27 de novembre 2008

escenari 5

Escenario: Luis rompe el cristal de un coche en el barrio; su padre saca el cinturón y le pega unos buenos latigazos con él.

Año 1977: Luis tiene más cuidado la próxima vez, crece normalmente, va a la universidad y se convierte en un hombre negocios con éxito.

Año 2007: Arrestan al padre de Luis por maltrato a menores. Sin la figura paterna, Luis se une a una banda juvenil. Los psicólogos convencen a su hermana de que el padre abusaba de ella y lo meten en la cárcel. La madre de Luis se enrolla con el psicólogo. Mercedes Milà abre la final de Gran Hermano con un discurso relativo a la noticia y todo el país llora y se escandaliza, a la vez que ven tranquilament como 2 muchachos, hembre y macho, debajo de un edredón contorneando su cuerpo excitado por el momento introduciendo el intruder en el cajón desastre, sin luz y jadeando cual mojigata desvirgada.

29 comentaris:

Anònim ha dit...

vale , si ... en aquest m'he desmadrat al final, no era aixina pero i k? ??? ehh???? la cosa va així...



bon dia!!!

Anònim ha dit...

ja m'ho semblava que aquest final era exagerat ... fruto de una mente enferma y agónica

Bondia panda de malandrines, aquesta setmana ha estat monotema, deuen estar de vaga els guionistes, ara que, hi ha un noticion en l'arie per treure'n suc com a 3 tonelades de taronjes de Jerta. Todo se andará ... weys

Anònim ha dit...

Se confirma una jornada de debate el próximo 13 de diciembre para tratar los temas pendientes y los objetivos de cara al 2009, a saber, Futuro en los biocarburantes?; La Bolsa: juego o negocio? y Fitogenesis y fotosintesis de las hortalizas ritchinianas modificadas geneticamente.


Hora. 1ª convocatoria, 13'45 h
Lugar. por determinar

Entre coloquio, mesa redonda y/o cuadrada y charla se obsequiará a los asistentes con un psicolabis especial y unos cientos de vinos españoles y otros espirituosos a elección.

Apuntarse, plazas limitadas. Se espera una amplia participación.

Notifique su asistencia aqui mismo.

Anònim ha dit...

benvolgudo organizator... es definitivo el horario? se conoce que un renombrado doctor de la ilerda del siglo XXI treballa de tarde y llavors es va comentar directament amb el moderador la posssssiblitat de fer un tema nocturn, començant amb l'àgape aviat, a 21 hores masmenos, i allargar la sobretaula fins acabar sota la taula com es costum. Què? caldria definir

per part meva tinc reservat tot el dia de autos 13 i en funcion del horario pos decidiremos... vales????

Anònim ha dit...

biba gran ermano y sus dredoningsssss

Anònim ha dit...

Vista la gran participación prevista e interés mostrado en las jornadas técnicas y de debate, ampliamos el horario de las mismas.
Estas empezarán a las 13'45 h en primera sesión ordinaria y en segunda convocatoria "a 21 hores masmenos".

Sigan apuntándose, plazas limitadas.

Anònim ha dit...

Aviso: La duración de las mesas redondas, monólogos, charlas, debates y/o conferencias tendrán una duración indeterminada en función de distintos parametros y de los mismos ponentes. Pulutanto no den falsas expectativas a sus familias, parejas de helecho o loquediosquieradeviciosos con su pronto regreso.

Anònim ha dit...

ei jornadas... pero no mas respost al tema si sera nocturn o diurn, vigilem kel pestanya curra... i no ens costa massa el canvi del tema... me santoja eh? alego si ho canviem pocher ell diu k per ell no cale canviarrr

Anònim ha dit...

jo a dinar m'apunto. a sopar ja tinc compromis.

no pongo el nombre que ya sabeis quien soy.

Anònim ha dit...

anonim, pos no, no se qui ets ... ara que si vols venir endavant les haches y totes les consonants, vocals i tildes al grito de A POR ELLOS OE!

