02 de juny 2008

1r esmorçar santa anna barbacue

puntualment a les 8 del matí del dia d'autos... de motos millor, no? vam trobar-nos a lo parcament del guarris nord. Lo Ion de Rues chupa encorsetada en cuerpo, lo Doctore Pestanya i lo Ombra del camp d'esports (desubicat, clar, ell es del camp d'esports i no del guarris nord). Primerament, una Notriumpho Speed Trindle blanca apareció i ocasionó pérdidas irreparables en al retina del ion, alego un empujador de moto vieja sin bateria mos hizo temer una sudada del copón pero no. La jornada se inició por gasolineras corbineras, balaguer mon amour, castelló de farfalla, alfarrás sasar mucho, entrada en pantano santa anna pero no... vuelta la dada i para baldellou, camporrells i port saganta satraganta, on ja hi van haver bojos que van tocar el 200, doncs era viat per asmorsar.

Asmorçar colesteròl·lic a la vera del pantano amb cansalada, mongetes tremendes petadores (després en ruta, ni havia que aixeqcaien lo culet una mica del seient i tot), llangonissa brassa, potetes de porc, codillos, morro, alicatao con vino jumilla, gasosia de la bona, aigua i cafe con carajillo, a més de licor finas hierbas El Afilador (cual cuchilla de afeitar en garganchón entraba el muy cabr-.---) que no era Chartraise pero pa nuestras bocas i paladares daba en igual. Organització molt generosa malgrat el apogine de 5 auros no previst ni dictat.

Ruta inicial hasta Puente de Montañana, en total més de 10 motos, duda entre ir a Tremp i bajar por Doll (Doy pels yeistes), repostage "aqui mateix" a Arén, quasi a Viella, vamos, i tornar a baixar cap a la city of Lleida, doncs es feia tard i alguns teniven intenció de dinar familiar. Algunes montures no conegudes ens van fer veure la veritable amistad i concòrdia. Desfasats, aquesta es la expressió, sort ni tinc de tenir dos companys com vantros, i ho dic en seriosamente... cadascú al seu ritme, pero vam arribar juntets sense haver desperar-nos (massa, vaaaaaaaaale); altres van parar a esperar-nos, baixats de les motos, com si fotés 30 minuts que esperaien, jojo, ridículs!!! es veu que el 240 és un mèrit! Ami em va entrar mareig quan em van passar i no els envejo.
Finalització a cruïlla Europe Square, tot destacant que el temps passa i les entrades, com podeu veure a la foto adjunta cada cop són més pensades, més rumiades, més desgastadores de neurones capilars... (per cert, alguns van plenar lo buche com es pot veure en aquesta foto adjunta amb lo correcaminos en moto, samarreta novedosa de las concetraciones de gays...)

65 comentaris:

Anònim ha dit...

esas entradicas!!!!

Anònim ha dit...

pss psss. es comenta que el aguafiestas que a les concentracions de moto esmorsars no vol anar mai a donar una volta amb los demés motoristes, ahir, que era un dia on la volta en moto era molt llarga, va, i se le antoja que no la farà tota, que només ha gravat la carrera de 125 cc i que no teniva més cinta i que estava encinta... serà possible!!!

cacho gay, no et canviïs de moto que ja ni tens prou per lo que fas!

i acelera, ostics!

Anònim ha dit...

OSTRAS, LO TINTIN, TUPEEEE, VUELVE EL ROCK&ROLL

abambabuluba balam bam bu

Anònim ha dit...

cuanto demente... on van amb moto amb lo dia de gossos que ahir fotia? eh?

Anònim ha dit...

ben dit, no cal córrer per arribar abans... a la presó
l'esmorçar el va fer una dietista? pot ser papito fa pràctiques com a l'època dentista?

sus enyoro

Anònim ha dit...

Hey! els del famós grup motard "Calving Klein", no correu tant per les carreteres que sus volarà el cabell del cap jo juo juo, menudo despeje ... de cabeza, remateee y gol es gol de TintInON.

Cerebro que ho passeu tant be en aquestes sortides en plan barriobajeros i que s'allarguin fins a després del carajill, copa i puro, fora ja de qualsevol lògicoética familiar.

Rafagas ... de sprays anticaida's

Anònim ha dit...

Y yo con estos pelos

Anònim ha dit...

eys eys weys... ja sabia jo k em deixava algo... el tema fou de 8 a.m. a 14 p.m., res de després de dinar ni res k sassemblo!!!
el que tu anchova dientessonrisaprofiden i tu nmujer klanker de anchova vau poder vore (ho vau veure pq us vaig saludar a lo energúmeno ke sino encara esteu badant) va ser al motociclista ombra venint de mostrar el pisisto arquiler a unos que mos lo arquilan por dias , vales? no veniva de por ahi ni de fer lo sernícalo eh? fede10 com sou

Anònim ha dit...

anchova, no et caldria fer proves d'accès al grupito calvin klein de moteros jejeje... encara no sé pq m'accepten!

