21 d’octubre 2009

barça 1 - putin kazan 2

el blog hi va ser... nit amb 14º C, ben assentats, ben menjats i beguts... de lujo... no vam portar sort

com altres ocasions, però l'oportunitat la pinten calva (oys oys juos juos... sense ànims de faltar, ja ho saps) eso que me llaman eso que me invitan eso que alli estoy eso que pereza tornar havent perdut... no vull ni imaginar tornar d'un país europeu on es jugui la final de la copa d'europa havent perdut, kin pal.


Això es el de menys, al que altres haguessin renunciat, el blog va dir: "si, anem!" i allí vam estar. Ens van tractar bé... llàstima no arribar amb mitja hora de temps pq a la sala vip empreses donen vi , cava i canyes a dojo... tot free of curs... El gol del Kazan ens va agafar de camí... total pa que? si el repeteixen a la TV diria un... Primera part de patiment... Descans... alehop... a endrapar!! tremendo... mandonguilles amb samfaina i tot... eso si... sin alcohol, is prohibited!


Segona part... va parí!!! mos perdem el gol del Ibrajijojijijomich per golafres i pixons... va tant se val, ara en fotrem uns quants digué un present... i una merda... res de nothing... a patir... i golet rus... amb la seva claca de pastelesrusssos i russsseskis que animaien com si fossim quinze mil... bueno ara empatem... jajaja... segur... jijiji...


1-2
i a sirgar lo proper partit...

19 comentaris:

ombra ha dit...

bon dia... un pelín de sueño pero akistamos... oe oe oe!!

Anònim ha dit...

la pinten calva, juos!

ombra ha dit...

anchova, pronúnciate... no et disgustos pel barça!

Milanesico ha dit...

bona nit tots, que poca actividad, esto no puede ser, anchova debe estar de viaje por morella, yo mañana y pasado madrid, o igual hasta domingo, depende como se tercien las cosas....y hasta aqui puedo leer.

ombra ha dit...

ep... por madrid? tu si k sapes... i el concierto del elton chon ke?? un triunfo? ja te has hecho gay al oirle??? k engonic!!!

ombra ha dit...

bon dia... anchova ja mos estem procupant per tu eh?

klanker ha dit...

Bajas i altas en cal anchovas power!!
Aquesta pasa ens pasara a tots!

ombra ha dit...

ep... alta i baja??? ki gomite? ki es gormiti? lanchova ha pillllllat??? ja duraie molt , i clar despres de les maratons lifares-sport pos sa de notar... ambvaparí que no us vull aprop meu durant dies!!!

aixo sampega via telefórnica??? i via blogggera????

anchoa revolution II ha dit...

ei sarna mans, deixeu-me respirar que estic atrafegat, tants i tants de comentaris donent molta feina a llegir -qualo ion lector con parsimonia releo releo i torno a rellegir-. Estic al currelo eh? un pic de feña de malfer i una mica de gormitis ahir pero ja he tornat a fumar i fer café, el cuerpo aguante com un trolebús desbocat pendent abaix ... fededeu, una baja en dimecres no te sentit.

Altre viajecito a can barca? que hi ha per alli? per cert pastrana ... l'altre cop que vas anar tambe va pedre no?? miraqueeeee a vore si sereu un grofes vull diiir ulleres o gafes -de ver de cerca-

bona tarda,

anchoa ha dit...

per quan un documental d'una jornada ciclistica real, sana i feroç ... mardito milanes como te escurres eh? como anguila untada de aceite eh? ya alegando quel domingo en madrit para no hacer ruta chiclistica eh? ti hemos calzado y vestido eh?

Anònim ha dit...

eh? eh?? eh???

canta, o sera pior ... que te mueve por el mundo?

Anònim ha dit...

que intereses hacen que tu cuerpo se desplaze de aqui alla y de alla al mas alla y del mas alla al infinito???

Anònim ha dit...

la ocasion la pintan calva juos juos

Anònim ha dit...

y brillante encerada

ombra ha dit...

digo k... no.. no va perdre, barsa 4 amunt valencia che 0

i si, per quan la besicleta? ja la tens??? o tagafat la cagaleragomitera per no nar en bici???? jo laltre dia a les 10 nit, mitja hora, per lo poble, qual poseso... 376 calories.. mitja hora, 10'5 kms... poseso!

oimbra ha dit...

manlegro de la recuperation... es veu k akest dimecres era molt dilluns eh? i espero k tu jefamadre no et fotés el comentari de qualitat sobre la baixa vaixa laboral

Anònim ha dit...

milanés... es k acaso eres gay?

Anònim ha dit...

ION DIS-MOS ALGO COI

Anònim ha dit...

ENVIANOS-HOS UN SENYAL,,, PERO NO L'ARRANQUIS DE LA CUNETA

Giveaway of the Day