26 de setembre 2007

Rally: falten 9 dies

Com bé sabeu durant la primera setmana d'octubre es celebra el rally catalunya a les terres properes de tarragona nord. Fa ja uns anys que una representació lleidatana no se'n perd ni una... des d'aquell mític any en que "dale hasta que huela a Ferodo" fins l'any passat en que es va desvirgar en assistència el membre anchova han passat força anècdotes, fotos, vídeus, recollida de bolets, aturades per punxades i sobretot gastronomia de la zona a dojo ben regada amb tinto tonelero autòcton.

La intenció d'aquest any és tornar a intervenir en la dura prova. Així el dia 5 d'octubre, divendres, amb la fresqueta matinal i com estem acostumats a matinar (sobretot alguns como lo segla que li donarem el premi de interlocutor matinador!) marxarem paca la zona on ens aposentarem, pendrem possissió del lloc i de les pedres més planes per tal de seure comodament i engegarem la maquinària motivacional de l'excursió, que com tots sabeu es l'esmorsar... s'està gestant el tema, distribuint els rols i fent llistes de compres que properament gestionarem.

De moment necessitem saber qui vindrà... amb certesa total jeje... i seguirem amb la ratxa de comentaris cada dia que manca pel rally.



40 comentaris:

Anònim ha dit...

un destacat membre blogeril (es un dir) es pot trobar a la foto adjunta

Anònim ha dit...

i tant que es un dir ... i gràcies per la observació, havia pasat per alt el pepinón al mig de la carretera.

Anònim ha dit...

cagondena... no podia entrar!!!!

Anònim ha dit...

sestan gestant els possibles intineraris... saccepten opinions!

Anònim ha dit...

jo tampoc podia entrar, imagino hi havia un conyapse d'intents de comentaris i s'ha bloquejat, com l'Ion que es bloqueja facilment en els càlculs de consums liquids.

Per cert Ion, canvia el cogñac d'origen tailandés per francés que te més renom o millor i tothom estarà d'acord, per algo de Bayle's Irish Cream que no matxaca tant el fetge. Si tu no tens i no vols fer dispendi extra ja faré jo un trasvase tajo-segura de la meva bodega a un d'aquells potets de mostra d'orina, nou, eh?

Que algú reservi taula a les 4 h a aquell garito de Cervera atapeït de musuls i sinpapeles de wc.

Anònim ha dit...

Ei, ja torna està aquí el Rally? prego que hagi un registre visual d'aquests aconteixements, on poder veure i escoltar, els comentaris aguts,dels assistents després d'un bon esmorzar, el vostre club de fans ja ho trobe a faltar i viu en un sense viure desde fa un any, esperant noves entregues d'aquesta jornada rally-lúdica-gastronòmica-festiva.

Anònim ha dit...

S'està gestant algo més, tret de la panxacontenta. Ja donaré el parte o el parto.
Me parto. Talmente.

Anònim ha dit...

Sorpresa! Pumu, tu per aquí? tot va benne? Hi haurà de tot, fins que la llengua s'atravanqui degut a l'ingesta de herbes digestives i picades de manats d'abelles Kia Carnivals.

Anònim ha dit...

Pumu, vota a l'enquesta del lao, preferiblement la darrera opció, es la realitat.

Anònim ha dit...

EH, como no entiendo me lo explican el chiste anonimo para partirme también

Anònim ha dit...

era una continuació al comentario de l'ombra catolica i apostolica, pero thas colat pel mig sense preguntar.

Anònim ha dit...

pumu, no entenc el ke dius... pero bueno tanto se vale... dirte k la direccio del blog exige, repito EXIGE un comentario diario,, no cuesta nada i nos pegas un alegrón del copón, sea asing...

Anònim ha dit...

cagontot... tu confirmes assitencia anchoveta o no?????

Anònim ha dit...

aixo sanimaaaaaa

Anònim ha dit...

siiii buenoooooooooooooo una animacionnnnnnnnnnnnn buenooooooooooooooo ahhhhhhhhhhhhhhh uhhhhhhhhhhhhhhhhhh siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Anònim ha dit...

asing k pumuky? como va la cosa? i el bugatti? irregular por no dir aboñegau???

Anònim ha dit...

i ricchie balanx? ande para? ... aun sigue al ley marcial del ultimo preaviso o la cosa sa suavinex?

Anònim ha dit...

El cotxe una mica abonyegat i vidre trencat, avui el tinc a la REnault que anava perit a mirar, en principi m'entra dins del seguro.
Però no saben quin dia arreglen,tenen feina amn la Pedregada.
Així admeteu a nous membres? li diré a Richi, encara que ho dubto. Bueno millor no. Tinc problemes per publicar a veure si ara entra

Anònim ha dit...

No va bé i no em dones temps a contestar , de moment bé a su ritmo pachanguero, vam anar de concert i molt bé!!! Parlem ara vaig a dinar després si puc em torno a enganxar!!

Anònim ha dit...

mas te vale tenganches...

Anònim ha dit...