Anònim ha dit...

pumuky, tu no! impossible justificar que fossin dels calvin kleins... i per trobar casco...

Anònim ha dit...

tampoc vec al grupeto a lo predicator ...

Anònim ha dit...

primicia: es comenta, es sap, es coneix que en un momento dado un membre bloggil va estar mirant amotos intentant calçar-se una susuki sv650 estilo abeja maya però va regatejar més que lo Messi i li van pendre de les pipo

Anònim ha dit...

cambio susuki lindo vario del 87 por montura actual, pelo a pelo!

(lo del pelo es un desir)

rasón: monte besiberri

Anònim ha dit...

dono vespa apaleada i apedregada por bándalos en la ombra del camp d'esports por no utilizar

razón: conguito con pelo rizao

Anònim ha dit...

vendo amo escatimador de mango de aceleracion

razón: bmw sin oli

Anònim ha dit...

vendo tanga marca speedy firmado por alex megiñé i mimetizado
dispone de huevera reforzada i espaldera cular

razón: ion de rues boy

Anònim ha dit...

vendo ... una merda, no vendo nada, total com no ho compra jo, aki no hi ha ningú

vendo ADEU!

Anònim ha dit...

Si us he de dir la veritat, que us la dic ... estic marginat del grup mottard The Calving's Klein del lema Panic and paletada of the road, no hi sóc convidad, puntualment un m'invita a anar de paquetero chapero i poca cosa mes, ni tant sols conviden a anar-hi amb la voiture, per això digo: ja és hora que algú s'agencïi un sidecar reforçat amb manillar i mp3per distreure'm i poder viatjar de tan en tan, tan tan campana amb els en.ginys de 2 rodes. Está dicho ...

Anònim ha dit...

HOHAVEUSENTIDO ???? LASTRES DE 2 RODES ...

Anònim ha dit...

compro moto a Ion klenchado, partida presupostaria nº 360A4, importe 2.480 euro's de bellón

Razón: Motocasión del regateo, que el mercado está jodido, y las ventas han bajhado un 38%, o lo tomas o la entomas

Anònim ha dit...

con deposito lleno, pls

Anònim ha dit...

y la famosa chupa incluida, full service

Anònim ha dit...

abam ba buluba balam bam bú, chu chubby ooooou chu chyubby ooou .. rock and roll, oh yeah

Anònim ha dit...

biba el parajo loco i correchuminos!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Els anys no passen en valde a ningú eh?

Peazo entradas JODER!

Anònim ha dit...

Ombra perdona per la desconfiança, però amb el saludo tant efusiu que ens vas fer, donava la sensació de que s'havia allargat pelin l'esmorzar.

Anònim ha dit...

Per cert rendamarepumuky, crec que falta una deducció de cataloniaisnotspain. Dema t'ho comento.

Anònim ha dit...

hola nanit... ah... no sabia ...

Anònim ha dit...

lesmorsar fou llarg i benpaït... ara... no tant llarg com per no dinar a casa, regla namber guan del pestanya i mia, no asi del ion quan no te plan! o teniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

joder, ja dormiu?????????????

Anònim ha dit...

juos juos... tengo afotos aventurerassssssss... sa vist selecta gent de la llet set lleidatana a un reconegut restorant de port aventura lleno de chili, jalapeños, salsa bbq i canalla sudadora rodaxilera... jis jis jis

Anònim ha dit...

good day vietnam

Anònim ha dit...

ara enresulta que podia tenir un pase de parking aventurero i una recomanació d'on dinar en condicions a la zona de paca la china, un buffette per 20 eus i per possar-se com el kiko de rollitos de primaver i troçets inedintificats de carns d'alguna bestiola que estaba on no tenia que estar ... per cert, encara sento en l'interior del crani la musiqueta cansina xinesa, fedemon que els que hi curren no demanin la baixa per stresse musical.

Un saludito, companys.

Anònim ha dit...

la entradeta de avui es teva... company i despres de poder tenir passe temporada encara més... vale?

Anònim ha dit...

per cert, tema neveril en jueves tarde va bene pene? jo estic a zgza pero arribaré a eso de las sais... sino el divendrel k dona temps crec jo... de k sestabilitzi etc etc etc... total tampoc hi ha tant k veure... o beure

Anònim ha dit...

millor le vendredí o divendres, ja la estabilitzaras tu amb unes falquetes per a que no volqui.

Respecte a la entrada d'avui, delego el honor a Klanker que va dir que en tenia una de pensada, i jo no.

