02 de febrer 2009

y que bien que lo pasemos...

fectivament... aquesta crònica era esperada per molts i moltes!
La nit de dissabte es va celebrar la nésima trobada gastrolúdica entre els membres actius i passius d'aquest nuestro blog. La presència estelar del recent casoriat ion de rues, el responsable i comedido anchova power, el cridaner espitat pierdejarseis doctor pestanya i el rompevajillas ombra dels camp d'esports.
Recogida puerta a puerta por parte del patera-car, a alguns puerta-tiffanis-cantonada-noséauón... birrita ràpida en maracax i direccionamiento a Restaurant Vi Tint en la calle Alfredo Periñón. Bar de decoración rústica (alguns van comentar que si es vien kedat sense pressupost u k?) con dirección femenina pijacomolaquemás, proveimiento de materias similarmente a el Bulli, i compañía lozana.
El menú es va iniciar amb una degustació de verduritas crudités a l'estil Anchova (es pensa que amb allò ja ha fet el règim que toca i alego a endrapar qual cosaco), huevos rotos a l'antojo pestanyil i truita bacallà al gusto ion de rues, es dir, crudita i xorreante. (Uhm... no tinc veu en aquesta tria de menú? )
Risas i mas risas. De segon tres plats de carn, dos asseossorats pel cambrer campió de lucha libre, amb Presa de corderporc com a plat supermàximmega recomanat, i Secret de nosequantos com a segon plat estelar. La filosofia bàsica i senzilla del grup va fer demanar tamé un CHULETÓN DE BUEY RACION ENTERA per si mos quedàvem amb gana... Algun desalmado va suggerir al cambrersimpatia que si al seu criteri personal hi veia massa plats triats que ens ho digués sense tenir en compte quel susodich anaie a comissió qual agent freelance comercial en tierras morellenses. Más risas.
Vi del vilosell (aquest gener facturaran bastant degut als nostres pedidos). Reposteria gélida coulantdelasirena, 1 café i ... jeje... dos copas de cava pa los namoraus i dos de vino pa los hombres. Visita de la public relations en repetidas veces con apoyo de antebrazos en mesa pino, pero a la hora desiciva del pagoapoginamiento... zassssssssssss... "a cuanto habeis salido? a unos 40 auros... ah si? uy... " mas la propina propinosa. Es van sentir veus dient-li a la jefapija i su enmarido vividor que: "aunque sea un pelín caro si es bueno, pues se paga a gusto" per part de l'adinerat negociador immobiliari
del moment. Risotada final.
Noche cubatera light con risotadas en maracas i rivertumulto con coletazo final del pestanya rememorando sus años mozos sosiles con multitud de chorvas que segons ell quan tenien 14 anys el perseguien fins despullar-lo, i despedida i cierre entre 5'20 (para algunos) i 5'45 (para otros).
En defenitiva, sopar copiós, regat, amb lo compromís de realitzar un dinar cada dos mesos i anualment un sopar com aquest.
Conclussió: que bien que lo pasemos, muchas risas i la confirmació de que per molt temps que passi, per molts vicissituds de la vida diaria, per molt last oportunity for noviazgo que trobem... sempre, sempre, sempre i allà on estiguem.... FEM ROCLE DE SEGURETAT.

39 comentaris:

Anònim ha dit...

puto rocle, ion cambia la colonia ya!!

Anònim ha dit...

anchova jastas operatiu? avui no pillas la baixa eh? la baixa i dos canalles all the day revolotejant pel pis seria letal!!!

Anònim ha dit...

bon dia rocle!

Anònim ha dit...

buen dia vi tint!

Anònim ha dit...

bon dia jersey bi-perdut

Anònim ha dit...

bon dia al que va faltar sin excusarse a penas... ya daras alguna señal de vida no?

Anònim ha dit...

bona nit rotativa del diari segre

Anònim ha dit...

tapat bé!

Anònim ha dit...

