05 de març 2008

preguntes a l'arie

com ja es va informar ahir, els membres virils del grup surten a sopar dissabte dia 8 de març de 2008. Efectivament tant l'ion de rues, com el milanés, així como lo destralerdelasegla (no sin firmar un convenio tras horas de huelga y negociaciones), lo pestanya (recent confirmat, pq encara no ho sabia fa 10 minuts; como no acostuma a fallar), lo anchova power i lo que subscriu ombra del camp d'esports, han confirmat la seva presència. Sigueu condescendents amb ells, fa anys que no surten i heu de ser comprensives.

La veritat és que aquest sopar no és que sigui especial, no! pero el cert es que aquest sopar tindrà un antes i un después; els llestos i ràpids de ment direu: - es clar, ja teniu una edat, el cuerpo no recupera igual (uns menys que altres) i els xurumbels al dia següent (o poques hores després millor dit) voldran aixecar-se i fer jarana. No esteu exempts de ragó pero aquest no es el motiu.

En aquest sopar sortiran a la llum totes les històries que als darrers temps s'han anat cuinant, totes les respostes a preguntes mai contestades, totes les indagacions i averiguacions... per això el blog proposa una sèrie de preguntes als diferentes interlocutors com les següents:
  1. què ha promés lo segla a la darling per a poder sortir a sopar? un nou italià a la família? i perquè es va emprenyar?
  2. qui li tossirà davant la boina a la sergent palafox quan hajo aprovat les oposicions a ME (mossa d'escaire)? i qui es quadrarà cada nit al davant del fogons i/o on faci falta qual recluta de reemplazo? ah, i quant costa entendre un adolescent?
  3. qui es farà lo pare dur al qual no le cae ni una pestanya quan la seva chloe digui la seva primera paraula o li engomiti damunt? per cert... connectarà lo seu mòbil ADV* per si la papito es posa a parir?
  4. qui tindrà saque per sopar dues vegades fent una pausa intermitja per anar a aurinar i al dia següent no hi haurà deu que suporti les seves queixes ploroses alegant ardorada del copón, i alego farà mutis durant 3 dies sense més explicació?
  5. qui dirà que està molt resacós a la seva parella quan aquesta li comenti amb dolça veu que a les 10 del matí de diumenge han de estar a Puentes?
  6. qui fregarà el que quedi de vaixella del restaurant al que anem com a conseqüència d'haver trencat prèviament tres copes, un decantador, un candelero i un got de güisqui?

totes aquestes preguntes tindran resposta! però si penseu alguna altra pregunta que se'ns hagi quedat a l'oblit, DIGUEU-NOS-LA! NO PODEM PERDRE AQUESTA OPORTUNITAT!

* ADV = AntiDiluViano

57 comentaris:

Anònim ha dit...

BON DIA:

avui em toca fer l'esmorçar i tot així NO esta CONFIRMADA la meva presencia.

Anònim ha dit...

ei , pos fesme un parell dous farrats, mica de panceta, xistorreta que no en falti, vino i gasosia of course, i un carajillet de maria, vale? ke faig passo a buscar-ho o millor mho passes a deixar recent fet? venga, enrotllat i si cal truco a la darling i li explico que sino vens quedaràs com un calces (que es lo que som tots)

Anònim ha dit...

Bon dia,

Renoi, 5'55 h ja aixecat? aquest horari permet preparar l'esmorçar ... per 20 comensals, ja vindre'm tots i per... fregar el terra la cuina, pasejar la/el Goya aprofitant per aporejar interfonos ajenos, posar un parell de rentadores oblidant el sabó, arreglar el tendedero, acutxillar el parquet, canviar la roda punxada i les pastilles de freno del cotxe la darling, afeitarte tres vegades, depilarte el nas i mirar el diari arriquitat de la bustia del vei del 3er 3a.

Així si que cundeix el dia ...

Anònim ha dit...

Qui està en plenes i ardues negociacions i apareixerà a les postres i en 1/2 hora es lingotarà un parell de whiskitos de marca??

eh?


qui?


ho sabeu?

Anònim ha dit...

qui es menjarà primer tot l'acompanyament del plat de entrecot i després mastegarà la carn ja freda?

eh?


qui?

