06 de juny 2008

les taques


mai us heu tacat?

les taques són un cicle vital, és a dir, van i venen... quan menys t'ho esperes; hom diu que després de formalitzar lrelacions amb parella les taques esdevenen més notòries doncs la mama ja no renta la roba i la "nueva rentadora" es queixa del fet, i inclús qüestiona a la mama o mare sobre el tema "elseufillestacavatantabans?????"
a més les taques poden destorbar qualsevol situació; amb uns exemples clarificadors ho entendreu tots, que sou ments obertes i despertes:


  • un dia tens un bateig, ets lo padrinet, tothom et mirarà i et repassarà, que si perquè portes la patilla tant llarga, que si on va amb aquest peluco, o amb aquest descapotable peluco, o amb aquest tupé tintiniano... doncs bé... abans d'entrar a la cerimonia, zassssssss, una floreta amb polen groc et toca la camisa... i tu ho veus i ho intentes netejar... una merda... res... resultat: taca d'ou farrat... quedes com un llord!

  • un altre exemple: surts un dia a sopar amb los amigotes, fa temps que no ho feu... un julai fent fotos amb lo mobil d'empresa i zassss... sense voler, i després de jugar fungol amb un tomàquet, l'oli va a parar a la camisavuelvelclásico i a los pantalonsklankerplanxambélaralla; i ara que fa un home legant com tu amb unes taques com aquestes? aguanta el que queda de nit, no? però clar... això axafa la nit a qualsevol i el susodicho emprén lo camí cap a casa pq les tintoreries estan tancades. La bronca és segura!

Així doncs per 25 pessetes la resposta us preguem ens dieu casos on una taca ha destorbat el moment, un dos tres responda otra ves!

25 comentaris:

Anònim ha dit...

bon dia

valen les taques de baba a lo coixí de dormir? pos ja en teniu un exemple més... 25 pelas pal boteeeeeeeeeeee

Anònim ha dit...

aquell dia que sacudeixes poc i malament lo membre i quan l'ambuteixes dins lo calçoté enresulte que mes que una gota hi queda un xorret i emvaparí ... aquella sensació de que marca l'orin lo pantalo i que tothom s'hi fixa, panda de degenerats voyeurs . jo jo jo, a qui li ha pasat?

aquesta val 50 peles, boooote

Anònim ha dit...

normament les taques te les fot lo vei de taula, si! el tipic que seu de costat, amb tot lo braç damunt la taula, tort com si tingues fracturada la columna, amb una cama recolçada a la teva cadira i que fot risotades a boca plena, no para de conversar i explicar coses surrealistes i txapelant restes de pollo a l'ajillo, d'aquesta mena n'hi ha algun, selectes comensals que es foten primer l'acompanyament i després lo tall juo juo juo, sabeu de qui parlo???

a l'endevinador ... premi 3 de 25, un dos tres ...

Anònim ha dit...

i sempre hi ha la típica aixeta del lavabo, que l'obrés i surt l'aiga amb una pressió de 1000 milibars i escatxiga i salpica tot alrededor deixan-te lo pantaló com s'hi tinguessis perdues d'orin lorin. .. la uta pena despres intentant secar-te amb lo secador aixecant la güevera cap al sortidor ... sempre entra algú i pensa "que fot aquest nergúmeno escalfant-se els ous?"

Anònim ha dit...

la gamba, la maldita gamba, que cabrona, la de la espècie escupidora ... traidoooora com ella sola

Anònim ha dit...

ji ji ji, que panoli anònim, la taca més tipica tòpica és la de la ginya de un palomo cojo amb algo de descomposició que et cau a l'esquena, i que cap alma caritativa gosa dir-te que la portes i aleshores, llavors i semilles vas tot el sant dia fotent la pena pel món fins que a la nit et treus la chupa o camisa i la veus, allí seca, blanca i ben enpastifada ... tierra tragame. I ojo que no sigui d'una cigonya que aleshores ja podries ser comparat amb un estercolero ...

Au, bon dia i saludos, tacarrosos.

Anònim ha dit...

per cert, omb, estic calentant motors, on estaràs per recollir-te en alguna cantonada sobre les 7 hores, si et va be...

comuniquem-nos

Anònim ha dit...

on estas avui? a torrelodones? o a repostar a castellnou de seana on esta la benzina més barata del pais de la pei de toro ...

I la resta? ON SOU? .... vivint la vida obviament.

Anònim ha dit...

Per cert ............

MUERTE A LOS MOROSOS ..........


........ cale dir noms???? .....


............. jo jo jo .......

Anònim ha dit...

sisisissisi
la de laijeta obrint-se a 50 atmosferes sisisisi, ma passat... coneteume 25 peles mes

Anònim ha dit...

ei momi de moroso nada eh? k no mos hem tornat a veure.. not preocupis que tant aviat cobri una herencia a lany 2125 et pago coi... a preus davui claro...

Anònim ha dit...

ostia... joojoj
ombramorosa jajajaja amorosa jajaja

Anònim ha dit...

a les 7? on vulguis... quedem a lo xalet sogril? deixo alli lo cotxe i aixins alego no te cal portarme a casa, vale??? confirmam larribada o ke???
si has de canviar horari pos com vulguis... movilain i truques o semeseas, tampoc serà garia estona no? no cal sucar pa ni res...

Anònim ha dit...

TINC SERIOS PROBLEMAS PER COMPLIR I NO PER LA VAGA ..... MOLT SERIOS I PASO DE XORIÇAR UNA FRAGONETA ... VEREM QUE FEM .... DE VERDAD

Anònim ha dit...

pss pssssss es veu que un arquiladord e fragonetas sa kedat seense vehicles avui per poblemes vidrials...

Anònim ha dit...

i es veu ka trucat tot procupat a una casa afectada i ha parlat llaaaaaaaaaaaaaaarga estona amb un contestador tumàtic...

Anònim ha dit...

finalment sembla k ha solucionat la cosa... pero ha costau eh...

Anònim ha dit...

Sembla que el Manolo & Benito ja han fet la seva feina no sense els tipics entrebancs.

Igual que el Pepe Gotera i Otilio

Anònim ha dit...

Jo de taques en se un rato llarg, no per les meves sino per les dels meus allegats, he tingut que passar a investigar productes per poder-les treure i això que no s'havien tacat mai a la seva vida, kina casualitat.

Anònim ha dit...

Els petits de la family han heredat l'habilitat de la taca del seu estimat pare, com més bruts van més disfruten!

Anònim ha dit...

i la fragoneta de benito porta TACOgrafo... tot est``a relacionat amb la taca an kella familia... i eren d'oli!!!!

Anònim ha dit...

a los buenos días,

bonico dia per anar al parc de la mitjana a veure com els drogadictes i els alcohòlics fan de les seves ....

fiuuuu. ..

Anònim ha dit...

comprate motooooooooooooo

Anònim ha dit...

tem de batech

Anònim ha dit...

ja ta fet...

Giveaway of the Day