15 d’abril 2009

GP de Les Avellanes

GP de Les Avellanes - Pestanya's Team ya tiene listo su nuevo difusor
Doctor Pestanya, abogado i piloto extremo que representa al pestanya's Team por la problemática de los bateriadifusores, ha confirmado que el equipo está listo para utilizar una pieza similar a la de IonBrawn Suzuki flanera desde este fin de semana en el Gran Premio dominical Subida a les Avellanes.

A la espera de que el Tribunal decida sobre la legalidad de las piezas cambiadas por los mecánicos expertos Don Milanés Manos Rápidas y Don Luismi Primo Lanzau, Pestanya ha declarado que él está preparado para usar ya mismo unas piezas semilares al Team IonBrawn.
Asimismo, ha asegurado a los jueces del Tribunal que, empezó a trabajar en este diseño, pero por falta de tiempo y de batería descartaron dicha línea de trabajo esperando la inestimable ayuda de los dos mecánicos citados anteriormente, que a la vez que recargar su seminueva batería, le cambiaron las piezas rotas en un plis plas mañana más.

El otro team del momento, el Ombraslentas Team ha alegado falta de presupuesto y no cambiará esas preciadas piezas que le darían mayor velocidad punta. Su manager piloto, ombra, alegó que aún no ha dado lo mejor de si, sin llegar a la punta de velocidad límite de la montura, como para ir gastando la pasta en piezas de dudosa procedencia. Además, su función de moto escoba con maletas incluidas, no tiene precio en caso de que algún participante vaya perdiendo algun de estas piezas que recalarán en las maletas viajeras.

Otros participantes como el Tiempo Libre Team con su piloto Milanés, y/o Siuranetautista con su montura clásica han declinado hacer declaraciones y han remitido los tiempos de llegada de la última quedada para justificar el no haber cambiado ni una pieza.

24 comentaris:

ombra ha dit...

ja arribarà el dia en que no em quedi l'últim! diuen que lanchova es vol comprar la seva antiga Lindo Vario 75 cc trucada turbo boost

ombra webmaster repudiado ha dit...

i on devem tenir o retenir al amic anchova? darrerament està molt absent... anem a pams... opcions:
a.- està de baixa
b.- està anant i venint de bcn amb momis clients
c.- està fent numeros
d.- està enfadat com el segla (per cert, en comunicació nocturna, ahir, em va donar records per a tuthom tot argumentat k te molta feina (tio, k ja sabem que es venen milers de camions diaris) i ke continua sense estar enfadat)

primicia ha dit...

està amb lanonima de la gordeta!!!

Anònim ha dit...

està amb la klanker dinant

primicia ha dit...

està somiant alguna de les seves històries mingitobèliques nocturnes

Anònim ha dit...

està estalviant comentaris

Anònim ha dit...

es gay

ombra ha dit...

ep, no us cebeu amb el xaval... les seves relacions laborals són mundials i te un savoirefaire com ningú altre!

ombra ha dit...

anonima... encara de vacancetes???? pos quin morro gasteu a Correos

observador ha dit...

jo lo vi tó, la curpa la tuvo el luizmi k kiso introdujir la pipeta en un huequet, com habitualment fa ell i va petar lo celindro intruder de la moto susodicha, i alego que sino sabiamos haserlo pos k no mos puniésemos...

suso tomate solís ha dit...

si ja vos ho deia jo k no es podia tocar res daketes motos modernes!!!

primicia ha dit...

qual miembro lector i poco entrador del blog ha pagado por asistir a una excursión pedestre dominical cuando tol mundo sabe que por andar aun no se paga???

primicia ha dit...

a qual miembro poco entrador del blog se le va cer pagar por asistir a un evento caragoletiense al cual nunca ha ido, perdiendo asing su antigüedad, apoginando a la vez 125 uros con la excusa que se incluye un camiseta i un pañuelico baturro?????

primicia primicial ha dit...

ergo por ende, si jo ja tinc camiseta, pañuelico, jarsélitre i otros avatares... haurie de pagarpoginar menys dels 125 uros que mensemen reclamen, o nos?

que la secretaria u expliqui i que no digui k ella no vol saber res o que lo deja... k akesta cansoneta ja mos la sabem... con tal sortir de casa alguna nit nocturna de reunions amb acta , farieu qansevol cosa... com la del ampa via correu electronic... ja mos les coneixem totes!!!

queno estamos tan mal!!! ha dit...

que hem pixat junts molts cops, eh?

ombra ha dit...

ei k si he destar sol pos mestic sol eh? pero dieumeho... per cert, i pumuky? andestà?? llorando lausensia del literato madrilenyo??? per cert, no mel vaig trobar a madrid... sospitós no¿? vols dir que hi ha anat? trobo k me lauria de ver trobat.. no? uhm...

anchoa ha dit...

hey, que jo monto el kitt de la señorita pepis amb pintaungles inclos i sus pego un repas a tots en un plimplamplum pastrana

bona tarda, tinc mes lio que un rasta al pelo, fededeu

saludooos

ombra in tanga ha dit...

ep. tio liat deixa la fenya k no pùguis ferpels demés que ña molta gent a latur!!!

Anònim ha dit...

SI BUENOOOOOOOOOOO UHHHHHHHHHHHHHHH FAENÓNNNNNNNNNNNNN OSTIIIIIIIIIIIIIIIIII
TE DIGOOOOOOOOOOOOOOOOOOO



(i alego se van afotre calsots a la voz de arrr de los amigachos)

ombra ha dit...

bon dia weys... k tal estem?
avui ja es dijous... planifiquem lo finde amb temps, val? k alego els excessos comporten baixes laborals de dilluns.

ombra team ha dit...

vaje, san legalitzat los nous difusors... brrrrrrrr... ara k? inverteixo per aconseguir mes velocitat punta o me planto i ja tinc excusa per no correr?

anchoa ha dit...

Ofereixo DIFUSOR del secador de cabell per no utilitzar, preu raonable per a escuderies d'alt standing, abstenerse txapers de la carretera i los destralers de la carretera.

Bon dia, arrenca el finde ...

anchoa ha dit...

lo milanés ni de vacances apareix per aqui .... cason coi "me tengo que poner al blog" i altres parrachutades no complertes, menudo vándalo, això si, li dius de quedar per anar a misa de 6 mati i ja el tens adelantant la almoina pel cepillo, menudo cantidubi de tio

anchoa ha dit...

vengaaaa, anem per feinaaaaa

Giveaway of the Day