Estic negociant un canvi de dates amb l'Arnau Parrot i poder assistir com a espectador al rallie catalunya costa d'azahar -alcocebas i tal-

A veure si algú aquest any porta algun tamburet o cadira camping pa aposentar el bullate i una taula como mandan los cánones del domingueero pandillero, que això de jalar al camp amb invasió de fomigues es d'una cutró salchichera.

Anònim ha dit...

Ara mateix no recordo qui va ser el patètic patós que el darrer any es va fotre bruta de vi la samarreta, unes taques espectaculars i dements, que denoten principis de demència tàctil i incoordinació entre musculs i les ordres enviades pel cerebro.
Ja em vindrà a la memo qui era tant subliminal personatge, ja.

Anònim ha dit...

Lamentable i trist, per cert.

Anònim ha dit...

El seguro o assegurança es fa càrrec de l'abonyegada granosa del cotxe?? SORPRENDIDO E IMPACTADO, S'ESTANT TORNAN UNS FLOJOS ESTOS DE LOS SEGUROS O ENRESEGUROS.

Anònim ha dit...

llega pumuky y aparecen anonimos a porrillo de maria, sospechemos! obviamente.
Richi Balance ....

Anònim ha dit...

Vaig a inaugurar el pc que ancho s'ha agenciat per casa, pel que veig només per entrar al blog a fer merder, perque encara no ha fet res més.
La meva assistència al rally, sera bastant improbable, per motius laborals i familiars, ja que tal i com esteu plantejant la jornada serà largaaaaa...., total que em tocara baños y cenas a mi sola no?
De totes maneres anchoa pater te un conflicte amb l'arnau deficil de solucionar sino cogen el telefono!!! Tal y como esta mandao delega en su secrechova que li façó la feina!!! Y va la tonta y se la hará.

Anònim ha dit...

Merda amb el rotllo de l'ordinador ja porto dos dies sense fer migdiada, intentarè bloqujar-lo en segons quines hores!

Anònim ha dit...

Ei que vols dir anb això, jo sempre de frente res d'anònims, no com d'altres. I no em feu parla de la Maria que ja sabeu que no aguanteu la tirada, que sou uns flojeras, i busqueu excuses,potser al rally, l'anxoveta pot fer l'aportació d'alguna resta que te per casa, o al ser pare de família nombrosa ja hodescarta

Anònim ha dit...

Per casa circula el material ilegal importat del pais dels diques i preses, encara que fa dies que no veig el canutet plegador de tios sensibles.

Klanker, rallie? com? en quin moment has ideat la posibilitat de venir? si hi ha anomenat un tal GinBarios es per generalitzar i englobar ciertas pegajosas rémoras.
Per cert, que diuen els programadors de vols de l'Arnie
-pub de moda a Sevilla- eh? Duque de Feria i altres-

Anònim ha dit...

PUMU.
COM?
RICHI ...
CONCIERTO?
PANCHANGERO??

NO LO VEO CLARO. NO VEO, NO. NO ME CUADRA ...

Anònim ha dit...

Me retiro fins demà

Anònim ha dit...

AL BAILOTEO? SAMBA
ASSSSUKAR!
YEAH!
WEAH!

Anònim ha dit...

nanittarda... aki veo mucha faena por endavant... pel prencipi... clanquer.. anchova te ragó... havies de venir??? ahhhhh... tu misma... jeje i SI canviali lhora pq no anirà.. coi pa un dia k fem algo, k ja no fotem ni dinars ni sopars ni polles... cagats k som uns cagats...

pumu... pq un porillo k te fumaste te llaman porrera? no

ancho... cadireta sera dificil com no agafis el matsicosi del nanieletchova... tu mesmo... i si, me manché yo, k pasa? hacia aire, agente i mis amigos me siguieron la fiesta... espóselos a todos i todas... por porreros i chumadores de 1'5 litros vinogasosia

per cert... tinc la panxacontenta per baix, ara pujarà aviam si hi ha sort i us saluda... ja seria hora...

Anònim ha dit...

mes k panxacontenta sahuria de dir panxamovil o panxaboñégada pq deunidó la criatura venidera, jasn podem calçar, cagondena amb lo tranquila que es la maria... ostics ostics...

Anònim ha dit...

per cert, anchoveta dema el faré un tutorial de com baixarte el mesenger, donarte dalta un compte hotmail, etc, pq aixins podrem charlotar quan ens plago si???? venga pues...

Anònim ha dit...

n bhjkbhknhnjhjhgtguiuyñhy-lllsujdas55555565
456565tko
5566666
5555
.259
,.lñop`po0'`´jh
ñpolñlolñiupfdp

Anònim ha dit...

hola gentota com va tot, ja veieu que ultimament no estic pel cas, pero mestic concentrant perlultim apreton....ja intentaré ser més comunicativa.
ah jo confirmo la meva assistencia al raly, serveixo de roda de recanvi.

Anònim ha dit...

bona nit.

m'agrada perque entro un rato foto una mica de canya i surten 37 comentaris en el següent article.

vull una placa d'or i titani.

au bona nit

Anònim ha dit...

bona nit

Anònim ha dit...

Bom dia,
Celebro que finalment panxadançadora hagi fet la seva aportació, ja era hora.
Res més i a rodaaar ... ji ji

Giveaway of the Day