09 de juny 2008

lo batech

360 canapiés complertets...
més de 400 talls de coca de recompte...
150 tall de dolç variat...
més de 50 litros de beure...
a fededeu que no havíeu dinat el diumenge... ni el dissabte ni sopat lo divendres! però només em vau deixar els trocets que teniven cabell d'àngel!!!
la família OMBRA vol emetre un sincer agraïment exprés en primer lloc als llogaters del local, al porteador de neveros industriales, així com a la logística de montatge de garnaldes i celofanes; tots tenim feina i dedicar uns minuts a tan ardúa fenya es d'agrair. S'agraeix també el berrea berrea eclesial, la pacència del mossen, els accents mañícos, els proveïdors de cadires, el bon appettit demostrat, la xerinola regnant, als nens que tant bé es van portar, a la Fòrmula 1 per delectar-nos amb una sortida de pista alonsiana, a la taky per la paciència de sempre, als veïns per anar vestits, a la despedida de solter del raúl a pamplona u on s'escaigo, als aurebotelles de vi, a les hostesses, als trajes sense corbates i a les corbates sense trajes, al servei de neteja municipal, als talons i a les xancletes, al pobre pardalet encaixat que finalment va volar i als aparcacotxes (anchova, el que et va fer entrar el vehicle no era el meu pare, era el de la tetabrik, si? clar? es que com em vas dir dos cops que era el meu pare pos vaig anar a preguntar-li a la meva mare... i no!)
es recorda que hi ha documents visuals que aniran desfilant pel blog prèvia selecció acurada.
GRÀCIES!

67 comentaris:

Anònim ha dit...

Un agraïment mismament al sofert voluntari que a risc de intoxicació va adelantantar-se a tothom degustant un troç de coca de ceba. Detall de sacrifici, voluntarietat i abnegació observat pels organitzadors i altre personal i tras posterior observació dels efectes -el degustador no va caure rodó- es va donar el vist-i-plau al tema autoritzant-se l'inici del berenar-sopar ..

Anònim ha dit...

Jo diria que ja havia sentit dos o tres cops que es podia començar ... es o no?

Per cert, sonora bronca la rebuda per part de varios ... eh?
Papitus abucherant l'errada de protocol mai efectuada per mi i mismament uns dels organitzadors qui va cebar-se contundent en la precipitació semi-autoritzada, amen d'altres que van mirar-me en plan "mira el farteres, ja s'ha llençat qual buitraco sobre una peça sense educació ni saber estar i sense ticket d'autorització, el listo que al damunt a aparcat el cotxe al passadís" .... dir que he tingut un coagró per culpa d'aquest troset de coca fraudulenta i il·legalment capturada.

Mis disculpas

Anònim ha dit...

Bueno, más o menos eh? tampoc no hi ha per tant .........

Anònim ha dit...

Voldria saber com va acabar la mesa sur, on el cava brollava sens coneixement .... por soleares menim ..

Anònim ha dit...

El aparcacotxes va insistir amb contundents gestos de braç en que accedissim a la zona vip de l'aparcament, i per no contradir vam accedir, doy fe.

Anònim ha dit...

Es busca al que va engatillar voluntaria o involuntariament un bocadillet de salat sota la taula. Reconeix o seràs delatat, vas ser vist en la fechoria.

Anònim ha dit...

Molt malament la padrineta de la criatura, no va embriargar-se i fer el discurs ininteligible com manen els protocols donada l'alegria de la festa i el motiu de celebració.

Anònim ha dit...

Una FELICITACIO en general ... per la bONA organització, el gran ambient, l'excel·lent ubicació, el bon temps, el beure fresc, el comportament de la protagonista que no va protestar gens, pels detallets per la canalla, pel Pestanya que no va protestar (massa), pel creador dels dodots, pel vino crianza fresco fresco, etccccc

Anònim ha dit...

Hi havia un petit reptador que va estar donant la murga continuament i sense descans, amb protestes continues, reclamacions, engatillant coca per doquier i inclus amb la motofever i els botonets sorollosos.

Anònim ha dit...

Anonadado vaig quedar quan una vegada sentadet en una cadira amb el meu platet de delicatessens la alapivot va dirigir-se a mi saludant-me alegroefusivament dient "que no m'havia vist", "que com anava" i que "que tal, homosesual" .. quan al arribar a l'eglesia ja haviem fet unes corteses salutacions, diria que encara no s'havia destapat lo cava ...

