24 de setembre 2009

Llista del rally 02-10-2009

CLIQUEU A LA IMATGE PER VEURE-LA BEN GROSSA
CADA RESPONSABLE TE UN TIPUS DE LLETRA PER A QUE NO US EQUIVOQUEU
EL PAPER PER ANAR DE VENTRE EL PORTA EL MATEIX QUE PORTA ELS TOVALLONS





37 comentaris:

ombra ha dit...

bon dia ways... ja teniu el que tant demanaveu... un que ja tardes, laltre que se li remeti amb temps... nostante, pels amics avanzaus que no entren al blog pq mossega, us la remeto QUAN PUGUI I VULGUI al vostre correuettttttt... au.. contents? pos com falto de algo ja vureu!

primicia ha dit...

EXPRESSIÓ DEL DIA:
i vas bien de cuerpo?

Anònim ha dit...

mecagüen sant tutusaus .. que hi foten los noms? desliz grave, al paredon

ombra ha dit...

jojojojo,... tens gragó... pero tu creus que algu et coneixera amb el nom??? va aparí k men doneu de feina...

ara ho canvio, content??? ara, endevina de qui parlo...

Anònim ha dit...

k? ja? susposo que en aquestes hores ningu al mon mondial ta conegut al llegir el blog... no et preocupis, les estadístiques de lectures i entrades aixi ho indiquen, es mes ningu de casa teva proper, diguem la klanker , shan ansabentat...
tus deseos son órdenes...

juos juos ha dit...

ah, i si cal k facis una entrada pos la fas eh? sin problema, ja saps, aixo es de tots, i mes teu k de dingú!

Anònim ha dit...

i esa opcion dormir en sant salvatore?

primicia ha dit...

quin membre de l'expedició rallyracc2009 es va giñar taxativament a les calses quan se li va espetar que lllogaríem la caravana del seu cunyau per a anar al susodich rally????

anchoa ha dit...

Bon dia mestre organitzador, gran currada i molta alegria, aixi dona bo, amb un somriure a la boca mentre llegeixo .. no se que deu pensar la penya de mi aqui la feña quant deuen veurem com un monigote somrient a la pantalla ...

anchoa ha dit...

M'alegro de la correcció, ara ho tinc mes clar a qui correspont cada tasca, lo milanesico no fot ni brot ja que tot el que ha de fer li cuinara i li preparara la señalucia, ja casi segur que inclus li carregara al cotxe.

anchoa ha dit...

Ah! al Jo, ombra, si el moscatell l'has de comprar paratequietoooooo, que tinc per casa 2 u 3 botelles i nomes les faig anar per fregar la mampara l'extractor de fums, queda brillant com rutilante calva. Ja la duréx jo, 1 botel. fet?

Es prega tenir el beure fresquet ... graaaacies

anchoa ha dit...

hola a tothom, gent rallistica

ombra ha dit...

ep soc en la mateixa situacio moscatellística, aixina k ja la porto jo la ampolleta... per cert, lo ion via correu ha fet unes mencions al llistat, ja li hje respost i sus he posat còpia, no te desperdisi!

Anònim ha dit...

no rigos tamttttttttttt

Anònim ha dit...

pos posar-ho com a comentari

Anònim ha dit...

non toquis el que no sona ... jo portaré lo moscatell ... 3 botelles ni que sigo per vendre'l a gotets degustació al aficionats al mig de la curva on estarem .. .juo juo ja imagino l'heliocoptero del altaveu berrejant "anormales, desmonten el tinglao del medio la carretera" .. "ah! pos baja y desmontalo tu, hiena"

i el cotxe 0000 volcat en una cuneta despres de fotre's 5 vasets gratuits

Anònim ha dit...

sortirem a la tele???


per cert, no ñi havia un projecte preparat a vista genital per sortir a la tele?

Anònim ha dit...

akest projecte esta al departament destudi de mobles i decoració per tant... jo calculo... aixi a la brava... mes o menys... menys o més... per rally 2010 estarà embastat!

diàleg rally ha dit...

cotxe 00000 - "cenutrios, que quiteis el carro la compra dencima de la sirenal coche 000000..."

mossos: - "que fem? son catalans porten lestelada... cridem als antiasbalots... "

mossu charlyjudit - "eco eco te copio... aki charly antiabalots de la judit... canvi"

cotxe 0000:-"aki un tumulto de afecionats... afecionats al mam, serà... que no volen treure el carrito la compra densima lo cotxe 0000 pq diuen que ells tamé volen ser pilots de rally..."

charly: -"ara venim... va aparí! els hi fotrem amb pala...cort"

cotxe 00000: -"si, viniu pq ña un k fa un caballito con una nevera de tractor, i un altri fa calvos, ah i un altre nomes fa k fotos i parla dun blog... deu ser terrorisme internauta... crideu als GEOX "

