caldejat dia diria jo a tenor de la situacion en mi zulo...

Anònim ha dit...

sen sap algo del ion? ja ha baixat la trempera després del botellin de liquido sexual que es va abrevar barrechat amb patxarana?
mira kes bruto eh?

Anònim ha dit...

i ket porten los reixos, ion? 40 anys? casata cagat ja ho diuen... con lo bien kestavas... ara despedixte de sortides domenicals en motofeber ni golf pichingpad... i arromangat pq a la que set punxo la cobertura en un descuid fogós, PAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM, k yo no keria agente, ke no puede ser, ke como ha pasado, k mira k engonic un ionet petit... al tiempooooooooooooo jajajaja... amb carinyo, clar! (vull dir que se lo hagas con carinyo, coi)

Anònim ha dit...

mausento!

Anònim ha dit...

que son aquestes cuatre ratlles i una nou? .. menudo jeroglífico més dolent, aala, voy cap a lo metge a veure quin pelicula me conte ... fins luec

Anònim ha dit...

tas malo?? cagondé quin fixatge... lo teu director general te fot loparo en monos que canta un ruiseñooooorrrrrrrrrrrrrr

Anònim ha dit...

Bona tarda mocs i goles a tuti plen a casa nostra, no s'en salva ni un!
Era d'esperar festes a la cantonada i nosaltres.... en la nostra linea. Però nomès hi ha una baixa laboral....

Anònim ha dit...

Espero que ens recuperem, no m'agradaria que l'anchovadanielet en el seu primer debut festivalenc hi tingues que anar amb la seva mare adoptiva.
Ara que vist lo traje crec que s'esta esfregant les mans pensant de que no li podrem portar!
Sentit del redicol si que en te si.

Anònim ha dit...

buenas tardes,
prueba superada, visita de 30 segons i tibiotic pa la gola, record guinnes de ultravisita

Anònim ha dit...

el doctor empanado casas novas i brillantes es un crack... pero las pillao no? aviam si ho empegaràs a tutohom del convidats de disabtel, nomes faltaria aixo per les maltrechas relations que darrerament fas gala... pensa que has passat al grup de "invitadores rechazados"

bone nuit

Anònim ha dit...

qui forma part d'aquest selecte grup?

Anònim ha dit...

bonne nuit a les 18 hores postmeridian?? valgamdeu que mal que estàs

Anònim ha dit...

quien vive?

Anònim ha dit...

el de barcelona, IDENTIFIQUESE !!!

Anònim ha dit...

Alo bon jour! je m'apelle Nicolas, petit nicolas, une salutation a mon amic Milanes, tu fais des galipettes, wey

Anònim ha dit...

Bon dia,
cama i reposo
sin contemplación

I feina a distància, allo que en diuen "trabajar desde casa" o tambe HouseOffice, estic a la onda o no?

Anònim ha dit...

teletreball... tu si k sabes... de cada 15 dias dos en casa para no añorarse de casa ni desañorar la feina, bon dia!!!

Anònim ha dit...

ostia... molt matinar pero tas tornat al llitet eh????
alguns currant i altres amb cortinillas decimilllas de febricula perruna... fede10

Anònim ha dit...

Booooona tarda, calma xixa a casa nostra vull dir sense novetats de millora.
Menos mal que l'anchova fa el gest de treballar desde casa, suposo que ha sigut per l'amenaça que li han fet desde l'empresa de que si a la paga extra descontaven els dies de baixa! Crec que deu pasta ell a l'empresa! Que ja es deficil això!

Anònim ha dit...

Menos mal que la seva asesoría diu que no cal que aixo no es porta i tal i tal, com si hi tingues algo a veure escombra sempre cap a favor de l'anchova, suerte tiene!

Anònim ha dit...

bueno hasta luec que tinc una mica de feina aixo de ser familia monoparental te les seves coses bones i dolentes! Al damunt tindrè que donar explicacions davant la superiora del cole a vore on esta lo meu home! Manda Guevs!

Anònim ha dit...

s'intentarà anar a veure lo chuchua en el seu primer festival escolar que aventuro serà un cristo de muypadrenuestro

Anònim ha dit...

xute de ibuprofé i paracetamé per poder anar al acte, fededeu qeu si em veu l'investigador privat contractat per l'empressa per pillar-me em foten al carrer ipsofarto

Anònim ha dit...

que tal la campaneta????????????
man chivat que el nielito, després de la seva fase estival amb el trajecito paquetero bailarín ha endegat forçat com a lestiu, una campanya campaneta de nadal traje rojo i campanetes... ATREMENDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO


aviam, en aquest cole barat on aneu que es pensen? vale k abans nomes naien noies pero si ara van nens, nois, homes!!! pos no els amariconin de petits coi... aki tenim veinets que van al idem cole que foten un aspecte de floreta...

Anònim ha dit...

sort k lo seu tiet choni i lo seu tiet charly lafileraran al heterosexualisme, no ens fiessam del tiet peineta ni del tiet charlybosssss, man dit que flirtejen con las perdidas de aceite setsual...

Anònim ha dit...

ep, anchovas family, si heu de fallar a lo soapr de nadal de dissabte, aviseu amb temps, pq no volem menjar restos de bacalla con su samfaina corresponent fins lany ki ve!!!

el ombra diu que ha posposat la celebració del evento en el garage por causas que se desconocen. Comenta que "si ho arribem a fer alli, algu pocher no vindria mai més, NO?"

Anònim ha dit...

now what... k vol dir:

ARA QUÈ...

Giveaway of the Day