Anònim ha dit...

ei bon dia... avui fa son eh? espereu que em poso al dia dels comentaris i comento (al estil ion)

Anònim ha dit...

fectivament un golafre es va a delantar a la multitud hambrienta... que no saps que a les terres mañes el menjar es sagrat??? i con el sake k tienen eso es un pecau!!!

per cert, papitus no tenia pq abucherar, val? nostalhornopabollos... en canvi, jo vaig intentar simular un disimulo per a que algun familiar limitau de hambre pos no te pusiera la pierna encima... estava bona?

Anònim ha dit...

la padrineta molt fluixa... te ragó lo anchovapagüer en que no es va engatillar... la van veure això si, a la montanyeta adjunta aparcament fent trompos amb la bala azzzzul tot dient:

"com es trau aquest megamaxilimusin del bancal?????????????? per sant predicador i sant professorliteratoooooooooooooooooooooooooooo!!!"

Anònim ha dit...

Bon dia a tots i totes.
Primer de tot felicitats a la meva fillola que es va comportar com una campiuona, amb tranquilitat i sense un plor!
Després us he de dir que busco patrocinadors pel pròxim Rally Paris Dakar! He vist clar quin era el meu futur!
I en quant a engatillar-se doncs he de donar exemple ara jasoc padrineta i no es plan!
Ah i moltes felicitats a l'equip de logística

Anònim ha dit...

jo jo jo, problemas tecnicos, de espacio y maniobrabilidad de la balasul para salir del atolladero? jou jou jou mira que m'ho vaig imaginar, si no teniu 4x4 com els pilots pofesionals no us posseu en aquestes verbenes de tierra batida

Anònim ha dit...

avui? cert, más sueño que un perro cojo (?)

Anònim ha dit...

fusividad de la alapivot de los Justos Rockets tambien demostrada versus la meva persona i en concret la meva galta que al ser una mica alt li queda inaccesibler i digo yo que debe ser un reto besarla i/o pesigarla, pq si no no ho entenc!!!

Anònim ha dit...

teniu assegurat a la joya la corona anchovetil? me referixo a lo nielet asalta motos, terrados, muñecas inchables i pinchadas...

Anònim ha dit...

haurem de plantejar-ho perque lo aleixfordestruction es a la seva vora una piula -petardisticament parlant- o una pallaboratxa -pirotecnicament parlant-

Anònim ha dit...

de probema cap que estic fet un maxote,el nou 4x4 de la renault, que tremoli

Anònim ha dit...

no, el tema del seguro ho deia pq va abonyegar laleta de la "vespa kitty rosa minnie mouse floreta cotofluix fava turbopedos de olor agradable" de la ombraria i caldria apoginar-ho, no? fem papers o parte d'accidents amistós? tu diràs

el meu oncle també es va queixar que li faltaven dos taps de várvula de les rodes davanteres... comentali al nielet aviam que diu... (jo vaig veure que al memeuve del tiet chuan tamé li faltaien lo divendres neveril... i digo que igual lo nielet fa coletsió...)

Anònim ha dit...

L'ESTAS ACUSANT ?????????
HOHAVEUSENTIT???????????????

Anònim ha dit...

per cert, es busca tornavís estrella per treure tapeta plena de pels de nevera frigicoll...

Anònim ha dit...

es busca golaffre lanzador de jabugos sota mesa
dirli que sa trobat a qui sho va menjar finalment després de vacilacions inicials

Anònim ha dit...

Si, pobra taki, va fer de perro escoba i va anar recolliint totes les restes de terra, casuals o voluntaries com el bocadill de jabug bellotero que UNA va engatillar disimuladament però que elmendalerenda va pillar ipsofacto i infragancia en feo acto.

Anònim ha dit...

Lo Pestanya va tildar al chovanielet de "pesat cansino" i de "sempre donant pel sac" sactament "com el seu pare" apostilló

hUy lo que va dir .....

Anònim ha dit...

Y finalmente Brik bajó de las alturas .........

I tambiñen la Pumuky ..

I l'anchoana ..

I, alhora se incrementó l'olor a pies .......

Anònim ha dit...