Anònim ha dit...

qui estarà mal sentat i de costat a la cadira i no pararà de tocar els collons fent sorollet amb els cuberts?

eh?


qui?

Anònim ha dit...

qui fotrà uns cagons i despotricarà del local triat, de la companyia i de practicament tot el ques mogui i en realitat estarà en la seva salsa?

eh?


qui?

Anònim ha dit...

qui abans que tothom s'hagi sentat a taula ja s'haurà fotut una copeta de vi pel garganxo i coll abaix sense contemplacions?

eh?


qui?

Anònim ha dit...

no m identifico anchova...

Anònim ha dit...

podrà ser que no fallem dingú al sopar? ein? seria històric!!!

Anònim ha dit...

qui portarà una camara dafotos per inmortalitzar el jetos defectuosos del personal mastegant amb la boca oberta i publicar-ho a un blog de txaperos?

eh?


qui perdrà la càmara i li demanaran un rescat important?

Anònim ha dit...

i ara? identifícate rompevajillas ...

Anònim ha dit...

las preguntas a l'arie se las lleva el idem que a mes a mes de més n'ha fet molt, com diria l'Ion refranero "fot un vent que fa picar els ous del gossos" o algo aixines

Anònim ha dit...

si, tot aixo esta molt be, pero mariques, i el restaurant ????????

Anònim ha dit...

ole lo refranero monjil, li ve de tradició
ti un chermà que en diu cada tres per sis...

Anònim ha dit...

quanta ragó tens anonim identificat... les opcions son

argentins: peste k te cagas
roca del corb: no reserven, merda
???

avui parlaré amb lo ion, mal que mal si el restaurant es malo pos se les carrega ell, no? joojoj...

Anònim ha dit...

bona tard,

que us pasa tietabrik i Pumu, eh? encara esteu contant-vos cosetes? doneu algo de carnasa informativa al populacho "pan, circo i sopars", o es que esteu emprenyades per que alguns surten a sopar, eh? doneu-nos un senyal.

Anònim ha dit...

S'esgota el temps de les negociacions. Aveam, qui te l'autorització final ja firmada? es per encomanar taula, que no vull encomanar per 6 goles i al final anar sol. Canteu ja, lolailos.

HOSENTIU???

Anònim ha dit...

HERMAFRODITAS, CONTESTEUUUUUUU ...

Anònim ha dit...

milaneeeeeees,

esos portaskiiiiiiiiis ! .... que a los 6 años de prestados pierden el magnetismo que los fijaaaaaaa ....

milaneeeeees, que me sienteeeees !

Anònim ha dit...

el milanes esta pero tiene faena ma dicho... i k el local ya lo pensaremos... no te jode, el domingo si kieres... cagondiez...

el ion of rues comenta que no sap quin local... si vos sembla algo de brassa i guain, no? ke men dius de reservar a les 10 al argenti, anchova? es k si no ho fotem aixins, no se pas com...

k?
hace?

Anònim ha dit...

ostic, 6 anys de portaesquis? tremendo... em sembla que una cosa si passa un cert temps sense que tho retornin passa aser propietat del prestatari... preguntali a la klanker ella k porta la norma al dedillo... ja vuràs... ara que total amb lo que vas a esquiar tu...

Anònim ha dit...

ANCHOVA POTS TRUCAR DEMA DIVENDRES I RESERVAR PER A 6 A LES 10, o 10'30? ES K JO TINC LO DIA COMPLICAT DEMÀ!!!

La Roca del Corb
Dirección :Alfred Perenya, 56
Teléfono :973.233.103
Horario :13 a 16 y 21 a 0 h
Municipio :Lleida
Zona :Toda la zonaOpina sobre este sitio
Envíalo a un amigo

Nombre original para restaurante típico

Las carnes de esta braseria no son excepcionales, pero el servicio es muy correcto y tienen un par de vinos de buena reserva. Los postres son lo mejor de la carta.

