04 de març 2008

Nos vamos de cena!!!!

Després de tants eventos especials que durant els últims cinc anys hem compartit: nèixements de anchovana i ombramaria, casament dels tiets pestaña i papito, noviazgo de pumuky, casament milanesio i palafox, neixement d'anxovaniel, rejuntament de ion i sonipons, unió grup la colomina, neixement ombrona........ en els que hem compartit confidències, risotades, mirades, abraçades, catalpades, alegries, farterades, rucades i demés, on hem estat junts i molt a gust...... ens abandoneu.
Ara en aquest precís moment ens deixeu, per la cara, per la patilla i amb tot el morro.... a nosaltres les vostres costelles, les vostres sufridores, sustentadores, i altres coses que no cal dir... ens deixeu a casa i sense demanar permís.

Però donde iran donde iran: a un cutre local con precio cerrado, a pedir xurrasco nervioso, con un poco de salsa rosa de cagaleras de la muerte i bien regadito con un clamor con mucha gaseosa "tof" i de postre un poquito de coco con xocolate i unos cafeteses bien cafeinados...i sobretodo muxo muxo caxondeiu!!!

PD: Molt de compte no vos feu mal que alguns fa molts dies que no aneu de marxa i si no triomfeu no patiu es normal en aquestes edats!!
De bon rotllo gaudiu de la nit, del sopar i sobretot de la companyia que realment es molt bona!

54 comentaris:

Anònim ha dit...

bon dia! a lestil segla , matino i força eh? i em trobo amb aqueststa entrada escrita des de a saber quin pecé... ese punyo i letra me lo conozco...
he de dir, solemnement, k jo passo de xurrasco nervioso al estilo comba... aixi k ja esteu pensant on anar i questigo mig bé la cosa eh? uqe si no me kedo a casa... au... bon dia!

Anònim ha dit...

ehh una mica de respecte per la gent que s'aixeca abans que els artistes.

referent al sopar de dissabte, estic inmers en unes profundes negociacions amb la darling. pero el primer punt encara no l'he pogut superar.

1r. Com collons li explico que estic tota la setmana fora i el dissabte men vaig de sopar, sense ( i molt important)no tingui unes represalies en forma de destroça (diguis cotxe, rentadora, nevera, etc)

quan tinguem el primer punt superat anire informan.



BON DIA

Anònim ha dit...

bueno me he armat de valor i li he dit aquest mati. que:

"dissabte a la nit conque no hi ha futbol men vaig a sopar amb els amics" aixi convençut i amb un cert to autoritari.

i que m'ha contestat:

"no se que em dius ja que tinc molt mal d'orella i no hi sento gens"

eh. suposo que tothom m'entendra i tindre el recolzament suficient:

SI NO HO SENTIT ES PROBLEMA SEU

jo ja he comunicat.

amics del blog ¿he obrat be? ¿tinc prous motius per sortir? ¿que farieu?

records

Anònim ha dit...

Fes la teva sense demanar permis, com altres.

Anònim ha dit...

benvolgut segla... aixo no es facil, ni molt menys... et diré el que farem... haurem de kedar a mes tardar lo dijous a les 8 tarde per a que entre unes birres fresquetes temperatura ambiente ola de frio pensem com actues. que et sembla? no farem tard, cap a les 12 ja estarem a casa... i quan arribis pues fas el que decidim:
.- o li tornes a dir que tens un sopar al qual ja has dit que si pq ja ho havieu comentat
.- o li portes lo antibiotic pel mal dorella al llit, doble dossis per a que al menys, quan et foti crits lo diumenge ella mateixa sespanti...

Anònim ha dit...

de fet... si vols, moc uns fils que tinc i puc fer que sigui presidenta de taula al col·legi electoral cervantes ? a les 8 del matí ha de ser-hi... aixi no coincidirieu al arribar tu., que men dius?

ostia, les repes... també, vocals de taula, per a que vagin coneixent lo ke es la democracia i aquestos montatges, vale?

Anònim ha dit...

escolta, no es per ser indiscret pero... de 6'42 a 8'21 k fas? son quasi dues hores!!!

dutxa, esmorçar, lleganyes, afeitar, baron dandy, pulir sabates, vestir, momento allbrans... i k mes? goya?

Anònim ha dit...

ja heu pensat on anar, palurdos??

Anònim ha dit...

ep! pq palurdos? una mica deducacio eh? k nossaltres no hem faltat a ningú ni dingú!

Anònim ha dit...

La millor justificació es la de alegar que hi has d'anar per força, casi com obligació ... perque hi van tots, per no ser el hazmereir, el pichafloja i blandiblub amaestrado del grup, perque sino es cebaran gratuitament amb la teva absencia i incapacitat de control familiar, perque fa temps, molt temps, que no surts -si es cert, sino aquesta la deixes-, per no pedre el contacte amb els altres, per fer unes rises marialuises, per desconectar i conectar-te a uns altres que n'acabaràs fins als ous, per reconfirmar que la nit ja ens va gran i que no pintem una pu.. mer.., per que ho dic jo ...