Segurament, el motiu, falta d'oxìgen a tanta alçada ... sapatitos de peaso retalón

Anònim ha dit...

Pum, bonicas sapatillas de ir por casa, faltaban los cuadros

Anònim ha dit...

De refilón vaig pillar que, de les truites de potato apalillades presents, n'hi havia una d'industrial bossa plástico i altres dos de cassolanes de la sogra, l'informació secreta em va arribar tard i ja li havia fotut varios viatges a l'engruditté de conservants, fededeu, mal ens voleum.

Anònim ha dit...

No vaig veure per enlloc el carrito dels licors ... sempre igual o estava maniobrant al camí de la vora conjuntament amb el balasul ??

Anònim ha dit...

Les pánfiles es van quedar sense gasofa a la bateria en el seu trasllat a la wonder i van tornar arrastroespenyent la amoto i dient nosequé del traste per lo bajini

Anònim ha dit...

Adeu nois fins demà!

Anònim ha dit...

pumuky abans de dir adeu es diu hola. fede10 que es un fenyada aixos ddel fidecurs eh? ays ays... un balenari... ayyy balneari... he tingut un lexus bilinggüe

Anònim ha dit...

sempre tant finet lo pestanya...

Anònim ha dit...

si comptessim tots los renecs al llarg del dia pot ser la estadistica seria aclaparadora...

Anònim ha dit...

de moment la chloe no juramenta ni cansinea com el seu pare... pero tot saprén... cagon10... cagon11...cagon12... va parí... fins als ovaris!!! esperem que la nena capti la idea anti-tacos!

Anònim ha dit...

qui es comenta que farà valer primer lo salvoconducte assegurador del ertartido bravil?

Anònim ha dit...

un apunt... listo anchova... les truites provenien dues de ma mare con mano santa bato el vuevo... i les altres dues de lo tugues... nada de pefrabricados, ni conchelats, ni verdura recocinada, ni de chopped ni de sardinillas en ascaleche, ni descasetats... ja tho vaig dir que preferixo gaudir a quexiarme de que tot es tantttttttttttttttt carrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... només per a que servixco de precedent i per a que les properes batejades, comanions, pedidas de mano, bodas, despedidas, orgias, cenasentucasa, batukadas, aplecs, reaplecs, cenas luneras, beriendas, comidasd e mascles, etc etc siguin com a minim aixinas...

ah! jo porto la nevera que se on trobar-la barata, ara... no compteu per mi per a res més, EM SENTIU???? ni garnaldes ni estrelletes, ni posarles ni recollirles... per aixos truqueu a la tetabriki freelance que en sap molt, i ho farà amb molt de gust, inclús si lapreteu molt i li recordeu amb sanya, les encendrà amb foc real per a que quedo mes pectacular, val?

Anònim ha dit...

ei primicia... es comenta que sabem qui ets... delatat o et delatarem... catxo gay

Anònim ha dit...

i tu, moreno de la segla també!!!

Anònim ha dit...

pssssssssssss psssssssssssssss... es comenta que lo pestanya està mirant buga... varios models han estat ANAL_litzats fins al limit limitat...
la decisió de compra sembla ferma, falta el model... duna banda hi ha lo DOCH morro cuadrau NITRO, daltra el FORT qasqajokuga, també lo chevrolet PPT (busqueu al google i el veureu, no te desperdiciamen), i també lo masseratti 319. Es comenta k papito paga la mitad i quiere escoger... des daki animem la compra i optem per una conducció femenina de semejantes tanques i tanquetas pq ja que paga la meitat... coi , kel porti no?

Anònim ha dit...

que vajo a mirar lo renault 4x4 nou ka sortit... hi ha molts venedors vàlids a la renolt i a alguns/es LOS COSnocemos... jiiji

Anònim ha dit...

Primer que tot GRACIES A VOSALTRES, per convidar-nos a gaudir d'un dia especial!
2ª i deixant les mariconades, si el anchovadanielet es cansino que se guarden fuerzas pa las vacaciones o que no vengan, que un mal dia el te tothom inclùs els petits!
3ª Pumu tens comisió a lo renault 4x4, perque en 3 comentaris l'has nomenat 4 vegades o es que vas fes moltes migues amb la venedora?

Anònim ha dit...

Uy perdona Pumu que aquest comentari de primicia no es teu HO SENTOOOOOOOOOO!

