30 de juny 2008

l'aurocopa

...després de "només" 44 anys, és a dir, "només" després d'11 aurocopes cada 4 anys... la selecció espanyola ha guanyat l'aurocopa. Pins aqui tot correpte. Hom pot ser afeccionat a un club de futbol des de naixement o per similitud o per coneixences o per desig posterior, però el tema seleccions nacionals és diferent. Aclaparador, diríem.
Ahir alguns exaltats pel triomf van sortir al carrer (perfecte, anhorabona!), a pitar, a saltar, a petardejar, a mostrar l'aguilucho... en dos paraules "A FOTRE-LA PER LA CARA!". Si, això és, les mostres nacionalistes tenen resposta, i a pitada blaugrana li correspón més pitada merengue... i in crescendo fins... I el tema nacionalista espanyol és conseqüència de la ràbia que se'ls ha generat durant temps amb seleccions catalanes i vasques, cadodsdubides, tipadtits, i altres. Però no, no és nacionalisme, diuen, és pàtria (com a la mili), es corazon!... mentida... és una apisonadora dormida a vegades, que sorgeix d'on menys t'ho esperes, aquest veí enrotllat, aquell jovenet cridaner, aquell familiar indescriptible, aquell a qui si li cal delatar-te ho farà i tingueu-lo segur que ho farà... i sino, d'on van sortir tants petards ahir nit, si fa poc va ser Sant Joan i ja es van exhaurir tots? Això si, banderes d'Astúries, d'Andalussia, d'Aragó... aquestes no fan mal... sino observeu...
Per tant, des del blog felicitar la selecció espanyola sense envejar el papelon dels Puyols, Chavis, Cés Fábregas i Capdevilas, que han de nedar i guardar la roba, uns més que altres... Recordo a una persona íntegra i fantàstica a qui un dia li van fer triar entre roig o nacional amb una bocacha acariciant-li la sien; va resultar que "era nacional" des de que va néixer, i sort, perquè sino avui no estarieu llegint aquesta entrada.
Felicitats, però no ens feu participar en lluites polítiques i nacionalistes de cap banda, si us plau!

58 comentaris:

Anònim ha dit...

collons quina profunditat per un dia no? a lo meu poble tamé van pitar i esclatar petards, i van despertar a la petita , gón10

Anònim ha dit...

i lleida era un espestaculo multicolor rojigualdo vist des de lo turó de la serdera... que engoniccccooooo

Anònim ha dit...

ya era hora eh???

Anònim ha dit...

i esos achuchones en el palco, i ese fernando alonso en busca de la foto, i esas zagalas pintadas con bandera en moflete (facial sentiende) i esos lloros, i esos lemanes marrulleros, i ese árbitro que contaba los pasos en las faltas como los de antes, i ese que diu que no va veure el partit, i este que escribe que se la pela...

Anònim ha dit...

una merda se la pela... bé que vas veure el futebol senceret!

Anònim ha dit...

si, clar, per poder parlar de algo avui amb los companys pq sino...

Anònim ha dit...

i esa pumuky que saluda en domingo!!!

Anònim ha dit...

ep, aquest no era un blog apolític???? aviam que passarà aquí eh? ojito!!!

Anònim ha dit...

bon diaaa

Anònim ha dit...

ojito que els estudiosos de l'economia parlen de futbol (extret d'un blog deconomia)
"Tras el subidón del partidazo de ayer, todos nos levantamos hoy de buen humor y algunos con resaca y sueño. Sin duda estamos todos más optimistas, algo que francamente nos hacía falta tras el mes tan duro, en lo que respecta a la economía, que hoy acabamos.

Como curiosidad, la confianza del consumidor francés alcanzó un máximo histórico tras la victoria francesa en la final de 1998 y según su estudio, la victoria de Italia en el mundial del 2006 podría haber añadido entre 0,10 y 0,15 puntos al crecimiento del PIB italiano en ese año, debido a que el aumento de confianza se trasladará a un mayor consumo e inversión.

