29 de setembre 2007

normes pel rally

- ION DE RUES: s'encarrega de la intendència final de l'esmorçar. Portarà el consabido termo del seu pare amb cafè calentet, ampolla cognac per cigaló, gots tonelillo a la vieja usanza, sucre, culleres plàstic arrequitades en barucho malamuerte, així com pastes de tè. El postre també el deixem en les seves mans doncs són memorables les seves divagacions entron al tema músic amb moscatell de La Febró en porró. En quant al tema del vi i donat lapoca sed demostrada pel Ion, s'accepta la seva proposta de porta 1'5 litres de tint de verano al estilo Simón, Don Simon con gasosia hacendado, pero se le amonesta por escaso.
- DR. PESTANYA: el porró pel moscatell del postre així com la tecnologia en mini DV per grabar l'event, es a dir, una video càmara. També, i seguint la tradició oferirà als assistents una selecció de palills i escuradents per cada moment en que siguin de necessitat. D'altra banda se li encarrega la gestió de patates fregides de bossa, olives verdes sense pinyol, navalletes, escopinyes i el que vulgo seguint aquest patró.
- OMBRA: aquest any la seva video càmera s'absenta per baixa de darrera hora, no obstant, la casio exilim farà fotos per tal de mostrar al blog lo malament que ens ho passarem. Compromís ferm d'elaboració de truita de patates, tomàquets de sucar, oli i sal, i pa de pages pa la ocasion. Així mirarà de portar una cistelleta de càmping per tal que la logística sigui complerta, incloent gots, plats, coberts... a tutti plen!
- ANCHOVA: encarregat de suplir la mancança de vi que el Ion ha declarat, per tant un altre litro i mig (o dos) de vi i susodicha gaseosa nostarían mal. Algunes birres preparatòries de l'event també es consideren vitals, ja sia llauna o ampolla amb abrefacil.
Queda oberta la llista de coses que cal emportar per si cada persona vol sorprendre als demés, la qual cosa quedarà molt reconeguda.
No cal dir que els nous membres que s'apuntin tindran deures i drets, així que no demoreu la vostra decissió. En cas que vingui un tal Barios, pasando de decir la zona que iremos, vale?
Giveaway of the Day