Total diumenge, el classic "jo no surto mai més" .... fededeu si tinguesiu d'anar a misa 10 com les repes i la darling

Anònim ha dit...

i cal buscar un lloc per la manduca, i reservar ... si pot ser palurdoak

Anònim ha dit...

el companyero anchova tiene todo el memorandum vido i por ver de excusas i explicaciones... ara... eso si... ke las dé todas el sabado pq el domingo no hablarà con naide!!!
fededeu que su monta bé, alegant mal de cap i cos... se inhibe i au... shhhhhhhhhhh... fins dilluns...

feuli cas... es lo d emillor... i votar? k voti dajoy i zapatedo

Anònim ha dit...

el local!!!

Anònim ha dit...

yo, de la colla de los salidores sapatiles, alego... alego... alego nos vemos!!!

Anònim ha dit...

la companyia es molt bona? no sé, vols dir? semblarà la taula del corredor de la muerte i de la última oportunidad descartable i inaprovechable, a cadascun mes decadent, desorbitat i carajat, una debacle de gent.

Anònim ha dit...

parla per tu

Anònim ha dit...

ei, nos foteu amb l'Ion

Anònim ha dit...

i no poseu el dit al ojo o anus ajeno, primer mireu-se be vosaltres mismos, gentuza.

Anònim ha dit...

menudo grupito que reajuntarem, impactant, demolidor i catxondos, ja voldrieu alguns tenir semejante comparsa de colegues, sia francament dit.

Anònim ha dit...

bueno, caldrà triar un lloc per sopar sino anirem a sopar bocadillos sentadets en un banquet del secasanpere, o al comba nervioso.

Propostes positives i d'un minim de kalité, pls

Anònim ha dit...

descartant pizza i pasta, peix i marisc, verduretes i ensalades, delicatesen de disseny per morir-te gana o sigui en plan asador com el Iruñako, buen peaso carne i bon vi batea stomag.

Anònim ha dit...

i a posteriori o postcena, un lloc on no fotem masa el cante jondo i pasem minimamen desapercebuts o sigui com sempre, que ningú nos fot ni mig cas, a part del segurata de turno que sempre l'empren amb el cabezabolo de lo milanés.

Anònim ha dit...

ep si no hi ha bon jalo, paro les conversacions amb la darling. a veure si em costarà una bronca, un sinistre (espero que no sigui el cotxe), i un mal de panxa.

i jo el vi, bo i sense gasosa, que el gas me sente molt malament.

records

Anònim ha dit...

Ion,
Negocians una lifara tipo estafa d'aquestes que tu tant saps fer, si, rei del tocomocho, aquelles de menu cerrado 30 eu i despues casi es dobla el pressupost i a tu et regalen un cuadre i els demés apojinen pels descosits. Tu si que sabes, maestro. Negocia, negocia ... però anem a mitjes ojo.

Anònim ha dit...

Si et cal un comité negociador amb la jefa pots demanar l'ajuda tècnicopofesional de l'Ion apostolar, del Ombra vacacional, del AvenaMilanesia o del Pestanya clhôhédormirànosesabeandenicomo, amb mi no contis que prouta fenya tinc, a lo sumo puc trucar pel interfono com anònim i soltar una arenga sobre els drets maritals envers els amics o penjar una pancarta al pis denfrente amb algun lema a escollir sobre el dret d'autodeterminació delasegla.

Ala pos, tu mism.

Anònim ha dit...

i parlant d'interfonos, aquesta nit alguna desgràcia amb cap buit i cos putrefacte i fetit ha truca't a tots els veïns de l'edifici a les 4'20 h ... afededeu, hi ha una merdada de gent que caldria una epidemia mortal per fer neteja de subnormals, catetos crònics i agilipollats mentals dd'aquesta mena.

Anònim ha dit...

LA CUCARAAAAAAAACHAAAA !!!!!

Anònim ha dit...

nO plOreu durant la nOstra absència, tornarem.

Anònim ha dit...

Bona tarda, pues si hombre, parece que fa vent ....

Anònim ha dit...

sip. jo en sse duns k avui havien danar a andorra... mira que cal ser gafe eh? i en moto, ... no ha nevat fot 3 anys, i avui,tot preparat i zassss! nevada al canto...

Anònim ha dit...

bona tarde ventosa (viva la reina)
anchova, jo conec al de enfrente del segla, en serio, lipuc comentar lo de la pancarta marital , si?

Anònim ha dit...

venga, siguem constructius, cony, per una vegada, el iruñako este como esta? bé? mos delectaran amb algo de qualité o mos la fotran sencera ?

altres serien argentinos, la roca del cuervo,en tot cas cale reservar eh? pq me semble k akest ultim no reserven

deescartant alamuses, salón rosa alamus interior, i cutrecasa josé!

Anònim ha dit...

ostic a les 4'20 de la matinada? i tan trucat abaix? i no serien vora les 6... es k el segla te un ratet de 6 a 8 k no pot explicar ni on ni com estava, i potser anem lligant algun cabo raso suelto... de fet està a tir de pedra

no cantariem la curacacha? ojito con las salidas del ion també eh? que quan va embalau...