Bon dia, bona crònica de la sortida dels grupito tralalá, risas, risitas i risotadas no van faltar -encara que ens va fallar lo milandelbosch- i lo maestro somelier va tirar alt en el pressupost vinicola, 18 auros, un despilfarro sense de gasosa.

juo juo, el pardal empresari bocachas al·legant que la carn li subministrava el mateix proveidor quel bulli, amos hombre, que fotem cara gelipollas o que?

juo juo quant li vaig dir que la carn d'iberic anava tirada de preu es va ginyar a la tanga i li va caure pernera abaix l'excrement, amos hombre, nos ves cara de gelipollas a nosotros? cuentos chinos a otros ... a més, si lo Pestanya encara anava dient que la carn era de corder .. menudo paladar de fusta barnizada lo tio gurmet.

La mestressa va donar bastanta calor i aixo que no se li va fotre garie cas i ella encara oferint-nos cava a mode d'invitació gentilment rebutjat per la facció o ala dura extremista del clients al·legant "a mi no me gusta el cava", el "yo prefiero vino" y "no tendras un culo de botella porai en el fregadero" ... per cert, no vaig aprreciar si portava tanga, per mi que buscaba rotlloak amb algun del comensalts riallers.

Per cert, a les postres, lo Pestanya dirigint-se al camareta simpatico "escolta, aixos de lo coulant no es serveix calent?", el tio del devantal es va excusar amb no se quin rotllo qui despres va tenir que sentir-se per part d'un qeu no citaré "aquest postre ha sigut lo pitjor del sopar, es com una madalena de nocilla reseca".

I los xupitos radiactivos verdes que ens van convidar, que? també van tenir exit eh? ni va haver un que el va fotre dins la copa del vi per desimular que no li agradava i despres aquesta copa la va donar a beure al Pestanya sediento i jo, ojo avizor, que vaig veure el feo gesto vaig fer l'alerta al mesclador ilegal qui em va dir "bahhh, es igual, que no es barreja igual a l'estomac? pos?"

Ala, fins ara.

Anònim ha dit...

Bom dia a Tots i totes, osti quina labia que tenim avui!
Però això del rocle! No serà aquell que a vegades alguns tenen a la camisa tipo Camacho! O aquell rocle de color amarill que apareix als calçotets......

Anònim ha dit...

no sigos kejica pel vi, coi... k si lagués demanat dondimon com al ralli també tauries queixat!!!!

Anònim ha dit...

jojojojooj ostic si... nova varietal de wine... pestanyal de vi de bateavilosell amb licor finas hierbas sin lagarto... no sigos julai, es lo ultim el k passa es k tu no surts de nit!!!

Anònim ha dit...

sai de dir que mestan putejant bloquejantme les pagines blogistiques, com manteri de ki es li foto un collejaweys... aixi k o publico via correu lectronic o no se pas com hu farem... gondena!!!

Anònim ha dit...

no, el rocle es lespai k es genera entorn nostre, que ja sabem k es de admiració envers nantros pero bé hem de ser humils i no dir-ho no?

Anònim ha dit...

provandooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo con b

Anònim ha dit...

joojjoo k bien k lo pasemos!

Anònim ha dit...

Per mi que el rocle es genera quant la gent s'aparta per mirar-nos de cap a peus i deleitar-se amb els nostres fisics d'adonis ugartes i el nostre estilisme en la vestimenta i pentinamenta ja que estem a la darrera i més sibarita de les tendencies, som uns liders de l'impacte visual i eso que vam estar a un tris de anar tots amb camisa blanca, hagues estat apoteosic, jis jis

Anònim ha dit...

ja has pogut canviar la roda ? ja sabem que la rebequeta del pestanya la vas utilitzar a modo de drap per limpiarte al grasa de les mans i ara endesimules de que no hi es. Jo la vaig engatillar per dins segur.

Anònim ha dit...

mira sota els seients, crec que algu la va utilitzar per limpiar-se les sabates del fanguer de terra

Anònim ha dit...

De fet no us cal fer mes que un sopar a l'any perke teniu tema per dies, i sino us fariau molts pesats.

Anònim ha dit...

Endevina endevinalla qui suplicaba a les 8 del mati que portes a la canalla a la torre que ell es trobava super malament.....?

Anònim ha dit...

