08 de març 2008

ConvoCAToria d'Avui

Nois,

Una vegada més asumint tota la responsabilitat i decisió hem fet via per no acabar al McPollals a ingerir umfladores hamburgueses i greixoses patates acompanyades de gas líquid que li senta falta al destraler i s'ha actuat amb celeritat, contundència i eficàcia reservant una taula i unes cadires para 6homos6 al famós restorant La Roca del Corb d'Alfred Perrenya a l'alçada casi de la plaça aquella que uns fan i altres fan veure, dita del Treball.

El menú no ha estat contractat, ni tancat a l'estil ionistic, ni triat ni res de res. En un momento dado els comensals esculliran entre l'habitual teca del garito, especialment basada en carns a la brasa roent acompanyat d'alguna cosa semifreda i amanit amb la suor del llord torrador que hi ha a càrrec del foc.

Segons l'interlocutor a l'altra banda del fil wiffi, es prega extrema puntualitat i penso reserven com un favor perque el paio no ha deixat de bufar, protestar ja que normalment no reserven i que ojo amb fotre escandalera i sobretot no xoriçar el barrot que tanca la porta per dins com van fer en certa ocasió algun personatge que no citaré Per Encubrir la seva identitat.

Hora: 22'30 h, us recordo "como muy tarde, os pido puntualidad" ha dit lo telefonista del cuervo "o sus voy a sentar al lado mismo del fuego donde vuestro aclimatado migo Ion podrá termoregularse y otro apodado Milanés sudará más que en la sauna del Eva's"
Així doncs, quedeu convocats el dia d'avui, al lloc i hora indicats.
Es prega portar anims, alegria i uns acudits per trencar el gel ... del 3er cubata d'abans de sopar.
Així també, demanem a les sofridores companyes un marge de confiança i maniobra envers els soferts sortidors i especialment en les demandes del diumenge. Agraïts.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo hi seré sense falta ni inoportuna bacteria i amb indumentaria trencadora i actual que m'he documentat del que es moda i del que es porta.

Anònim ha dit...

ombrú, no havia vist fins ara el video que hi ha a la portada del blog, el que es veu portaventura, si hi surt l?europe hotel i la platja amb mes densitat de pavam esfaraidor, que bo.

jo jo jo, a buenas horas mangas rosas

Anònim ha dit...

cria a corbs i cuervos que te quitarárn la bebida de la boca, on sou?

Anònim ha dit...

que tothom a fet la reglamentaria migdia pe poder aguantar aquesta nit?

Anònim ha dit...

ja podiem quedar un pel més tard i saltar-nos directament el sopar. vaya hores de quedar 2rts d'onze¡¡¡¡¡¡¡¡.

es una putada per que has de fer tot el que tens a casa, banyar canalla, aixugar els cabells, fer el sopar (de la canalla i la consorte), massatge als peus de rigor, bona cara, reprometre que no faras tard ni arrivaras en un estat etilic emprenyador, reprometre que quan arrivis no faras siroll, que no busquinyaras dintre el llit un cop siguis a casa (carinyet que estas desperta?))

a veure el proper dia es queda a les 8 al blasi afer vermoutes, que ales 8 del vespre tenen un efecte important, i com a molt ens pot pasar el mateix que el que proposava aquesta nit, no cal ni sopar, però això si, t'has escaquejat de tota la feinada.

records


p.d. procurare ser molt puntual i a les 8 ser al blasi.

Anònim ha dit...

el mes segur es qeu despres de sopar cap a dormir

Anònim ha dit...

si cadascu amb la seva

Anònim ha dit...

vinga panda sobaqueros, a la dutxaaaaaaa

Anònim ha dit...

milanes avisao via telestefono

Anònim ha dit...

hi ha un xapero k no truca ni kel matin , coi de paios diosssssssss

Anònim ha dit...

fp i gil a les 9-9'15 al maracas

Anònim ha dit...

taves dormint o k? anchova

Anònim ha dit...

taves dormint o k? anchova

Anònim ha dit...

andivinalla: qins dois dormiran a piern suelt hasta lora kels roto avui nit? ein??

Anònim ha dit...

trencan la meva tradicio no he me aixacat, encara no he anat a dormir. continuare informan.

per cert tinc un collo de fotos. es venen. interesades contactar amb mi.

Anònim ha dit...

enviales al mail olgajoseplluis@gmail.com, gracies

pre cert, sou una colla de chaperos i vells...
night...

Anònim ha dit...

i el mes impresentable lanchova, k no ha dit ni adeu, al seu estil...

Anònim ha dit...

bon dia. les tradicions no es poden perdre.

Anònim ha dit...

resum nocturn:... 4 dels animadors nocturns van desertar cap a les 3 (i aixo k algun voliva destrossar la nit ?¿?¿) i 2 que quedaren, mes per rabia que per ganes, van fer acte de presencia en un 2n garito a la ribera del segre i van desertar desanimats i desencantats , doncs ja no reien com feia una estona...

conclusió: fer dinars es un encert... riem el mateix i no patim son.

ANIMS I FINS LA PROPERA...

Anònim ha dit...

sa resaca?????????
los apretadores del red guain somontanero amb aditius avinagrats com es troben de lo seu? i esa copita magno, como ha sentado? i lo carajillo dhomes acognyacat? amos amossss arriba que diu que vol ploure a la tarde, i refrescarà lambient!!!

Giveaway of the Day