26 d’octubre 2009

el ciclista incondicional


un ciclista nace, no se hace

ese es su lema, pero malgrat tot, ell no ha nascut ciclista ni s'ha fet, diguem que hi va a fer de ciclista. Ell ha desenvolupat el seu mètodo d'entrenament per les partides de lleida en especial de la zona cronometrada entre cami torres de sanui i cami de les escoles, alli es on vol fer record giñes... per això està adulant a veïns i sobretot veïnes de la zona. Va FUERTE!

Sense anar més alluny aquest capdesetmana va fer una sortida per les festes vips de madrid capital del rey-no, movent-se qual jabalín en celo entre mozas joventudes del PP, frikis famosillos i chusma varia. Resultat: cero euros pero cubatas pagados a precio alzado, y com es baixet pos no va tenir éxit.

Malgrat tot, ha tret ensenyaments de tot això. Ell no decau. Buscarà fons on sigui per aconseguir construir en carboni cabroni el seu protipus que s'adjunta en foto de maqueta de plàstic. Com veureu les rodes denticulars, botes de robin hood, casc marca HOMO amb entrades darie per no desmaiarse despres de l'avituallament, conómetre fardon per dir que ha fet 38 kms, bandereta ASC (airbag de seguretat en chepa), espejo retrovisormiracúlos con muñequito bailón, gafitas nachovidal, asiento de piel de zorra, pezones erectos "pa cortar el viento" i a la vegada no fer-li falta porta les llums pq ja va amb les llargues posades... tó lujo de detalles.

Apoieu al xaval i aporteu fons per a que aconseguixo el seu objectiu. La presentació es farà la propera nit de castanyada amb pressència de FUERTES fans del proyecto.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

jeje

Anònim ha dit...

com? esa castanyada donde se hace habitualmente? posyastá... hora???

anchoa ha dit...

lo milanesico sempre ha tingut algo de ciclista, fa anys, bastants, ja pedalejava per les carreteres de les contrades amb una bici de semiprofesional i de carretera d'aquelles de manillar arredonit amb forma de cuernos de cabestro i botellica agua marca lechugino i quant nomes hi havia lo calucho venen i reparant bicis que te foteia unes pedrades de l'epoca per canviar les gomes dels frenos o qualsevol altra botifarrada d'apanyo. Lo milanes era com el peyo ruis cabestany dels descensos de ports amb la famosa pose chepa corta vientos, ceja rejuntada i la gorreta tipica de l'epoca publicitaria michelin's i amb visera blava. Segurament l'haureu vist alguna foto illustrant alguna portada de les revistes d'aquell temps .. lib o aixines

Per tant, ell es practicament nascut damunt la bici i tota aquesta parafarnalia actual com el casco no va amb ell, aixo es de sarases aqui se va amb el cap a l'aire i si se rompe una piedra con la cabeza pos se siente, se joda la piedra.

Anònim ha dit...

uuuy segur que pedala dopat fins al tupe amb vi de vic, de fet a la motxila sempre hi asome un tap de garrafon i la botella goteja un liquid de color sospistos i olor contundent

OLOOOOOR!!!!

ombra perico ha dit...

pos ara es veu que sa tornat elitista de lesport de les dues rodes... va amb casc de marca, maillot paquetero, guants sense dits i inclusive les gomes se les canvia ell, i no el galucho que yastá de capacaiguda... l'anomenen el rei de les gomes, internacionalment parlant, clar!

primicia ha dit...

li deien lo cabestrany... per cabestro, serie... dic jo, o per cap estrany? ay no sé...

Anònim ha dit...

ei perico, on es fa tradiciionalment la castanya party?

anchoa ha dit...

i que sen sap de l'altre ciclista aquell lo pestanya i del seu monopedalo?

anchoa ha dit...

i que sen sap de l'altre ciclista aquell lo pestanya i del seu monopedalo?

Anònim ha dit...

jopetas te repites como algrunos estudiantes en Bup

ombra ha dit...

el pestanya va excusar les seves presencies en bici properes tot dient:
-"pos no hi nat jo en bisi a la meva vida..."

i se li va contestar:
- que si que vale que dacuerdo pero vindràs u no?

no hubo respuesta...

ombra ha dit...

ah no se on es fan les castanyadaes... crec recordar una que es feu a la casa akella k tens aparaulada o ja no se kom la tens... pq recordo que a una autoritat li queie la baba; devia ser al veure quina collita de mascles dotats i virils estàvem presents... no?




no??????????


no?

ombra ha dit...

ep jo vindré en visi!

ombra ha dit...

ostiasss k subtil lo de repetir como algunos estudiantes en BUP jkjkjojojojojo... ja sen sentirà a parlar de la venjança verbal que et fotran, wey... joys joyssss

ombra ha dit...

na tarde... ostic, bona nit.. i quina hora es? les 6,20 i ja es de nittttttttttttttttt????????????????????????????????????
va parí... namerda aixo del dilluns post traumatic canvi de hora... ufff

anchoa ha dit...

si, tinc com una mena de jetlag, amb aquesta foscor els xuts ja van a dormir o a la depiladora juos juos juos a fer-se les brasilenyes juos juo brasiiiil na na na na na na na naaaaaaaaa

al loro! ha dit...

tu vigila que por aqui se está gestando una demostración de caja roja que te cagarás en las bragas, tio flojo y estrecho!

Anònim ha dit...

andestà el ciclista???

Giveaway of the Day