El crecimiento de la economía del campeón mundial supera el del subcampeón, con un crecimiento adicional del 0,7% respecto al año anterior y las bolsas de los países campeones lo han hecho mejor que el resto el año del triunfo: la diferencia positiva media para el ganador ha sido del 10%.

Por otro lado los subcampeones (que en su psicología quedan como perdedores) suelen tener un comportamiento negativo,

La fiabilidad de estos estudios hay que cogerla con pinzas, ya que este optimismo es muy pasajero aunque no hay que subestimar el poder de la confianza del consumidor"

anchova no està tot perdut!!!

Anònim ha dit...

ostics, os foten una bronca monumental lo diasssabte sapatil en quant a lentrance al bloc i que trobo?
malaguanyats tronquets, carbonets, eines de barbacoa, llonganissa, xistorretaxoricet, pa torradet, wine, etc...

Anònim ha dit...

es comenta que un fibrat físic de proxima adscripcio a partida de l'horta es va cascar entre pecho i espaldera una barracuarto de pan gallega tendra i recent amb múltiples viandas liñadas con tumaca, cebeta i altres temes.

Se li recorda que ha ribat lestiu!

Anònim ha dit...

tamé se li comenta que es va deixar dues ampooooolles de wine en nevera

sesperan instruccions!

Anònim ha dit...

altramente la comoditat de veins era un hervidero el dumenche matinal comentant la jarana dels desaprensius de sempre! diuen que ña fotos de baños nocturnos en bolas (seria el marido la tónicajuez, no? el pechito con pechito men referixo), excavacions en jardineras, vociferaciones al estil "holmarkimonikasoclanamonchaaaaaaaaaaaa!!!!", pataletas infantiles varias, i sobrevenidas de sueño que mal fingidas condujeron al bala azul y sin remedio al nido preconyugal pecaminoso sirgando a la voz de met-sac segons el diari "informador agrari local"

Anònim ha dit...

ombra, es comenta que un tal predicador mut passa de parlar-te perquè no li aportes res, ni el teu amic anchova tampoc
sinó de què?

Anònim ha dit...

senyor "un que passava..." dir-lo-la-hi que els actos del ausente no son de mi incumbencia, si de mi libre opinion, i que el que faso la pumu (que si que me incumbe mas, pos amasamasos apadrina a ONbrAdosdientes) em semblarà bé... però denoto que tens molta informació i no sé qui ets... investigarem...
p.e. vas sortir a pitar ahir?

Anònim ha dit...

ostic, menos mal ja no estic sol!!!

Anònim ha dit...

ei, avui sus au lluit, molt bien... grais a tots!

Anònim ha dit...

i per a k veieu que no menfado us cantaré una cançó en sanuinglish:

JAPI BERR BERR U YU
JAPI BERR BERR U YU
JAPI BERR BERR JAPI BERR BERR
JAPI BERR BERR U YU

ANNIT

Anònim ha dit...

bona nit, estic dacord amb lescrit, i si realment em sorpren el patriotisme patriota que tenen alguns, jo només vull dir que respecto tots els pensaments i cada cop mes.... però a mi el que ahir fes espanya me la bufava molt.

Anònim ha dit...

dissabte va estar be!!! el proper dia podriem fer una acampada amb quetchuas, seria la monda, ens ho passariem la mar de be.
aqui queda la proposta!
buf quina paranoia ja s'acaben les vacances!

Anònim ha dit...

si quetchuas, quetchups i la macarena, no et fot... i ki cuida el gesped, eh??? el menda... i altras el van arrencant com si fos herbeta dolenta... per fer els seus dinarets i pastissos de JAPIBERRRBEERRR...

Anònim ha dit...

i bon dia... si no aparec avui per aquí es que tinc feina... com els que no apareixeu mai o quasi mai...

Anònim ha dit...