Anònim ha dit...

coi, si arribo a saber que hi ha la venedora succi, otro nissans hubiera cantado.

Anònim ha dit...

alto, que lo comentari pestanyil estaba dins d'una idosincràsia còmica i del saber ironitzar, no interpreteu qeu no teniu ni idea de teatre

Anònim ha dit...

los klinex han pujat de preu, 0'20 eu el paquet.on ......... de 3000 unittats, avís, aneu a carregar los cotx3es

Anònim ha dit...

la vida s'està posant molt cara, però solo para algunos

Anònim ha dit...

doy fe, anònim, cada dia volen més els billets i els comptes, ara que hi ha un que va fer un 69 i li van tocar 2'3 milions d'eurs, toma ya, de noseque de riucorb

Anònim ha dit...

i s'ha prejubilat, 60 tacos, jo em jubilaba del tot varies vegades i a bodes m'aconvides

Anònim ha dit...

M'ha semblat veure a l'Ion huelguista en un piquet ... picant la bola a torreserona zona de pitch and pacho, concretament al punt km forat 4

Anònim ha dit...

PUTOS MATAOS DEL BLOG. QUE? NO TENEIS MAS TRABAJO? QUE TOCAR LOS GÜEVOS A LA PEÑA.

Y AHORA EMPEZARAN LOS LISTOS DE TURNO, A HACER VER QUE SABEN QUIEN SOY. PUES NO. NO LO SABREIS, MATAOS.

Anònim ha dit...

INVITO CAFE A QUIEN LO ADIVINE. EN EL ROMA. PORQUE COMO SOIS UNOS MATAOS NO CONOCEIS NADA MAS.

Anònim ha dit...

que rastrero, per un cafetese tenir que pensar qui es semejante orador? vas listo, tindràs que ser més creatiu, anims "matador"

Anònim ha dit...

mira anchova, ets el rei del kedar bé! no cola, noi!

Anònim ha dit...

ostras k miedor, un intruso, pasa i tomate algo... i a la minima et fotem a parir, val? k ni va haver dos que no se k deviem dir pero ja no han tornat per aki, si coi, akells segla & darling... pareja comissionista...

Anònim ha dit...

ei weys taparse que a osca cau un diluvi i alego mos toca a nantros...

Anònim ha dit...

pos molina.. de moment no plou... k fem?

Anònim ha dit...

a mi em sembla ben trist per part nostra no poder fer que silusionin pel blog altra gent... em fa preguntar-me si som rarets. No ho entenc, k costa un "bona nit" ?
anchova sé que tu estàs en la meva linia de pensament...

laltre dia, el tal ion no va donar excusa de no entrar, aixo vol dir que ja no lentusiasma... pot ser hauriem de canviar l'orientació, deixar de ser el centre de reunió i anar més lluny, la critica constructiva i comentada de les novetats del dia... per aixos invoco a qui tingui ideies que les digo

començarem una sèrie d'articles al voltant de l'actualitat de la ciutat... i si cal fer més entrades i menys comentaris per entrada doncs, així es farà... lactualitat ho marcarà... res més... al menys el que entrem (com avui) donem joc, malgrat el dur, suorós i enfenyador fi de curs... pumuky no tens perdó

Anònim ha dit...

moltes engracies!!! ahir vau estar tots superastupendos ero com sempre ...ejm.... ejem.... jo la millor, per la logistica solitaria vui dir!

Anònim ha dit...

akistic omplenant lo árgum de fotos de bateig de la meva filla ONbrA... es molt engonic i em fa molta il·lusió... per cert, tots aquells que disposon de fotos del evento que me les envion al meu correu

olgajoseplluis@gmail.com

si no les envieu no us invitarem al proper bateig (marit, això ho podia dir o encara no?)

Anònim ha dit...

ostic... me sacaben les vacances... snifffff

Anònim ha dit...

crec que he agafat la depressión postparto... encara estic a temps a demanar la baixa, klanker??????????

Anònim ha dit...

bueno nois... i noies...i els demés... tanco lordeñador ... ah no, k akest pc esta nits i nits encés baixant coses... ves per on... i no passa res eh anchova

Anònim ha dit...

ei ,jautos... tinc una primicia i no la penso dir!ª!!!!!!

Anònim ha dit...

que la digo ell

Giveaway of the Day