20 de setembre 2007

la pedregada del segle

DESCRIPCIÓ DELS FETS:després de recollir les dades del succés passem a explicar-lo... la bala azul o motocultor blau o també llàmpec suicida va patir greus danys de xapa i pintura. Les llunes també van patir lo seu i es van trencar amb petits foradets que van creixent. La propietària Pumuky Vicente alias "professora alonso" ha dit:

  • l'ensurt fou molt gran, els nens ploraven, jo plorava, els pares ploraven, els arbres ploraven, les fulles ploraven i el cel... el cel... el cel es va CAGAR pq les pedres eren com a ous.
Altres lugarenys van comentar sense voler identificar-se que pot ser tant cubitos de gel no senyalaven res més que la fi d'alguna super festa a les que ens tenen acostumats els membres d'aquest blog (buenoooooooooooooo siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uhhhhhhhhhhhhhhhhhh yaaaaaaaaaaaaaaa).
No tenim un document gràfic explícit pero pumuky ens ha fet arribar la foto superior on podem veure que el vehicle, dels cops i pedres, inclús ha patit un procès d'envelliment amb canvi de personalitat cap a models del segle passat com fou l'opel kadett. Les ratllades ja les portava de fa temps.
CONSELL: practicar una revision de bajos por maestro mecanico de motocultores i/o altri así com una injecció de llimona als conductes per tal de treure-hi el soroll grinyolador.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona cuina, doncs.

Anònim ha dit...

El cotxe Arale de Pumuky ha quedat molt desmillorat, no?

Anònim ha dit...

Vamos hombreeeeee

Anònim ha dit...

del segle o del de lasegla?

Anònim ha dit...

Si eren pedres com a pilotes de golf? igual era el pitcher de l'Ion en mala jornada.

Anònim ha dit...

Ara, de golfo en sap un rato llarg.

Anònim ha dit...

kadett? serà un R21

Anònim ha dit...

ah!, no, tens ragó es un kadett de fàcil robatori

Anònim ha dit...

Pues vaja jugada Pumu, el cotxe a pendre pel bullate. El tema assegurança no sé .. dudas tengo que apechugin amb el desabonyegament i lluna de valència trencada. Més difícil encara la reclamació que et posin el aparcacotxes utomàtic malmés per una pedra del tamany d'un gos picat per un manat d'abelles canibals.

Tu Ombra, que en saps un rato de pedres, potser vas estornudar i van volar del criadero de pedres vesiculars que tens ..

Anònim ha dit...

a mi també em va caure la pedra .... la que portava a la cartera, era de costo i grossa, mecagüen san petesburgh!

Anònim ha dit...

Era el moment de fer una clase de mates a la canalla, tots al pati a fer estadístiques i apostes per veure qui cauria primer amb la tapa craneal oberta o probabilitats que a la senyoreta Pumu li toquesin més de 12 pedrades al cos o el ratio d'impactes al tonto la clase.

Anònim ha dit...

ei, vigila amb lo de les pedres al cap de pumuky... jojojo, per moltes pedres per algo es diu pumuky... ni un rasguño, ni notarlo jojojo

Anònim ha dit...

ah i espero k les litiasis vesiculars o pedres siguin molt mes petites k les k van caure a casa meva, sino, pilllo fijo i me retuerzo en qualsevulla esquina

Giveaway of the Day