20 d’abril 2009

Iª paella grupo gafitas

benvolguts... ahir dia 19 d'abril es va celebrar la primera paella grupo gafitas. El resultat fou òptim. La paella estava al punt, ni crua ni passada, ni sosa ni salada. Els comentaris abans, durant i després de la cocció foren els esperats.

Vespertinament, cap a quarts de 3, es van iniciar els treballs de recollida d'esporga i poda per part de l'anchova i l'ombra, amb barrons de 15 cms per tal de fer la xereta escaient. El mestre cuiner pestanya-gruñón que d'aixo en sap una mica i de lo altre tamé, va espetar un cago10 a la vista de la llenya recollida. "Què esteu fent?" digué amb el despreci típic del que arriba últim. Inclusive va reptar al maxaca anchova que si no trobaie barronets de menys de 3 cms, els trobarie ell i li fotria per l'anterrecto posterior. Calmada la primera disputa con un brindis al sol cervezero, l'ombra va trobar els barronets per tal dapaivagar els ànims encesos... si, si, encesos, doncs lanchova amb maestria i salero va iniciar el foqueral amb uns encenalls de regal navideño que el pestanya va reciclar en part per la seva aficio bonsaiera.

El foc funcionaie, equilibrat, suau, groc vermelloset, uhmmmmmm ja s'aulorava, les birres fresques malgrat els comentaris de sempre, tot cagat i pixat, i la paella amb lo sofregit executat. Només quedaie tirar l'arròs i decidir quant tirar. Comentaris de tot tipus, arròs que no en falto, que si a mi els bitxos com si no els posseu, que si les petxines son buides, que si això serà escàs... res fora de l'esperat, no? Un kilo arròs per a 6 comensals adults i 3 de sucre van ser poc, definitivament.

Ens va faltar un segon plat amb la brassa que va deixar feta lo anchova. Un xurrasquet, o una doradeta, no se... hauriem de pendre nota per la IIª edició.

Per cert, dos detalls. Un, el mestre culinari sacabauelsexo Abu va sentenciar que amb un kilo d'arròs teníem més que suficient, craso error, tio escasoooooo. Dos, s'hauria de fer un dinar de sobres i excedents amb bacallà, mona de pasqua, sobrets d'eno, pa dur, vinacho reservat, gasosa i patxarana. I un tercer detall, s'ha obert el termini d'adscripció a la tour estival vacances familiars 2009, on inclusive va haver un conato de disputa familiarconyugal per diferència de criteris. Preguem la màxima celeritat doncs ja se sap... ja se sap.

44 comentaris:

ombra ha dit...

bon dia... bruppppttt... ahir... vaig haver de sopar...

anchoa ha dit...

Va quedar una mica justet -jo no hagués menjat més pero sempre et dona confiança que quedi mitja paella per si de cas - el que va pasar es que no hi va haver aperitiu .. bueno ... algu es va fotre les petxines i va deixar nomes la clasca per la paella, pero fijo eh? algucuyo nombre no quiero saber es va alicatar no menos de l'interior de 20 petxines, el que ja no vull esbrinar es si també va xerrupar la clasca .. valgamdeu

Bon dia escamarlantes i cigales

anchoa ha dit...

el secret de la pañella era la fusta que jo havia portat ... fusta especial per pañella que li dona un aroma caracteristic i un punt de fusta ... va i me la foten salvant-la de la cremaà al·legant no sé que per a un niu de mixons o per guardar els mitjons

Anònim ha dit...

Papitus la valenchiana no va donar garies instruccions ni recomanacions ...

Anònim ha dit...

akesta de valenciana nomes te la horchata...

Anònim ha dit...

i k es chata

anchoa ha dit...

primera paella ? d'un grup creat a la década dels 80?? recorcholis, i fins ara -apart de socarrar carn- quines altres delicatessens em cuinat??

Proposo montar una societat gastronómica, amb els nostres coneixements culinaris tindrem exit per sortir a la Guia Michelines & BigsLorzas

ombra ha dit...

venga séase esa sociedad gastronómica i acabem duna ves por todas con los re´gimenes i detas pobres en sodio... amunt els greixos lorzadores...

nesecitem un local? que tal aquella torre que tenim aparaulada? va, ja pagarem un llogueret... testimonial... pa la luz... pq pa platos no cale que ja ña una seixantena...

perruca de carnaval ha dit...

Segur que la Paellica estava de muerte!

perruca de carnaval ha dit...

És que on estigui esa paellica con sus cloïssas, sus gambetes i su birrica de diumenge!!!!!!

ombra ha dit...

uhm nuevo miembro en este super dinamico blog... perrucon, don ets¿? donans dades sobre el teu nick... graciesss

au... men vaig a dinar...

anchoa ha dit...

jolines perruca de carnaval, només t'ho vaig dir pq amb el reflex de la llum es veien uns brillos i unes lluminiscencies fins ara mai vistes, serà que amb el recent notición ja no només et brillen els ulls ...

anchoa ha dit...

fededeu, si es que tinc un ànima de romanticisme que fa esfarair ..