Bon dia, campanya de rendes finiquitada!
Espanya pot fer el que vulgui però es tindrie que respectar el son de la gent que li bufa i NO PITAR fins les 2 o 3 de la matinada!
ACAMPADA SISISISISISI! pa cuando?
Ja remplantarem lo chesped ombra no t'en preocupos!

Anònim ha dit...

Donem la benvinguda al chuliol començant a preparar IVA I.S.!

Anònim ha dit...

bon dia klanker ja que nomes tu has entrat avui
el tema del chesped... he mirat uns tepes que es gespa crescuda tipo lonchas de jamon de 10 cms. i per uns 2000 i escaig auros farem... aixi que per mi cap publema... ara, jo dormire al meu llit fent guardia dins del garito ok? anchova et reservo la caseta la maria?¿ vaig posar antiacaros i antallimacos i no tindras baboses surcando tu pecho depilado... kemensemen dius?

Anònim ha dit...

I.S. ? jejejej solicito audiencia pro-I.S. klankkkkkk!

Anònim ha dit...

situació a les 12pm:
ombra is working
la resta de la ombra family at the swimming pool de vacances que ja sacaben! aprofiteu... i aixos que no son massa sociables eh?

Anònim ha dit...

CONFIRMADA L'ADQUISICIO DEL CAPTIVAME!!!!!

JO JA LAI VISTO JEJEJEJE!!!!!

Anònim ha dit...

ella sembla k no hi sigo pero si vosl estar informat de tot el que es cou a la city of de terraferma, preguntali a ella... subliminalment patapam!!! ella ja ha vist lo cautivame ... au fotet... i ja tauras despedit del focus, no? pq ja el tenim venut i bé i de fa dies... al estilo la moto... coi... algu vol un laguna be de preu????

Anònim ha dit...

i ke tal? opinio del tema... i la gemita? estava crecida? lo conducirá sin acelerones? li deixarà lo pestanyeta? i la chloe? ha obert los ulls axinadets per admirar lo nou buga del seu pare patidor? ha fet una ploradeta? i una regurgitada? i un pet? i una caca mona? i la hermanisima? i la nebodisima mayor? ha embrutat el cotxe amb un llenguetasso i lo tiet li ha rigut la gràcia? i la ONbrA, ha rigut quan una mosca ha posat al vidre davanter? i lo focus? ha plorat? ha deixat lo pestanya les peles de mandarina petrificades del seient de darrera dret a lo guantera? i el cunyau del pestanya, ja ha vist el cotxe 4x4 per anar a alfès? ja ha fet calculs del seu finançament a 5 anys i mig i escaig?

klanker ja tens fenya!!!!!!!!

Anònim ha dit...

i lo anchova, ja ha trucat al pestanya dient que ell no podria comprar-se cotxe ara mateix pq te molts gastos en chicles i altres gomes i que buaaaaaaaaaa buaaaaaaaaaaaa buaaaaaaaaa?

Anònim ha dit...

i no es remullarà el tema? o serà una sosó al estilo?

Anònim ha dit...

i lo predicador? s'ha pronunciat? o k?

Anònim ha dit...

i lo ion? onpara el ion? elion? lion? jojojo... un pareado desapareadooooooo

Anònim ha dit...

i les emisions de gasos contaminants a lasmosfera que? algu els te en compte?

Anònim ha dit...

i les emissions de gasos fètids?

Anònim ha dit...

i el segla? ja sap el que es gastarse los chapulins en comprar cotxes i no disposar sempre de cochempresasupermaxiesportiuquenocuela...

Anònim ha dit...

te quieres callar??????????

Anònim ha dit...

ep... enhorabona i que duri molts anys i molts quilómetres... no fuemu el primer dia eh?

Anònim ha dit...

ni gomiteu el primer viatge!!!

Anònim ha dit...

collons quina feinada a llegir, ja s'haurà arrofredat lo dinar. Fedemon que be s'hi estava a la terrasseta ben ventilada lateral del aparellats, i això que vaig tindre que defendre a capa i espalda un troç petitó de pa engomat que habilment vaig possar a la brasa a torrar i per cert, gràcies per donar-me el privilegi de fer de fogonerococinero de la vetllada que n'hi va haver un que a la menima amb l'excusa de que el foc no tirava es va donar al piro vampiro abandonant les responsabilitats.

