25 de novembre 2008

escenari 3

Escenario: Disciplina escolar:

Año 1977: Hacías una putada en clase; léase putada alguna travesura simple de còmic Zipi y Zape. El profesor te metía dos buenas hostias bien merecidas. Al llegara a casa tu padre te arreaba otras dos. Llorabas un rato y a jugar a la calle, advertido, eso si.

Año 2007: Haces una putada. El profesor te pide disculpas. Tu padre te pide disculpas y te compra una moto o un R5 copa turbo.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

ostia, R5 copa turbop?¿???? jjojojojoo por alusiones que hable!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

bon dia... esteré una mica ocupat, jo ho aviso, no com altres k nomes tenen intranete i metemete sin conexion

Anònim ha dit...

Un saludo des de la catedral del regateo, aqui la gent està molt ocupada preparant una documentació per un concurs .. d'acreedores m'han dit, no sé de que va, es divertit?

Anònim ha dit...

arribo i el primer que faig es mirar lo correu i entrar al blog, no us queixareu, be, també he fet un cafe i un cigarrico, i una trucada pero cumuniquen.

Anònim ha dit...

i mirar la pagina l'expansión .. uff!, Rio Tinto se desinfla un 31% con la retirada de la oferta de compra de BHP Billiton, que fuerte que fuerte, on nirem a parar.


(???????)

Anònim ha dit...

Be, ara estaré una mica ocupat ....




.... vaig al water, eh? Ombra

Anònim ha dit...

ja torno a estar operatiu, us cal quelcom? demaneu, demaneu ..

algu li pot interessar una caldera de biomasa, 20% d'estalvi anual enfront un gasoil o gas ja sigui propa o natural sin gas, es la proposta que tinc damunt la taula per desenvolupar ... per mes dades, que les tinc, dirigir-vos sense compromís. Sr. Anchova Power Ice -director of sales and chairman-, eh! instal·lació gratuïta, 10 anys de contracte, inclos suministre de combustible, manteniment ... sense despesa d'entrada nomes amortització.

Anònim ha dit...

el chocolate del loro, fijo ..

Anònim ha dit...

y comodo, practico, no contaminante y gran ahorro ... y sin alas

Anònim ha dit...

y que dices que quema? ... unas pajillas?

Anònim ha dit...

bahhhhh, no se perque deixó cap comentari perque tampoc em fareu puto cas¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

yo te leo mi amol

Anònim ha dit...

yo te leo mi amol

Anònim ha dit...

bonas tardes amichisss... liberau de reunion he de dir k un taladro ma llamao 3 veces insisisisitentementes... vaig a vore k vol l'ion lion

Anònim ha dit...

biomasa??? tant gordo no et vec... modestament

Anònim ha dit...

ostic de 9'29 a 11'35 al water... tremendo, el dia k vol fa festa i el ke va es passa el rato al wc amb la biomasa entre mans... fede10

Anònim ha dit...

i la klanker? on para? sa separat o k? encara se laspere ahir a recollir no se kins papers que tenen un termini... no si fins k no ho agafi jo axió ,...

Anònim ha dit...

be amics, vaig a fer esport dequip baloncestistic ciatic... avui no toca footing, avui toca encistellar i dutxa reconfortante... per cert, lo ion diu que tot bé... que j amirarà agenda per dinar de nadal i k et milloris de lo teu, anchova... mira k sou rarets treballant tant i tant a propo i no kedant mai ni per fer un cafelillo... fede10... k soc lunic raro?????????

Anònim ha dit...

la klanker diu que avui ha provat de fer un comentari, despues de futimé de dies, pero que no ha entrat ...

tamñé diu que no vol i li sap greu que es posi en dubte que el seu celular no notifiqui l'entrada de missatges i, que per aixo no contesta.

Esta clar que queda disculpada, o sigui que Excuse-moi per fallos tecnologics

Anònim ha dit...

be amics, men vaig cap a la house a fer canalling un rato, sino ni els veig...

fins lueg o demà, bonne tarde

Anònim ha dit...

ei kambiali lo mobiline a la klanker...

Giveaway of the Day