23 de novembre 2009

f800r


fectivament... després d'un començament suau i pausat amb carretera humida, un esmorzar copiós i sà a la Fonda Font de Gratallops, i una retrobada postalmuerzo amb la carretera revirada, més adormit que mai, el pilot ion de rues, va desmostrar que la seua montura corre. Poca estona, això si, 3 segons, màxim... arrencant-li les pegatines a Sinrueda Pestanya Slick i a Ombracelerada Yanovoysiempreúltimo. Diu que va tocar el 200... pot ser si... el que quasi va tocar van ser els 600... auros de multa... sort que era un dia sense massa vigilància.

22 comentaris:

ombra ha dit...

un tio blando el ion... un cagao segons paraules seves, anaie cagat, per una mica d'aigua a la carretera, en canvi el pestanya, amb slick i sin ruedas un pofessional... si cau pos cau... pero amb dignitat... si senyó!

bon dia anchova i otros fraudes de la red milanesica!

primicia ha dit...

como iba el giñeras eh? a 70 por hora en recta. només dir que en un cruse de caminos vam aturar les motos i vam seure esperant-lo... lo nunca visto... ha acabat la temporada molt malament, como no pot ser campió del mon mundial pos sa desmotivat... la temporada que ve serà diferent, ha promés!

Anònim ha dit...

anchova?
dilluns?
febricula?
grip?
A?
eh?
AH?
hache uno ene uno?
me copias?
dinos algo?
muerte a los morosos?
amorosos?
resacosos?

primicia ha dit...

MENSAJE URGENTE: el ion ya no es el que era... se le debian 6 auros desde hace 11 dias y no los reclamó, inclusive al ser pagados ni los recordaba!

que va dample el "puta"!

anchoa ha dit...

bon di, anchoa operativo, no dubteu de mi panda pigmeos, fins al gener no toca ja mes baixes a no ser que algu me impregni de gripA, algun voluntari? El dia 2 de genero de baixa fix

semos trans.parentes i encara algu vol sortir de local en local, vamos alli, vamos alla, ya pacasa? total pa retrobar pacalachina's, ojosenbonitos i esfinge's no vale la pena. Estem fora de mercat, en saldo liquidación ya casi de reciclaje al compostador

Anònim ha dit...

un nou episodi de las aventuras i desventuras del famos grupo mottard ...,

ombra ha dit...

pero no savia vist mai que un classic de la night catalpera volgués marxar cap a casa al més pur estil papito en su etapa de concubinage i reclusión, no negarás?

anchoa ha dit...

la noche me confunde i el cansament i la son mes ecara

Anònim ha dit...

ya... excusas... edat?

ombra ha dit...

bon dia... qui ataca al amic anchova eh? ojito, mucho ojito que aqui vec molt hablador anonimo ... per cert, ahir pensava que se naurá fet de la "ANONIMA DE LA BORDETA"

estará preparant la seua propera boda?
o la propera tala del chopo?
o saldrá del armario aviat?

PARLA!!

anchoa ha dit...

güeno dia, que tens lo 4x4 castratti al taller? com prestes lo paterític color botella cava a la brik alegreement? que no saps que el cotxe i la dona no es deixen mai?

pasar-ho be

ombra ha dit...

ves k hi farem... a patir, noi... el lagunaro al barri conflictiu on trenquen miralls... i jo amb un ford KA de prestati... k ara entenc pq li van fotre akest nom... es deia inicialment ford KAgarro KAgarrós de la KAka del KAgón... deu meu... kin pot... ara, eso si. al garatge m'hi cabrien 4 KA... aKAjonante eh? ... k petit, nomes li falta una "sikiti" (léase una hello kittie en idioma ONbrA) al capó que per cert es vermell granatós i la resta de vehicle gris piata... vaparí!

ombra sin bi-ciclista ha dit...

i damutn sense besicleta... snif... va decebre el dissabte, tot el canvi de darrera a PPCI (pendre pel cul imbecil)... pufff quin desastre... i el canal a la vora... sort k de nadar no voy mal!!!

ombra ex-bi-ciclista ha dit...

snif, i sin bici, el dissabte va decebre el canvi de darrera... petat, ... material de calitat oiga!!!

anchoa ha dit...

aaah amigo, anar comprant iogurts i de regalo bicicleta de plastelina, te reparació o subtitucio de la peça? o mas vale montura nova i de cert nivell com els que sus acompanyen en les sortides ... sillin butacon, suspensions i amortiguadors, frens de disc de 14', canvi shimago automatic, traccio a les dos rodes, calefactor de cames .... va, indaga i farem una contraoferta i un recontro al dependent, un 2x1, a l'estil ... "vale, y si te compro dos, que precio men haces, men?"

Anònim ha dit...

ho dius en serio?

Anònim ha dit...

paraula de hommer simpson

Anònim ha dit...

i de mario conde

Anònim ha dit...

vale, en broma, listo

Anònim ha dit...

com en broma? potser no he posat els millor exemples pero vale ... como rdgz zapatero?

Anònim ha dit...

479 auros marca TREK
nostasmal
suspensió davantera
10 marxes (cale?)

ombra currela ha dit...

ei currito k no curres de tarde?

Giveaway of the Day