Anònim ha dit...

la pañella de la foto tot s'ha de dir que fa un goitx important .. (goig, goich, que fa pachoca, vull dir)

Anònim ha dit...

Es podria dir .. Societat Gastronomica For Food gafiTas (SoGaFoTas)

Anònim ha dit...

Un aplauso per al demolition cuiner artífice de la paella .. PLAS PLAS PLAS

... que foteu? ... brasa per a coure carn ??
bonica reentree con los pinches de cocina, com els grans mestres, cadascú posicionat al corresponent eslabó de l'organigrama amb cuatre palabros

ombra ha dit...

I RAPID K MOS VAM COLOCAR... no et fot... a la ménima el cunyau fot un cago10 i au... de vacances a cambrils

Anònim ha dit...

hombreeeeeeeeeeee. perruca de carnival is pumuky, jojojo k ben trobat... molt bé per lartista romantic ex-vileda rizos i actual imatge promocional de ryan air...

ombra in tanga world ha dit...

anonima dela bordeta carme... kina talla fas? es per mirar lo del tanga... ejem... i si dones mes mesures pues fariem un conjuntet... ejemmmmmmm

primicia ha dit...

pumuky declina la oferta estival, el predicador too... venga vengaaaaaaaaa k se macaban las ofertas!!!

ombra ha dit...

ei , anchova... com va la negociació del període estival? et computen les baixes de los lunedis? et computa el físic? parla, villano!

luismi ha dit...

milanés, explica k hacias en bcn con asuntos de publiicidad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

pumuky ha dit...

Ei anxoeta que se que ho deies de bon rotllo, és que em va fer gràcia!!!
Bé nois fins un altre ratet que em vaig a retallar Sant Jordis amb la meva melena supermegabrillant!

anchoa sindicalist man ha dit...

estic negociant amb els sindicats, politiqueros, patronal, banca i mediadors intermitjaris ... la cosa està tensa però se jugar les meves cartes ... MANILLA de laputadOROS per començar, a veure que s'han pensat aquests explotadors ... demà tindré el veredicte ... CULPABLE o NOCENTE, its is the question

ah! i lo dilluns post-aplec INNEGOCIABLE, que no estamos tan mal !

Anònim ha dit...

vegila que amb la lluentor no provoquis un accident ... gafas de sol on the rocks

ombra contable ha dit...

UY UN ATAQUE ORNTAL OCCIPITAL A MI IMAGEN MOTORISTA????????????????? o et refeixes a megamosca pumuky peluco carnival????

o segurament a la brikigafitassoleadas?????????????


aclarixmos lo tema anchova!!!

brik ha dit...

bonanit, sa de reconeixer que una mica escas si que va quedar... però no cal menjar tant que a tots ens sobre alguna que altra lorzeta!

ombra bon rotllo ha dit...

pa escasa tu, un comentari raquitic i trist... bon dia!

ombra ha dit...

no si, aki sustentem els de sempre eh? sort k flequillo tieso va entrant darrerament!

anchoa ha dit...

Bon dia, pos jo encara tinc l'arrós a la gola .... juos juos

l'ardor va ser degut a que el meu sistema digestiu s'havia preparat per a una lifara de paella i xurrasco i al final ... platico degustación

anchoa ha dit...

si l'anchovana tenia mes arros que joooooooo ....

Anònim ha dit...

pero penseu que quan va justet tot es troba mes bo, es aixines

Anònim ha dit...

VOLEM SER RECOMPENSATS AMB UNA BBQ'S IMMEDIATAMENT .. CARAGOLS I SARDINES

anchoa ha dit...

que noooo, ques bromaaaaaa, aiys .. que va sortir excel·lent, digna del bulliate pestanya

chef ombra ha dit...

sardines? soc un expert ensardinador de incomoditats de veins, aviseu-me

ombra ha dit...

bona tarda... k? dinant? fotenvos entre pit i espatlla un àgape culinario en microwaves??? asing me gusta, delicatesssssssen pal cuerpo body milk...

Anònim ha dit...

ep aki radio tanga brasileira...

Anònim ha dit...

me copias ombra?

Anònim ha dit...

no ho se, jo si, tanga es.tibadora

ombra ha dit...

ep.. na tarde, tarde desport a torre FARRERA...veniu? au. ,pins alego

Anònim ha dit...

buenos dias,
jornada finalizada,
rotativa en reposo

nos vemos

ombra ha dit...

hombre... segla... bon dia... el titular del fruit de la rotativa ha estat llegit per mi fa un moment... au... ket sembla?

anchoa ha dit...

mala memoria sr. ombra

BON DIA!

anem per fenya

Anònim ha dit...

PQ MALA MEMORIA?

Giveaway of the Day