A destacar :
Aceptan tarjetas
Precio:
De 15 a 24 €

Tipo de cocina:
Carnes
Catalana
Tradicional
Asador
Publicidad

Anònim ha dit...

sembla que aixó de matinar no em senta bé. m'acabo de llevar amb els correspomnents lleganyons als ulls i obro el blog i una de dos:

o son les lleganyes

o bé es la edat i la punyetera vista.


però no han camviat el format del blog sin preaviso i con "nocturnidad" (alevosia ya se les supone)


BON DIA A TOTHOM. JO COMENÇO A PARLAR ABANS QUE EL BASSES A CATALUNYA RADIO

Anònim ha dit...

ep, kel basses tambe matina eh? i a les 6 ja prepara pero no parla fins les 7... bon dia!!!

Anònim ha dit...

sembla que la ventatada d'aquests darrers dies s'ha endut la negrura reinant i la peste del blog.

Anònim ha dit...

les Basses estant tancades de fa anys, però s'hi pot entrar i plantificar la caravana de la muerte en qualsevol racó

Anònim ha dit...

s'han perdut les entrades del 2006?

Anònim ha dit...

els dels trucks tenieu una caravana gran que foteia un pestazo a resina poliester important, la podeu prestar per setmana santa i anar a la processó del cristo la higuera inhalat de resina pegamentosa?

Anònim ha dit...

canteu, lolailos

Anònim ha dit...

bon dia, era jo, una abraçada a tots, ja encomano, si contesten ...
i sino pos al banquet del secasanpere a menjar bocadills com vaig advertir.

Anònim ha dit...

se un munt de llocs on podria-ho anar però passo de dir-los...jua,jua!

Anònim ha dit...

ni ha que matineu molt, altres que trasnoche encara més però ni ha unes que tots la nit estan de guardia per casa... i no tenen temps descriure, ni llegir, ni fer entredes...amb la de idees que te s'acudeixen a les 3 o 4 del mat´.

Anònim ha dit...

estic fatal, em deixo lletres, altres les canvio....escrit d'anonim.

TORNEM A COMENÇAR!!!

Anònim ha dit...

que estàs fent hores extras de guardia jurado de la urbanització? ah pos molt be, de segurata en horari nocturn hi ha plus dinerari i molta foscor.

Anònim ha dit...

et supliquem -bueno jo no- uns noms on poder anar i estar a gust, que tu si en saps que sempre anaves de soparets paqui pallà amb els teus multiples compromisos socials, canta ja o et denunciarem per les rondes nocturnes que fas sense declarar, que estàs de baixa.

Anònim ha dit...

qui dels 3 pardals que tens a casa interromp el teu son i descans? segur que es el papallona melenut que està nerviós com un xurrascol comba pel tema del sopar ...

Anònim ha dit...

papallona = papa la ona,

no confondre amb altres termes ...



....

pierde aceite, de la otra cera, sarasa, bujarra, embotonao, plumífero, comepepinos, genuflexionao ...

Anònim ha dit...

les meves preguntes són:

- a quins treballs forçats heu estat obligats aquesta setmana per poder anar a sopar?

- esteu segurs que a ultima hora no fallara ningu.....

- que penseu fer despres de sopar?
(recordeu que durant aquests anys els locals d'ambient han canviat.)

- a quina hora penseu tornar a casa?

- trobareu algu de la vostra família quan torneu a casa?

- el diumenge teniu algun compromis familiar,tipus dinar a casa dels sogres o tal?

- a quina hora us penseu aixecar el diumenge...o el dilluns?

- que creieu que faran les vostres parelles el dissabte a la nit? (anar al gimnàs, a comprar al plus, fre baldeo general a cas, anar a l'spa, dormir de 20:00 a 12:00, abandonar la canalla i sortir de sopar....)

Necessitem respostes.

Anònim ha dit...

locals d'ambient? QUE INSINUES? EH?

Anònim ha dit...

respostes:
-treballs forçats? jeje
-`post sopar=? riure i enaltecimiento de la amistad, canticos regionales i cucaracha
- hora? no portem rellotge des de kel anchova el va reventar a la pared de les dominiques un dia que anavem (o veniem?) al nitirambo
- no
- millor k no
- idem que la preg 3
- respirar despres de la calor que alguns les hi donem

see you babys...

Anònim ha dit...

alterne = lloc on avui vas i dema no, un dia si un dia no, alternatiu, saps?

