24 de febrer 2009

ave


alta velocidad...

efectivament, 300 kms per hora, i en algun moment 303-305 es una alta velocitat... però quin és el preu que hem de pagar?

no parlo del preu del bitllet... no... parlo del submón que es crea dins d'un tren d'alta velocitat.

Entres, són les 7 del matí, fa son, molta son, mig buit, calma, ohhh que bé, dormiré una estona... però el primer mòbil sona i la senyoreta de torn pregunta si el seu interlocutor ja s'ha aixecat. Coi, el molt julai s'acaba d'aixecar i a mi i a mig vagó l'has trencat el primer son.
Torne-m'hi, el traqueteig és com una cançó de bressol i ... AURICULARES, QUIEREN AURICULARES???? venen ganes de di-li que se'ls foti per la segona part de la paraula, pel cular! si, si que en vull aviam si son com taps d'orelles... te'ls poses tot en silenci de nou i quan ja somies... warner bros presentaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (a tope volum lultim viatger ha deixat a tope el volum!!!!) "sueños viajerosssssssssss!" va parí, hasta la película dona pel sac...

au, comença la peli, la mires i ... acluques definitivament... PROXIMA ESTACION ZARAGOZZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAA, amb accent a les 4 síl·labes. Aluvión maño més desperts que els catalans a aquelles hores doncs s'han aixecat una estona mes tard i estan més fresquets. I no criden saps? ostic, pónganse dacuerdo i canten jotas coño, k al menos es emotivo, i no cale que griten para decir perdon alpasar i torcerme el tobillo!!!!!

tornem... de nou en posició... coi, i ara que... no puc dormir, m'han desvetllat i el sol comença a entrar per les finestres... mòbil de turno con la amiguita a la qual explica que tiene un nuevo amigo, con medio cara psicopata pero que es tan mono, (psicopata??? va parí), el otro del costat que si ahora llegaré (pos calla i llega coi), i laltre que como se han levantado los niños (cony amb molta son, com jo, joder!!!)

au, ja estic despert, la peli mig començada, sense seguir-li el fil i llavors... a 20 minuts per arribar... silenci, pau, ni un soroll, cagondena... a k faig sonar el meu mòbil???? pero no, sóc persona i els deixo descansar, pobres... sort que, puntual com un rellotge, la senyoreta azafata entra al vagó qual posesa i crida: CARAMELOSSSSSSS??? ALGUIEN QUIERE CARAMELOS?????????????????????????????????? i clar, la gent si regalen algo... desperta de cop...


per cert, dues hores... quina passada aixòs de l'ave.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

ei no correu tant per escriure eh???

Anònim ha dit...

Bon dia,
Aixxos pasa per anar en clase turista amb tot el mamarracho de executius de pega i paletos de poble amb corbata corteingles, si fesis com jo i et colessis a la clase visnes aniries del koponbendito amb les cametes estirades, cafelito gratis, musica jazz, penicules del rocco, gent de categoria a la cartera i unes zagales amb les calces netes i noves. I arribem abans perque els vagons van davant la tractora, aixines que, vos mismo ...

Un salutto i benvenutto avejarruko.

Anònim ha dit...

carameloooos? fededeu quin dispendi, lacasaperlafinestra

Anònim ha dit...

caramelos gominola... jolin... jopeta... i como no, pillo dos que tengo dos niñas joojjoojjo

Anònim ha dit...

bon dia cocodrilos... fede10 que la tornada fou més plàcida... a eso de las 15'30 amb una soñereta de migdiada... i casi els mateixos actors... dios, los pagan pa que fotin al personal u k? classe turista??? cagondena si tot es tunels i no es veu un pijo... de turisme res de res...

bueno... cºntinuem!

Anònim ha dit...

ei, estàs fet un ejecutivogresivo, ja t'imagino sentat a la poltrona amb una carcasa d'ordenador per donar el pego i aixi si te'l churrimangen nopasanada, lo diari economic expansión amb El Jueves obert a dins i parlant pel celular en veu alta per donar-te-les de important broker financer "uff con el nasdask y los futuros, de seguir así los beneficios ebitda nos obligaran a reorganizar las carteras, tendremos que reunirnos de urgencia con el supervisor bursatil para revisar las operaciones intradia y estudiar los presupuestos de los dividendos, todo un capital, estamos hablando de varios cientos ... estamos?"

I després pidolant caramelitos per la canalla ... Acollonant

Anònim ha dit...

ave, aveee si entra alguie ma en el bló kiyo

Anònim ha dit...

ave avee cuando camina niña bonita

Anònim ha dit...

ave vaeeee encertes en tot menos en lo de portatil... k ja no es porten, chaval!!! ara es porten els ebooks... portatils molt mes petitets per 300 auros que havien de ser pc per paisos pobres pero k son pcs baratos pa los palurdos viajeros!

Anònim ha dit...

i la niña ja camina... bueno!!!

per cert, i las anonimas??? el exepisco un tio de palabra eh? dijo no, i noha vuelto jojojoojjo... es k la klanker lo puso firmes en un momento! ((((ja es prou que tu no has nat mai firmes no? jajajajaja ni a la pm))))

Anònim ha dit...

sauria de prohibir lo ave, colla daprofitats... pq volen nar tant rapid, kes fotin!!!

Anònim ha dit...

Hola i bona tarda pantagruélicos lectors i escribanos del blog, tot be?

Anònim ha dit...

tot be? k fem akest finde ??' hejejej k aixo ja va de baixaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

ay k no recordava k no es podia dir res per aki, perdó no he dit res jhajahahaha


per cert, i lanonima? nos has dejado para siempre? tens la "segla" menstrual?

Anònim ha dit...

calleu hiperactius!!!!!!
bona nit!

Anònim ha dit...

Bon dia, se abre el blog y se abre el telón…

Y se ve a un hombre horrendamente feo y asqueroso que le está metiendo una paliza a otro.

Se cierra el telón…

¿Cómo se llama el personaje?

El monstruo de las galletas. jis jis jis, vingaaaa una sonrisita de bon matiiiii

Anònim ha dit...

joys joyssssssssssssssss
bon dia festival del humor

Giveaway of the Day