benvolguts... ahir dia 19 d'abril es va celebrar la primera paella grupo gafitas. El resultat fou òptim. La paella estava al punt, ni crua ni passada, ni sosa ni salada. Els comentaris abans, durant i després de la cocció foren els esperats.
Vespertinament, cap a quarts de 3, es van iniciar els treballs de recollida d'esporga i poda per part de l'anchova i l'ombra, amb barrons de 15 cms per tal de fer la xereta escaient. El mestre cuiner pestanya-gruñón que d'aixo en sap una mica i de lo altre tamé, va espetar un cago10 a la vista de la llenya recollida. "Què esteu fent?" digué amb el despreci típic del que arriba últim. Inclusive va reptar al maxaca anchova que si no trobaie barronets de menys de 3 cms, els trobarie ell i li fotria per l'anterrecto posterior. Calmada la primera disputa con un brindis al sol cervezero, l'ombra va trobar els barronets per tal dapaivagar els ànims encesos... si, si, encesos, doncs lanchova amb maestria i salero va iniciar el foqueral amb uns encenalls de regal navideño que el pestanya va reciclar en part per la seva aficio bonsaiera.
El foc funcionaie, equilibrat, suau, groc vermelloset, uhmmmmmm ja s'aulorava, les birres fresques malgrat els comentaris de sempre, tot cagat i pixat, i la paella amb lo sofregit executat. Només quedaie tirar l'arròs i decidir quant tirar. Comentaris de tot tipus, arròs que no en falto, que si a mi els bitxos com si no els posseu, que si les petxines son buides, que si això serà escàs... res fora de l'esperat, no? Un kilo arròs per a 6 comensals adults i 3 de sucre van ser poc, definitivament.
Ens va faltar un segon plat amb la brassa que va deixar feta lo anchova. Un xurrasquet, o una doradeta, no se... hauriem de pendre nota per la IIª edició.
Per cert, dos detalls. Un, el mestre culinari sacabauelsexo Abu va sentenciar que amb un kilo d'arròs teníem més que suficient, craso error, tio escasoooooo. Dos, s'hauria de fer un dinar de sobres i excedents amb bacallà, mona de pasqua, sobrets d'eno, pa dur, vinacho reservat, gasosa i patxarana. I un tercer detall, s'ha obert el termini d'adscripció a la tour estival vacances familiars 2009, on inclusive va haver un conato de disputa familiarconyugal per diferència de criteris. Preguem la màxima celeritat doncs ja se sap... ja se sap.
44 comentaris:
bon dia... bruppppttt... ahir... vaig haver de sopar...
Va quedar una mica justet -jo no hagués menjat més pero sempre et dona confiança que quedi mitja paella per si de cas - el que va pasar es que no hi va haver aperitiu .. bueno ... algu es va fotre les petxines i va deixar nomes la clasca per la paella, pero fijo eh? algucuyo nombre no quiero saber es va alicatar no menos de l'interior de 20 petxines, el que ja no vull esbrinar es si també va xerrupar la clasca .. valgamdeu
Bon dia escamarlantes i cigales
el secret de la pañella era la fusta que jo havia portat ... fusta especial per pañella que li dona un aroma caracteristic i un punt de fusta ... va i me la foten salvant-la de la cremaà al·legant no sé que per a un niu de mixons o per guardar els mitjons
Papitus la valenchiana no va donar garies instruccions ni recomanacions ...
akesta de valenciana nomes te la horchata...
i k es chata
primera paella ? d'un grup creat a la década dels 80?? recorcholis, i fins ara -apart de socarrar carn- quines altres delicatessens em cuinat??
Proposo montar una societat gastronómica, amb els nostres coneixements culinaris tindrem exit per sortir a la Guia Michelines & BigsLorzas
venga séase esa sociedad gastronómica i acabem duna ves por todas con los re´gimenes i detas pobres en sodio... amunt els greixos lorzadores...
nesecitem un local? que tal aquella torre que tenim aparaulada? va, ja pagarem un llogueret... testimonial... pa la luz... pq pa platos no cale que ja ña una seixantena...
Segur que la Paellica estava de muerte!