El rocle es per a mirar-vos efectivament, pero per a poder-vos criticar mes be la pinta que foteu i no perdres ni un detall!

De totes maneres m'en alegro que us ho pasesiu be, perque si damunt de arribar a les 5,30/5,45 us aborriu... Manda Guevos.!

Anònim ha dit...

ancohva ... o li fots tu o contesto jo!!!

Anònim ha dit...

ja es nota que ha acabat generfiscal i la klanker està aborrida, bueno aborrida es un dir, ella a la quel anchova macho marxa de casa, zasssssssssssss cames ajudeume... i clar, la canalla ho apren ràpid...

mira klank... si el anchova proposa a les 8 del matí algo, a les 7'45 ja ha destar fet... per algo te criteri, coi...

si volem fer sopars mes sovint i parlem dells durant mesos pos mes tranquiles estareu no? el pestanya seria l'únic en no estar d'acord doncs perdre un jarsé encorsetau cada sopar seria massa.

i el rocle, benvolguda , es una seguretat... que nosaltres paguem a una empresa demissions dultrasons per a que cap prycagirl o cap busqueta se mos atansi, doncs nantros som del riure fàcil, la bajanadeta i com a molt mos cau un got de vidre i el trenquem... salvo quan lo pestanya sabalanse cap als collamens femenins o quan ens agafa un rampell bailongo en trio!

pel demés... que bien que lo pasemos... en ancho?

Anònim ha dit...

andivina andivinalla... kines dos troglodites faran el idem a ritme de la cançó "las manos asia rriba, las manos asia bajo... como los gorilas... uuuu uhhh uuhhhh" el dia de carnevale?

Anònim ha dit...

I UN POEMA PARA HOY:

anchova que con el ejemplo predica
sin quererlo estropear
ni haciendose la graciosica
lo podràs involucrar

Anònim ha dit...

insisteixo, la rebequeta de textil finet tirant a flojeras ha d'estar pel cotxe, en algun coi de racó, ha de sortir sense necesitat de desmontar res

Anònim ha dit...

nono.. no esta pel cotxe... en serios... com tampoc la rod punxada pues doncs estava tant mal punxada que sagut de canviar, manda vuevos!""!""""""·!"!·!"·!"·

Anònim ha dit...

bonanit esportistes... no us he vist en la meva mitjoreta de running??? serà que aneu mes depressa que jo, (com el grup de dos senyors i una senyora quem trobo que sempre em passen i sobrepassen... pero saluden enducadament aixo si)

bueno pues demà aviam si em saludeu!

Anònim ha dit...

bon dia... de moment puc escriure... snifff

Anònim ha dit...

ostic a mi man capat la internet pero a tu anchova???

Anònim ha dit...

aviso: satansen novetats que provocaran opinions de tot tipus al blog, aneu amb compte!

Anònim ha dit...

els canvis sempre son benvinguts sobretot que sigon de muda interior

bona jornada a tutti le monde i un abrazoak

Anònim ha dit...

jeje han hagut canvis eh????
son provisionals, no desesperarse eh? pero com tarden en ferse efectius... des dahir k estaien gravats epero esto no es rapido, al menys no sé ferho mes rapid...

Anònim ha dit...

oooh espectacular, molt be, sublime, que enbonito, l'unic ... per buscar un que! .... el color .. ese rosa salmoonn .. esteeee .. algo més fosc seria mes del meu agrado i gust, vengaaaa, no vajon a confondrens i a generar dubtes

Saluta

Anònim ha dit...

los dubtes hi son... el rocle es el rocle, la plantilla patirà millores.. .p.e. ara si vols modificar algo o fer una entrada has dananar a www.blogger.com
val?

Anònim ha dit...

el canv està be, però aquest estl tant oderno vos l'ahaureu de fcar per sortr auests des per la nt segur que no fareu rocle!

Anònim ha dit...

si us posessiu tant moderns cmo lo nou format del blog, segurament no usus farien rocle...

Anònim ha dit...

que diuuuuuus, si semblaven el OmbraRaphael, el PestaSesto i els altres dos els Pili i Mili -aquest l'anchova que s'en va fotre un fart-

Audios

Giveaway of the Day