28 de maig 2010

DECORACIO ESCAPARATISTA


Després d'alguns anys de no actuar, de nou i aprofitant l'anonimat, en el recent Aplec del Caragol ha fet aparició el reconegut artista decorador estilista de banys, lavabos, sanitaris i recientes de l'orín i lectura el mestre CustoPaiper. Un cop més com un zorro generación Z o hombre invisible i visiblement afectao ha deixat la seva empremta tant a la tapa la tassa wc en forma de gotetes groges com, i sobretot, en el tancat caluros i oloros -en els millors moments- a coco-vainilla... amb una obra tipica plena de classisme, senzillessa i emprant materials nobles i colors suaus que indueixen al repos i relax de l'admirador que xoca amb la seva obra interna urbana. En cas d'urgencia i manca de paper l'obra es Oli en un Llum, ja que deixa de ser decorativa a extremadament util a la vegada que efímera, tret que resalta als bons autors de carrer.
Volem descobrir el fatal personatge que s'amaga darrera aquest artista sense nom, sense rostre i sense, posiblement, garie coneixement.
Teniu alguna pista? podeu fer-nos tres trets de com pot ser?

16 comentaris:

ombra ha dit...

bon dia... fresquet... de lujo... no com lantro pixadorcaganer que va ser netejat en plena hora de dinar... te collons la fecoy o ki sigo!

ombra ha dit...

i si, tinc una idea de qui deu ser lartiste

si mé sno jo vaig veure que una persona anava a fotreun broncazo infantil, algú li va parà els peus i les cames, i va dirigir mirades i improperios a altre personatge del lugar... hastaki puedo leer!

Anònim ha dit...

efectivament, tres trets es el que haurien de pegar-li, amb una Magnum 2000 i una rebequeta retallada

AnchoA ha dit...

avui en dia no s'aprecia als artistes de carrer, pues no està mal, queda decoratiu i li dona un toc de categoria al duplex, queda com mes espaios i acollidor

bon dia , NOSTASMAL !!!

primicia ha dit...

man dit que a lartiste lan fitxat els de polyklin-pikolin per a fer art als seus waters! esperem que nomes sigo fenya de paper i no de liquid netejador!!! ni fer caquetes de l'arale amb arte i salero...
sort!

pills for alopecia ha dit...

ALOPECIA???


!!!!!!!!! SOLUTION !!!!!!!


products for alopecia
solution !!!! anal pills como tubos

BEST SOLUTION

BEST HAIRY

Please listed, gratuit sample,

primicia ha dit...

alopecia genital too? ei, men , buy pastills per lalopecia a partes chenitals pq lo brasileiro pacho no is de moda, cony, se lleva el hayri pelambreritic... dakell k cal esbrabadoration per treure la malessa i la certessa... la certessa de que allo amb lo kestas al lilt o camastro es una tia, i no un tio amb hayri disimulating de penis... you know?

Anònim ha dit...

ion mira que diuen!!!

Sonria por favor ha dit...

Estaba un viejito sentado en un banco de una plaza, cuando un muchacho se sienta a su lado con los pelos tiesos y teñidos de azul, rojo, amarillo y verde. El viejo se queda mirándolo un rato, atónito; hasta que el chaval le dice:
> - Qué pasa gilipollas? ¿Qué miras con esa cara, nunca has hecho una locura en tu vida ?
> A lo que el viejo, sin exaltarse, le contesta:
> - Sí, una vez me emborraché y me follé a un loro... Y justamente me preguntaba.... No serás mi hijo?

anchoa ha dit...

... valgam con el viejito, bona sortida

eip ombr, mi rebequita de la roja de l'aplec ... no la facis anar per netejar els bornes de la batieria ni de burka islamico... torna-me-la-ha ha eh?

salut i bona tard

ombra ha dit...

ostia, anchoa original... qui te la contat aquest contechist? collons... al loro, que no estamos tan mal!

cual rebequieta?

Anònim ha dit...

peazo de rebecaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

tengon tractor amarillooooooo
ques lo que se lleva hooooora

Milanesico ha dit...

Bon dia tots, en va pari, quin madrugon, algunsssssssssssss

ombra, el martes les vamos a dar lo suyo! ha dit...

bno dia... encara dormint? jastá bé, es nota que no hi ha ni la meitat de fenya eh? per aki bé, aguardant al llit fins 9'30... ahposike? au... bona jornada campestre can-peste, i a alguns bona jornada limpiadora de runa

anchoa ha dit...

bonno dia, anem a fer una canya, m'apeteix, fa dies que no en prenc

vamos weys

Giveaway of the Day