És que on estigui esa paellica con sus cloïssas, sus gambetes i su birrica de diumenge!!!!!!
uhm nuevo miembro en este super dinamico blog... perrucon, don ets¿? donans dades sobre el teu nick... graciesss
au... men vaig a dinar...
jolines perruca de carnaval, només t'ho vaig dir pq amb el reflex de la llum es veien uns brillos i unes lluminiscencies fins ara mai vistes, serà que amb el recent notición ja no només et brillen els ulls ...
fededeu, si es que tinc un ànima de romanticisme que fa esfarair ..
la pañella de la foto tot s'ha de dir que fa un goitx important .. (goig, goich, que fa pachoca, vull dir)
Es podria dir .. Societat Gastronomica For Food gafiTas (SoGaFoTas)
Un aplauso per al demolition cuiner artífice de la paella .. PLAS PLAS PLAS
... que foteu? ... brasa per a coure carn ??
bonica reentree con los pinches de cocina, com els grans mestres, cadascú posicionat al corresponent eslabó de l'organigrama amb cuatre palabros
I RAPID K MOS VAM COLOCAR... no et fot... a la ménima el cunyau fot un cago10 i au... de vacances a cambrils
hombreeeeeeeeeeee. perruca de carnival is pumuky, jojojo k ben trobat... molt bé per lartista romantic ex-vileda rizos i actual imatge promocional de ryan air...
anonima dela bordeta carme... kina talla fas? es per mirar lo del tanga... ejem... i si dones mes mesures pues fariem un conjuntet... ejemmmmmmm
pumuky declina la oferta estival, el predicador too... venga vengaaaaaaaaa k se macaban las ofertas!!!
ei , anchova... com va la negociació del període estival? et computen les baixes de los lunedis? et computa el físic? parla, villano!
milanés, explica k hacias en bcn con asuntos de publiicidad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ei anxoeta que se que ho deies de bon rotllo, és que em va fer gràcia!!!
Bé nois fins un altre ratet que em vaig a retallar Sant Jordis amb la meva melena supermegabrillant!
estic negociant amb els sindicats, politiqueros, patronal, banca i mediadors intermitjaris ... la cosa està tensa però se jugar les meves cartes ... MANILLA de laputadOROS per començar, a veure que s'han pensat aquests explotadors ... demà tindré el veredicte ... CULPABLE o NOCENTE, its is the question
ah! i lo dilluns post-aplec INNEGOCIABLE, que no estamos tan mal !
vegila que amb la lluentor no provoquis un accident ... gafas de sol on the rocks
UY UN ATAQUE ORNTAL OCCIPITAL A MI IMAGEN MOTORISTA????????????????? o et refeixes a megamosca pumuky peluco carnival????
o segurament a la brikigafitassoleadas?????????????
aclarixmos lo tema anchova!!!
bonanit, sa de reconeixer que una mica escas si que va quedar... però no cal menjar tant que a tots ens sobre alguna que altra lorzeta!
pa escasa tu, un comentari raquitic i trist... bon dia!
no si, aki sustentem els de sempre eh? sort k flequillo tieso va entrant darrerament!
Bon dia, pos jo encara tinc l'arrós a la gola .... juos juos
l'ardor va ser degut a que el meu sistema digestiu s'havia preparat per a una lifara de paella i xurrasco i al final ... platico degustación
si l'anchovana tenia mes arros que joooooooo ....
pero penseu que quan va justet tot es troba mes bo, es aixines
VOLEM SER RECOMPENSATS AMB UNA BBQ'S IMMEDIATAMENT .. CARAGOLS I SARDINES
que noooo, ques bromaaaaaa, aiys .. que va sortir excel·lent, digna del bulliate pestanya
sardines? soc un expert ensardinador de incomoditats de veins, aviseu-me
bona tarda... k? dinant? fotenvos entre pit i espatlla un àgape culinario en microwaves??? asing me gusta, delicatesssssssen pal cuerpo body milk...
ep aki radio tanga brasileira...
me copias ombra?
no ho se, jo si, tanga es.tibadora
ep.. na tarde, tarde desport a torre FARRERA...veniu? au. ,pins alego
buenos dias,
jornada finalizada,
rotativa en reposo
nos vemos
hombre... segla... bon dia... el titular del fruit de la rotativa ha estat llegit per mi fa un moment... au... ket sembla?
mala memoria sr. ombra
BON DIA!
anem per fenya
PQ MALA MEMORIA?
Publica un comentari a l'entrada