Anònim ha dit...

esperem ansiolitics la presencia de pumuky i klanker un cop ja tenen la custodia treta del seu chovetanieletmocarróstractoret

Anònim ha dit...

- a quins treballs forçats heu estat obligats aquesta setmana per poder anar a sopar?

A CAP NI PEUS NI UN, COM EL MARAJA DE BRUNEI, TAULA PARADA I LLIT FET

- esteu segurs que a ultima hora no fallara ningu.....

SEGUR QUE SI, I MES D'UN, PANDAMALANDRINES

- que penseu fer despres de sopar?

AIXO SI QUE SERA DEFICIL, SEGUR QUE A FER UNS DANCING LAMENTABLEMENT ACARTRONATS I RIDICOLS A ALGUNA LLAR DE JUBILATS DE LA ULTIMA ESPERANZA I OPORTUNITAT

- a quina hora penseu tornar a casa?

POS QUAN LA PALAFOX MANI, ORDENI I ENS RECULLI, QUE SERA LA XOFER OFICIALA DE LA NIT PER EVITAR SORPRESES BUFADORES

- trobareu algu de la vostra família quan torneu a casa?

SI, DORMINT I POSTERIORI A CARA DE GOS

- el diumenge teniu algun compromis familiar,tipus dinar a casa dels sogres o tal?

ESPERRO FALDERO QUE NO, SI NO FEINA RAI

- a quina hora us penseu aixecar el diumenge...o el dilluns?

COM UN ZOMBI DIUanticonceptiuMENGE PERO MILLOR DEIXAR-HO PER DILLUNS AMB RESACA PERTINAS I INSISTENT

- que creieu que faran les vostres parelles el dissabte a la nit?

AIXO TINDRAS QUE PREGUNTAR-HO A LES DISTINTS PARELLES MONOPARENTALS O DE FET, PERO DE FET A SOPAR LA PUMU I LA RESTA A SUS LABORES, SUPONGO

A grandes preguntas, grandes respuestas ...

Anònim ha dit...

sabio anchova, amb la perilleta sembles lo papapitufo en arab

Anònim ha dit...

per cert, Om, el canvi bien, la cosa es veu més neta i clara, un pèl risat clàsica i monyes però bien, palante, aprovat justito 5'1, ja milloraràs en la revalida o setembre, o el proper any.

Anònim ha dit...

fededeu, que pasa amb Pumu, klanker i l'ionístico urgente? uuuhhh, esteu al acecho? vaga? contant-vos cosetes? de vacances? treballant? vivint la vida? emprenyats? plantant un arbre? viatge? ingressats? dinant? volant? mu callats esteu ...

Anònim ha dit...

ara estem de campanya, si cal dir algo es ara, demà reflexion i genuflexion, canteu lolailos

Anònim ha dit...

CHORVÍ
CHORVÁ
CADA DIA TE QUIERO MAS

CHORVI CHORVI
CHORVI CHORVA

CADA DIA TE QUIERO MAAAAAAAAAS

Anònim ha dit...

renoi i andale, com està el pati d'aflamencau i lolailo, això no s'havia vist mai per aquests lares, no anem per bona via ni catenaria.

Ole, ole i ole.

Com prova la tarde? a la desbandada? .... panda de bailaors i mequetrefes cantaires

Anònim ha dit...

desperteu, obriu els ulls i mireu la vida, que s'esmuny entre els dits dels peus i el coixí.

Anònim ha dit...

diu lombra si ja has reservat?

Anònim ha dit...

ell no ho pot dir pq està penjant uns quadres, quina setmana noi, ha fet els deures de tot un mes....que en te de ganes danar al sopar....

Anònim ha dit...

ei malpartits no despotriqueu a esquenes meues!!!!!!!

Anònim ha dit...

ep. darrera hora: restaurant la roca del corb, hora 10'00-10'15... de etiqueta nengs!!!
el anchova ha negociat un preu obert a rendir segons lo vi begut...

Anònim ha dit...

bon dia. estic tant nervios per al sopar d'aquesta nit que no puc ni dormir tu. no se si tenyir-me o no.

Anònim ha dit...

si, tio, de ros platino guais

Giveaway of the Day