21 de gener 2009

Lo Boli Lectrònic

El campus central del IE IEEEEE University Wey’s Center, dependiente del Instituto Esade de la Empresa “Red’s Number’s”, se ha convertido en el primer centro educativo del mundo en facilitar a sus alumnos una herramienta de Fujitsu- Semens que convierte las notas manuscritas de los estudiantes tomadas en papel en archivos digitales para ser manejados en el ordenador. Lamarequelsvaparí, i ara aixòs??? falta ens feia questa eina en la nostra etapa estudiantil o en la que estàvem matriculats als més selectes centres educatius, altre gallo ens cantaria hores d’ara d’haver tingut aquestes ajudes i ventatges ….

Se trata de un proyecto piloto para ensamblar el tradicional mundo de los apuntes con las nuevas tecnologías y consiste en la implantación de un bolígrafo electrónico, llamado Mobile NoteTaker –léase mobilnotetakes-, que convierte la escritura sobre una hoja, de papel clásica y tradicional, en un archivo Word o PDF en tiempo real. Casonl’olla, la de hores que ens podiem haver estalvia’t amb aquest cuento amb la merda de pasar a net amb coloritos i variats subratllats els apunts de clase al cap de 3 setmanes que ja no entenies res de l’escrit i no recordaves si las guerras púnicas enfrentaron cartagineses y romanos o si los romanos cosieron unas túnicas para los de Cártago. Milanés protesta, ahora estaríamos a otro nivel … seguramente un nivel subterráneo como de cajeros de parking haciendo más horas que un gelipollas y con la cara blanca escuela Iniesta y hipovitaminosis de D3 de no ver el sol.

I les fotocopistes que? tots al paro i a fotocopiar-se els ous … ja que no caldrà demanar apunts al avanzado pelotilla gafitas de turno per fotocopiar 600 fulles sense numerar i que al final acabava tot barrejat i que més d’un cop t’arribaven fotocopies d’uns apunts que no s’entenia una fava del que hi deia per culpa d’una lletra igual a la del doctor Tembleque.

El nuevo bolígrafo se maneja igual que uno normal –entendiéndose por uso tradicional el de tomar los apuntes con la mano y no el de los nuevos usos desarrollados, como: urgar en la orella, como canuto per escupir arros i boles de paper mastegades, xupar-lo per la punta mentres es mira a la profesora cañón amb cara de vicioso prepubertal- y no tiene que estar conectado al ordenador –lo cualo es important ja que no veig a la gent encabint lo pc fixe de casa dins la motxila del pocoyó- es posible descargar la información una vez concluido el trabajo a través del cable USB que viene en el paquete –s’entén la caixa de l’embalum- con el dispositivo.

El dispositivo escritor se vende desde hace dos meses a un precio de 79 euros, jo hagués pagat lo doble si a més escrivís solet i dementres podies estar fent unes Jornades d’amistat i companyerisme al salson’s o al bar de l’institut MariusPorres.

Un saludo maracanudos escriptors del blog.

37 comentaris:

Anònim ha dit...

guauuuuuuuuuuuuuu noticia bomba...
un notetakes... ideal per a gent que a mes a lhora de dinarmenjarendrapar es taquen abans quels porton lo primer plat jojojo... anchova nas adquirit un centenar?

Anònim ha dit...

si, clar ombra, no sera amb el que us vau poder tacar a la bodacasamiento del ion eh?

Anònim ha dit...

fectivament, es una taca al seu expedient... amb un patxaranet vam cobrir... amb la de pastarruqui que ens vem gastar al sexchop

Anònim ha dit...

eran guerras púnicas o púbicas?

Anònim ha dit...

violarem fins no poder mes akests boligrafs semigays... mireu la foto, ahgggggggggggggggggg...

Anònim ha dit...

les guerres púbiques les lliuren les depiladores amb els felpudos brasilenyos o romanos, menudos hayri's que hi ha a l' hivern

Anònim ha dit...

no vull ni sentir parlar-ne dels gormitis, son dolents

Anònim ha dit...

Una entrada nova? UN APLAUSO !!! i aquests bolis vibren? es per començar a buscar mes utilitats

Anònim ha dit...

un aplauso a la nova entrada vibradora

Anònim ha dit...

k diu k hi ha un gormiti vibrador? que dolent................

Anònim ha dit...

i es tupper sex k? vibrais?

Anònim ha dit...

Pos menudo pitote amb tanta tecnologia, que si ordenador, que si treballs bajo-imprimo del wikipedia, que si auriculars que et xiven les respostes, que sil ricondelvago.com, que sil bolifaro aquest, que si la calculadora cientifica a qui li sobren el 90% dels botons i funcions a la majoria, que si lo blog, que si el facebook, que lo correu, que la telefonia gratuita a internet, que si la fotografia degital -sempre cal el dit digit per tirar lafoto-, amb tant armamento didactic a molts ara potser ens hagués rellevat l'Obama de la presidencia perque lo Bush no crec que en sapigués res de tot això.

