13 de març 2008

efecto dominó


avui es pot llegir a diversos diaris de la red el següent titular

"Un internauta paga 40.100 dólares por una cita con Scarlett Johansson"


fins aquí tot correcte però no cal que us diguem que des de l'estiu passat en què es van fer càrrec del blog un parell de substituts, les arques financeres del blog estan sota mínims. Al llegir el titular hem pensat que podríem fer una subhasta per recaptar fons i poder cobrir les despeses que originem amb el blog.

Només tenim un problema, o bé, dos. Si ens juguem una cita amb qualsevol dels webmasters, doncs l'allau de comentaris serà tant gran que colapsaríem el servidor. I si damunt oferim anar el dos a la cita i vestits com la famosa actriu adjunta, pot ser l'acabose.
Així doncs proposeu què podem subhastar, ja sigui físic, material o immaterial. Però caldria raonar-ho una mica, no cal fer el típic comentari anonim amb varinat sagradable i soez, si? Que jo en se duns que posats a pensar podem fer por (sort que no ho fem gaire sovint)

Ànims!!!

27 comentaris:

Anònim ha dit...

doncs jo rifaria un sopar amb los webmasters, pq total son un frau, aviadet cap a casa que es de nit i fa fred!

Anònim ha dit...

Proposo posar a subasta un double pack insuperable, un 2x1 abrumador:
Vetllada-cena amb el caballero Don Ion i a conjunt tot el seu equipament pel golf, la sifra ... digue'm i no ser abusiu, 100 euracos, negociables i en cas de que només interessi el material 93 eu. Com ho veieu? com ho veus ionar?

Anònim ha dit...

I de regalo le chepeto de Pitarq

Anònim ha dit...

Podem subastar tot el material de sky que teniu desperdigat per armaris, trasteros, quartos i parkings. La oferta es farà per kilos i calculo podem recollir uns 280 kg.

Señores, hagan sus ofertas.

Anònim ha dit...

subahstem un cedé recopelatori de totes los post i sus comentaris respestivos !!!

preu? aquí me pierdo, valoreu, preu sortida 1 €per cobrir costos... a no ser que la fenyada de recoppelaru es cobri a hora taller o hora montador que llavors preu sortida se mos dispara!

Anònim ha dit...

mitges daniel: subhastem comptable pla de comptabilitat del 1993 junt amb taula per a zulo de metro, lampadeta de peu pudentet, i pc 386 amb impressora laser guerra de las galaxias, i botas chiwaka escupepelos

Anònim ha dit...

casi nada la monada... ay, volia dir la meada!

Anònim ha dit...

DONACIÓ, no subasta, DONACIÓ DE MONO A COLORES VARIADOS FOSFORITOS CON HORRIPILANTE COMBINACION

ES REGALA AMB EL MONO UN KIT AGARRAESQUIS EX-IMANTADOS, ESQUIS NUEVOS ROSSGINOL ROJOS DE MUJER EN HORAS BAJAS, BOTAS BLANCAS NUEVAS USADAS COMO CENICERO EN LA CAFETERIA DEL BAR DE CERLER POR FUMADORA EMPETERNIDA I GORRA CON OREJERAS SUDADA I CON SERUMEN EN COSTRA


EI, APROFITEU SI US ESTEU INICIANT... UN XOLLO EN SERIO
I EN MAJUSCULES NO SE PQ!

Anònim ha dit...

com el Star

Anònim ha dit...

es subhasta pal indicador de pistes Cerler, ara aramon, (ara, ja ho he dit, ara.. .mon... ) està una mica tocat, una mica tort com aconseqüencia duna desalmada bajadora en chuss que lo torció un dia soleado i tranquilo de enero

se adjunta tormo de nieve dura con la que tambien topó la salvaje

Anònim ha dit...

es ven conjunt soleares con moños a conjunto disjunto , peinetas a juego rojas i topos i disfraz de miki maus deste año

ragó: tinc ragó de subhastar-ho tot, tic fart!!!

Anònim ha dit...

aviat el blog entrarà amb competencia directa amb el eBay i amb els seus timos. El darrer a un company de feina, un mobil noseque darrera pretegnología que val 800 eurillos a la botiga de turno -deu portar motor per volar o vibrador incorporat jo que se- el va comprar i pagar via money transfer per 360 i quina cosa previsible li va pasar? .. pardillo li vaig dir.

Anònim ha dit...

ombra, tutto bbien? si? pos malegro

Anònim ha dit...

ei, ancho... va... per aqui be, ja plego del calça thing.. .tu k tal? tot ok ? fem un sopar dhomes el finde? jajajaja...

en serio, bien... tots sense febre ni tos, algun moc pero son sueltos

vantros?

Anònim ha dit...

per cert, tema antivirus,... quan tui arivo a casa fés:
incio: p`rogramas : avast i executal a tot el C: i tots els arxius, val?

una cosa es la proteccio resident i laltra el scaneo puntual k no va mal de fer-ho , si de cas parlem tunait noche... si? vaig envestigaru laltre dia...

Anònim ha dit...

ion... subhasta el chaleco tio... aixi et podras comprar uns pals i no mos fotras lo pal... massentit?????????????? apareix ostia

Anònim ha dit...

JO SUBASTARIA UN CALAIX REPLE DE CABLES,AMB CONEXIONS DE TOTS COLORS QUE NO SE PER A QUE SERVEIXEN PERO DE BEN SEGUR QUE SERVEIXEN DALGO, PERÒ A MI ME MOLESTEN.....

Anònim ha dit...

TAMBÉ SUBASTO UN CONJUNT DE CAIXES BUIDES DE TOTES MIDES I COLORS QUE ESTAN AL CUARTET ON HAVIEM DE GUARDAR COSES UTILS... SI VOLEY SUBASTO AL MATEIX PREU EL CUATET.

Anònim ha dit...

PODRIA SUBASTAR UN POT DE BOLIS SUPERPLE DE LLAPISOS QUE NO TENEN PUNXA I UNS DE LLAPISOS GORDOS QUE NO ES PODEN AGAFAR PER ESCRIURE.

Anònim ha dit...

UN LOT DE PIJAMES GLAMOUROSOS QUE NO EM FICO PER NO FER POR A LO MEU HOME, PERO QUE NO LLENÇÓ PERQUE EM DOL.

Anònim ha dit...

MEN VAIG PERQUE COMENÇARIA A DONAR I NO PARARIA...ADEU.

Anònim ha dit...

aixo no es una deixalleria xatarreria, ni una ong caritas vadeRetro que recull lo que a la penya li fa nosa, es suposa que es una subasta de coses de cert valor.

Anònim ha dit...

pues no subhastis la teva virginitat!!!

Anònim ha dit...

malenducat

Anònim ha dit...

nostasmal pero algo puritana, que s'escoti una mica mes coi, lanzarse hombre

Anònim ha dit...

que fa la foto d e una ex meva aqui? d'on l heu tret?

Anònim ha dit...

nostasmal vociferava energumeno viril por las tierras gerunianas un domingo duro de setiembre de hace unos años ante el paso de una jaca paca!

Giveaway of the Day