Lamentant les molesties, se despide tentamente

Anchoa

Anònim ha dit...

vale, assumeixo el teu cansament bloggil, ja durava massa...

Anònim ha dit...

i veneril divendredil i ja parlem pos per l'hora, ami tanto me face...

Anònim ha dit...

JODER YA NO SABEN QUE INVENTARSE EN ESTE PUTO BLOG, ESTAN TODOS DE BAJA Y CADA VEZ MAS CALVOS (SOLO FALTA MIRAR LAS FOTOS). IR AL MEDICO HACEROS ANALISIS DE SANGRE QUE TENDREIS OTRO TEMA DE QUE HABLAR. ACIDO URICO, COLESTEROL, PRESION ALTA, ETC...........

VENGA UN AMIGO

Anònim ha dit...

jojooj... un amigo calvo no? jo tambe en tinc un damic calvo, si vols tel presento amb la ratlla al mig, el coneixes??? truca'm

Anònim ha dit...

Milaneeeeees, deja de tomar hormonas para el pelo que te van a crecer tetas y te afeminaras más, deja que la naturaleza siga su curso inquebrantable y ponte recto, leñe.

Un saludo, chap.

Anònim ha dit...

Como va todo? eh? de aqui para alla dando calor al personal supongo, a ver cuando hacemos inaguración de la temporada de verano en tu terraza, pero sin el jueguecito de la manguera, vivales.

Anònim ha dit...

ole con el juego la manguera... jojoojjo... feu una entrada d'això!!!! sense noms ni dades jajajaja

Anònim ha dit...

PANDILLA CALVOS GUEYS¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Y ENCIMA MACHISTAS Y MEZQUINOS............................................

Anònim ha dit...

QUE NO NOS TENEIS EN CUENTA PARA NADA A LAS MUJERES..........

Anònim ha dit...

las mujeres no mos kieren, vida... i tu??? mos kieres??? tenemos afotos tuyas i las publicaremosssssssssssssssssss

Anònim ha dit...

ei, que pasa aqui? qui proteste? sabemos qui ets

Anònim ha dit...

Amb qui parleu? Vegileu k hi ha intrusos u k?

Anònim ha dit...

Bona noite a tots!
Com esteu, brik un saludo per a tu que desprès hem dius que et margino!
Tenim a l'anchovadanielet una mica de baixa per variar, de moment nomès febre desde dissabte i a esperar a vore que surt! i mentres tant les nits amb vela, crec que hem deixarè l'ordinador enchufat i anirè dient-vos alguna cosa per no ser tant llarga la cosa (la nit)

Anònim ha dit...

klanker, efectivament tots haviem entés que la cosa llarga era la nit...

Anònim ha dit...

records per la klanker marginadora

Anònim ha dit...

anchova, esa entrada pardiez

Anònim ha dit...

hola a tots! estic una mica enfeinada, ja sabeu final de curs! Oh sigui que hola i adeu

Anònim ha dit...

una mica d'ensaimada? a mi de cabello de angel, zenks

Anònim ha dit...

un descafeinada per mi, amb sacarino, weah

Anònim ha dit...

final de curs? ja? coi, rapido. I altres ja preparent la maleta per iniciar-lo no? tabrik

Anònim ha dit...

bien vivimos, em anat al final del curset de natació de la balleanna, un futimé de pares ociosos i poc ocupats, mares d'aquelles que es dediquen a "sus labores" i a passejar els cotxassos, els silicones i lo xumino pel món, o tambien amb professions lliberals i de l'achante o almuerzo de 1 hora, inclus en alguns casos els dos progenitors assisteixen al event suador, com els anchoves, els vostres neigbords i altres cuyo nombre no quiero acordarme.

Per cert, una calda que lo milanés s'hagués derretit igual que una bonyiga en plena sorra del caribe paraguayo.

Bueno, un saludo, vaig a dutxar-me.

Anònim ha dit...

Ah! i molt be, igualica que una sardina en su salsa. Perfecte, ve de familia, grans nadadors.

Anònim ha dit...

estic intentant idear una entrada, de moment en blanco maikeljackson

Anònim ha dit...

me las piro, vampiros i això que no sou del sector banca

Anònim ha dit...

ostic tu... jo em reitro de la creacio bloggera... fins que el anchova no sho curri, o pumuky o klanker i sus promesas o tetabriki... o ki sigooooooooooooo

demà viatjo, com avui... serà otro ratico, val? aviam com baixa l'ebro!!!

Anònim ha dit...

dendeluego... no mu pensava pas de tu anchova!

Anònim ha dit...

bonna notte,

des de la pau hogarenya i amb la llenganya preparada us dessitjo uns dolços somnis i que no tingueu árdor.

Nit

Anònim ha dit...

esa entradica conio

Giveaway of the Day