Anònim ha dit...

Hi va haver molta queixa veinal per les converses a altes hores de la matinadaaaa? QUESFOTON, QUENAPRENGUIN !!!, segur que ningú va protestar dels petardos, berridos, acelerons i ginyera de gent fotent escaldalos per la celebració de la urologocopa aconseguida per la selecció veina.

Anònim ha dit...

i jo no ploro, eh? -en referencia a la situacio econometrica- només que he de descarregar els meus apesadumbradors pensaments davant la cambiant situació economica particular i mundial.

Anònim ha dit...

sobretot la particular, menuda crack patacrak que m'espera, bueno, a tots, mes o menos, ja ho se.

Anònim ha dit...

en quant a l'acampada quetchua's programada ... jo ja portaré els quetchuap pels bocadills i les meves camises qetchua del supermercat aquell de l'esport catalogades pel primo zumosol de lo milanés com "esto solo lo llevan los quillos de l'hospitalete", jo jo, l'altre dia vaig tenir una ilusió al treure-les de l'asmari empotrat a la pared, ostitu, torna l'estiu, ja veure si m'abotona al davant o rotllo camisa oberta amb samarretea imperia encara que foti una torrija de samora.

Anònim ha dit...

Plan de contingencies davant el poc numero d'entrades del propasat mes? actuacions?, punts febles? punts forts? analisi PIPO, UFO, OVNI SUDOKU ...

Anònim ha dit...

analisi PIFOLO: entreu més, brétols bandarres!!!

Anònim ha dit...

et deixo que tinc dentista de la pistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... apogina!!!

Anònim ha dit...

uf quina activitat de tarda nit... pareu de escriure que me sarrofreda lo sopar i lo ressopó!!

Anònim ha dit...

Bona tarda ja, eh? un matí complert i ni un ni mig merdós comentari, sou la monda lironda.

Per cert, diuen que s'avecina un petit canvi climatic els propers dies, ja sabia d'arbre que algo pasaria de cara al cap de setmana de reservori a l'hostal * de la platja.

Anònim ha dit...

Lo Fort Ficus ja està en mans de un iuguslau de la rumania baixa, menuda adquisió lo lince de stalingrado.,, jo jo ,i menut negoci de 2ª ma que te montat lo pestanyil entre cotxes i amotos venudes per damunt de preu de mercat i de calitat, hauré de pendre nota d'aquesta escolà de tiburons dells negocis del motor

Anònim ha dit...

esta nit no podre'm participar de lo blog -ótra ves- perque tenim una barbacoa a la ptda. avec les franchutes a modo de despedait d'ils que retornen a la france eliminité de urologocop a la primera de canvi, les coq sportif.

Anònim ha dit...

Sembla que puja l'atur i els parats, sobretot als bars que son plens de comercials fent-se uns almuerzos ben regats i que endespues no troben les portes de sortida ni les dels cotxes. Fent pais i bodacillo de llonganissa del idem

Anònim ha dit...

un dakests ccomersials desalmats es diu ion de rues i de princep de vian????

Anònim ha dit...

no entreu a la nit, no... no sigo cas que us mosegon les tecles al ser de nit i estar dormint tranquiletes... cagondena colla de bretolsvagansios

Anònim ha dit...

ah no, i una entrada tampoc, k costa molt... nomes un correu a ladreça corercta i es publica, fenyadaaaaaaa mareeeeeeeeeee

aneu amb los gavachuás que ja vureu, tut le frence is beautiful mas kakí opero tots capaki... i pq no yeu nat a un bodorrio casament parisino o rodalies, deunidó la ginyarruá que fot!!!!

Anònim ha dit...

fede10 quines tardes me gorrides k me poporcioneu...

Giveaway of the Day