------------------

nantros al vore als mosus i identificar mossus amics, en boca del pestanya diplomatic: -"hombre charlylajudit, k fots? tot be? k tal la teva vocació? res, aki amb lo D...i lo FP,. lo milanes i lo Lu.i fent una mica de festarally... tapùntes??? va home, i els del furgó k surton k portem moscatell per tota la comarca...mira mira el cotxe gero... ostia dixam la porra per fer de palolabandera... gracies, al menys serviu per algo el mosssus... "

ombra ha dit...

el portes tu o jo lo mosca-tey?

anchoa ha dit...

ja posats tinc una d'orueja i d'altres liquids que no se que fer-n'hi ... tooooo pal ralli que lo ion te un garganxo sense papiles gustatives com els pollastres, a lo hechos me repito, chartreusse, aromes de wc montserrat o altres lindezas .. ja ho va dir la mestressals alamussos disimuladament ... aixo no s'ho fot ni cristo ..

Anònim ha dit...

i que tal el mossu charlie ribel? tot be amb la parenta? ja L'ha apuntat al aplequet?

Anònim ha dit...

correcaminos pamplonica milanesico .... tu vienes al aplequeeeet?? has confirmado tu presenciaaaa? ... uuuff, se van a borrar la mitad de las zagalas en cuanto se enteren ... casonlolla

Felix Rdguez de la Fuente ha dit...

... y entre la gente se podía observar en posición de caza, doblado de espalda y mirada precisa, al gran carnívoro, ul depredador de agilidad felina al acecho de su presa esperando el momento justo para caer sobre ella ....

ombra fin del relato ha dit...

i se durmió!

Noticiario ha dit...

Un total de 460 agricultores de las Comunidades de Regantes de Huerto y Poleñino (Huesca) podrán modernizar 2.932 hectáreas de sus explotaciones de regadío con la financiación parcial del Gobierno de Aragón y SEIASA del Norte. El resto lo financian los foráneos invitados a la fiesta mayor con su gran dispendio económico.

ombra ha dit...

no me jodas? on surt aixo... lo del dispendio era para sufreagar roturas i desperfectos en plazas i zagalas en edad de merecer...

ombra ha dit...

AIXO ES UN TIO DOCUMENTAT COI... pero podries aprofitar la noticia per fer una entrada enfotente de mi, jolin! k a mi me sacaba la materia gris i la negra

klanker ha dit...

Veig que ho teniu tot a punt pel rally, amb un tio tant aplicat com tu no era d'extranyar ombra, pero despres d'anar-hi ens fas un reconte de les coses que s'ha deixat cadascu, perque jo m'en fiaria poc d'aquesta colla d'amics que vas!
Ja et vaig dir que m'ho diguessis a mi directament!
Intentare apuntar-ho i ajudare a l'anchova a prepar-ho ok?

klanker ha dit...

Per cert ombra com et pots perdre la inauguracio de l'escola de la brik? Total per un rally...

Anònim ha dit...

uuuyy esto suena a presion sota cuerda

anchoa ha dit...

quin lujo eh? tinc secre ... po favo un cafese zenquiu veri match

bona tarda rallistics people, se mos cau la data damunt i "creo solo tengo 3 litros del vino de Vic" .... estamos en la miseria, pegate un viajecito a vic naranja o cristal y traete algo mas, una garrafita de 20 ltiros con grifo antigoteo que si no parecera que le falle la prostata

a cuidar-se weys

Anònim ha dit...

jolines 5 paios sobaqueros dins lo pestanya's car ... quina por, serà un viatge dur, molt dur fisicament i sobretot mentalment ... quin montante va dir lo pestanya que calia apoquinar de fiança?

ombra ha dit...

klanker, recorda que quan ens veiem et foti un collejón... pos molt greu me sap la cosa... de fet, si no fos per la inauguracio no hagues pogut anar al rally per altra raó k no ve al cas. Aixina que encara estic en negociacions, malgrat la inauguració sia a les 16'30... estic barallant opcions...
gracies, "amiga"!

esperat a que thagi de dir algo k "ay no li dic k no se molesti" espera! i alego el directe es lo ombra... cria corbs i te sacaran a pasear!

ombra ha dit...

dis algo no? moro anchova, secretaria no, sirvienta cony, pos compra lo de tots!!!!

Anònim ha dit...

akell captiva es coreanoamericà, ja no val res, despres dun any, ni el plan pre-veer

Milanesico ha dit...

Bona nit, i despres el anchova hem critica que me lo haran todo, y tu que si tienes secre.
Con tres litros vamos que nos las pelamos, eso si, bien fresco, hacer sugerencias de postres, aun estamos a tiempo, y sino sorpresa, veo que va a sobrar mucho de todo, anchova, no me comes nada, ion deja de beber.
No busques carro compra, lo mejor es el carro portabultos, lleva buenas ruedas, dos neveras y demas iran de puta madre, anchova, tu que eres industrial seguro tienes uno.
Bona nit tots

Giveaway of the Day