Anònim ha dit...

Bona nit a tothom!
Ja se que estic retrasada de comentaris però hem defensarè igual, ombra els sopars/dinars al antrorural que tenim a mitjes amb el banc tambe conten per tant... pujem la mitja no?

Anònim ha dit...

Brik que estaves a casa ahir amb lo pc, perque son hores de feina i no de asueto... que la canalla et destrosara la clase vegila dona!

Jo us he de dir encara que no hem cregueu que no dormiva, vaig fer moltes coses en poca estona. Ho prometo NO DORMIA!

Anònim ha dit...

En respecte al tema del sopar/dinar de cala pumu el que vulgueu, pero penso que un dinaret donat que la nit es freda pot estar be, pero el que vagi be a tothom i sobretot a la pumu!

Anònim ha dit...

K ombra estas amb el funtgol no? i ara ni hi ha ningú per aqui on sou....?
Ja de pas pk no us aneu pensant el tema carnavalesc. Brik si t'animes tu a fer el gamarus un rato jo m'hi apunto sempre a rostro cubierto claro!


Si, si, si tinc molts perjudicis i que?

Anònim ha dit...

akistic i el futebol a la tevé
per mi dinar...
sigo a la tevé


jo a diferencia daltris no us deixo ni un menuto

Anònim ha dit...

ep bon dia... FELICITATS PUMUKYYYYYYYYYYYYYYY

OSTIMETA... un any mes gran... aviam cladrà pensar en plans de jubilacio, augmentar la familia, canviar els lavabos i ferlos adaptables... ays...

TINGUIS UN GON DIA! I VES FENT ENTRADES PER AKI, HOME, K FA TEMPS K NO ET PRODIGUES...

Anònim ha dit...

per cert... si no portes mirall esquerre al cotxe ... es mu jodido eh? sus lo asseguro

Anònim ha dit...

que t'han donat al CashConverter pel retrovisor?, t'arriba per cobrir el viatje de la gasistica?

Anònim ha dit...

Good day friends, i especialment enormes felicitacions a la vaciadora de pantanos para lavarsel pelo PUMUKYYYY, avui es el seu aniversari i cumpleeeee ....

Esperem que lo predicatorman es prodigi amb elegancia i savoir faire amb un sopar a l'alçada de la jornada provist de veles d'oregano, cava Reserva Especial de Alcantarilla -murcia- i delicatessens variades de l'horta fantasma a la parilla.

Au, per molts anys

Anònim ha dit...

un sopar .....

Anònim ha dit...

un dinar ....

Anònim ha dit...

les dos cosees ... i pel mig, berenar

Anònim ha dit...

i les restes ... cap al taperware per subsistir dilluns

Anònim ha dit...

i dimarts

Anònim ha dit...

al asalto en masa de la nevera i de la despensa rebost

Anònim ha dit...

Gràcies a tots!
I serà un dinar el proper diumengr 1 de febrer si les vostres agendes no estan plenes!
I tranquils fato no faltarà i si cal carmanyola per tots tota la setmana!
I si cada cop més vella!

Anònim ha dit...

ostic un honor pumuky tu presencia migdiadal per aqui...

Anònim ha dit...

pumuky contesta al telefon coi que te ñamamoooooos

te dejamos un mensaje de voz cazalla en el celular molecular

t'has adormit en un bresol de la canalla o que???

Anònim ha dit...

ombre hombra tu por aqui's

Anònim ha dit...

queda anotat a l'agenda amb fosforito rosa, posa la cale

Anònim ha dit...

ojito con la cale... k los frioleros, hauria de dir les dones frioleres la volen a 32º, lluny de la normativa de Kioto, por supuesto se la bufa si tenen fred... i aixo vol dir que el dinar et costarà un oj de la car, o un güev pq seran uns 150 auros de calefapció gasística...

Anònim ha dit...

ciertamente sa de dir que los klanker family, degut a la seva massa patrimonial, van realitzar durant 2008 algun evento en la granja que tienen a l'OMBRA de la Cerdera... teniu ragó... crec que van ser dos eventos?

Anònim ha dit...

ah i una ultima cosa de moment... no val signar anchova-klanker pq a que no escriviu a 4 mans????????? pos que signi el k escriu... pq sino no surtiran les estadístiques coi!

Anònim ha dit...

ep... natarda eh? k no iba dit res...

Anònim ha dit...

ep nanit que n iba dit res...

Giveaway of the Day