Anònim ha dit...

pumuky... si no entres com fa uns dies... no responem de les possibles conseqüències!!! que da dit... i no PREDIQUEMOS mas pq no podemos

Anònim ha dit...

i la teta? ande para? si la entrada la feia ella pq no parla? ombra, la tens lligada i amb cinta americana a la boca?

Anònim ha dit...

jo jo jo, salida a andorra? juo juo juo en moto? jo jo, ciertamente complicao.

Anònim ha dit...

ara que pasen els llevaneus i tot en ordre,
ara que amb uns pocs centimedros a la patalcaballete n'hi ha prou per liar-la,
ara que millor deixar-ho per otro jour, clarostá

Anònim ha dit...

ah, pos al argentino orihundo de maials y residente en la bordeta estariem de pena, encomaneu pls

Anònim ha dit...

xurrasco d'astracán i bonyigo- croquetas de nosequé, menu del dia, ja podeu demanar. I gasosa.

Anònim ha dit...

i que obrin l'extractor de fum, sino surts amb olor a chera i despre´s no hi ha quis mengi un torrao i acabes idem del vi de la pampa

pampa la pampa, para subir al cielo se nesesita un poquito de grasia, pampa la pampa....

Anònim ha dit...

AMIC ANCHOVA... vols dir que a larchentí de nou? per mi no problemo... indaga més coi, k testiras menos que... tu?

Anònim ha dit...

"el churrasco es nervioso?" cuestionará al camarero de turno cierto fino somelier de paladar con los ojos inyectados de rojo red wine.

Anònim ha dit...

ei, ki mapreta la teta, eh? aviam que ha de passar aquí... ella que sesforça i fa una entrada com cal, la seva primera entrada, el desvirgue entradil, no com altres que van fer una entrada i a dormir... res mes , ni entra ni parla ni osties... aviam si arriba la magui i recupereu les migdiades tontes babejant a lo sofà amb salutació al blog que entre ausencias como pumu i klanker aixo no es lo mismon...s nif... ah i man informat que hi ha alguns que com entren poc quan entren nomes llegixen, punto i guION.. no te jode? pos dis bon dia al menos... i otros en los frares tamien!...

Anònim ha dit...

una pregunta: la sergent palazon, de la 14ª promoció de M.d'E. te internet a lo tatsi? pq si en te seria un membre a integrar al blog amb força "vidilla" no?

caldria fer una llista de preguntes pel dissabte, aquests temes s'¡han de tractar... a la nit si puc faig una entrada (si puc? jajaja)

Anònim ha dit...

vale, no al argentino, anem al kebab a menjar carn rostida libanesa on no tenen ni una ovella sense parasitar

Son boom idees, ja sortirà alguna. Per cert, al BomLap vas.

Anònim ha dit...

mentres el cuestionador nervioso que era jo, preguntava eso a la susodicha propietariacambreraogro del konva... harto de xurrascos con mas nervios i tics que el quim monzó, la media naranja de webmaster i un doctor pestanya en horas bajas se aturdían al comprovar el atocinamiento jamonil que ha sufrido la susodicha en la postrería del año pasado i en como el conta li apretava en el sistema nalgal sin cortar el flujo... sanguineo. tambien observaron el borderío reinante como buena heredera del local pero eso no es novedad...

milanés de la que te libraste, corazon!

Anònim ha dit...

ostic... el bomb lap... deu ser politic lo menos

Anònim ha dit...

bueno dejo la tanga en su sitio i men derijo al cau... un saludo, icom pumuky deia sniffff... snifff... BAI (no tinc nideia k vol dir)

Anònim ha dit...

COM OS SOLTEU PER LA TARDA.

Bueno ja he arribat a casa, i la darling a entrat al blog i ja sap lo del sopar. I tant que ho sap lo del sopar, el de aquesta nit, de moment, ja em toca fer-lo a mi. Va, i diguis que no, que sen va als collons tota la meua dialectica negociadora.

alguna sugerencia?

tambe s'acepte gent a ajudar-me a fer el sopar.

Anònim ha dit...

ep`--- k jas sopat? a mi tambe ma tocat ferlo.. cualquiera se niega, men.
en quant al local de dissabte els que sortia mes de nit maneu... osea nadie joojojojoj

anem ben perduts eh?

Anònim ha dit...

coi darling si entres al blog fesnos-ho saber.

Anònim ha dit...

ara entenc perque avui lombra ha penjat a la paret la tele que fa dos anys que volia que penges, ha anat a fer la compra, a buscar a la noia de fer feines, a ordenat tota la compra, ma comprat un detallet, ha anat a buscar a ombramaria a casa de la sogra, ens a fet el sopar, m'ha fet massatges als peus i fins i tot s'ha oferit per donar-li la popa a onaombra... traidor creia que ho feia per amor, però ho ha fet per tenir-me contenta i deixar-lo sortir el dissabte.

Anònim ha dit...

segla ja veus que tens una mica de feina

Anònim ha dit...

que sa de fer per poder anar a un sopar.....

Giveaway of the Day