Anònim ha dit...

Bueno, bueno, pocos y mal avenidos -de pinyana-.

Be, a mi em van informar d'un dinar, i no vaig pensar en los currelas sapatiles, encara que altres cops han vingut i s'han abstingut de allioli o no, les conseqüencies .. bafarada a la clientela. Si es vol fer un sopar .. per major gloria i comoditat cap problem ... doncs un sopar i bona sobretaula (o sotataula com algu ja be diu)
A disposició ...

Anònim ha dit...

però no dinar i sopar eh? qeu me conozco i diumenche tinc dinar familiar ... i dissabte familia que apechugar

Anònim ha dit...

pero cabe la posibilidad de que Luis rompiera la luna del coche sin querer ... y entonces?

Anònim ha dit...

com va la crisi al paradís de la tanga? encara escurçaran lo fil cular en amplada per estalviar,ara que mentre no ho facin en llargada .. de manera que apreti lo orto o bujero negro fins l'asfixia per que tiba

Anònim ha dit...

Segla .. un beso

i un amable saludo a la resta de la tant maja familia que tens i que només te la guardes per tu i no deixes gaudir als demés de la seva companyia, conversa i distracció,

Anònim ha dit...

bueno, ara s'acabarà la campanya de la tala i ja tindreu mes temps, no?

Anònim ha dit...

Ara be Nadal
matarem a un gai
i a la tia pepa
li darem un tai

... ojito, pues, libidinosos

Anònim ha dit...

ostia anchova el dia que tens tonto el tens ben tonto eh? pero muy tonto eh? pero el dia que tens ocurrent ets com lo literato del blog, la palabra agradecida i graciosa, lo príncipe de los chistes, lo sanchez dragó catalપªªª!!!!

Anònim ha dit...

ki es lanonim? kesta invitat a la boda?????

Anònim ha dit...

opstic, anchova, man ditr que vas exclamar exultant al saber la noticia algo asi como dient "ONDIAAAAAAAAAAAAA, MAURÉ DE COMPRAR TRAJE!!!!!!!!!!!!!!!!"

COMPRAT UNS PATINS, COMPANY!

Anònim ha dit...

DONCS si al paradís tanguil la cosa nomes ve amb gometa sujeta cubatas, no hiha ni fil, pq la gent usuaria es keixava k se lincave al forato k tu has dit... altres ho preferien... aixi k menys material menys fabricacio a igual preu, of curs!

Anònim ha dit...

si el filet apreta una mica mes no el farem net!!!!!!

Anònim ha dit...

un parell de comentaris:
1- no se quin problema tenen alguns en quedar per dinar i sopar al mateix dia... que el diumenge no podran complir... si no tenen cap problema, no es presenten i punt.

2- en aquest sopar o dinar es pot apuntar tothom, dones també?. doncs si es que no feu la convocatoria com deu mana, antipàtics.

Anònim ha dit...

noticia bommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmba!
enhorabona i llarga vida tingueu!

Anònim ha dit...

k no sapps posar el nom, brik?

Anònim ha dit...

aviam... anonima... vols dir que si vaig a dinar i sopar amb sobretaula i el domenche n puc nar dinar alli on anem sovint... podré dormitar per la house nostra al libre albedrío? podré NO PRESENTAR-ME a la convocatoria de la partida boixadors???? mexcusaries???? i les ombretes anirien amb you???? manyorarien???? sortirien los enciams a les hortes de lleida???? osticchiiiii... on he de signar??

Anònim ha dit...

OSTITU, UNA ANONIMA M'HA CLAVAT UN PUYAZO DE BON MATI

Anònim ha dit...

DE ALUDIDOS AL RIO, CREC QUE ANAVA PER MI, ES MES, CONFIRMO QUEL PUYAZO ANAVA PER MI

Anònim ha dit...

ja ho dic jo k aixo de linternet quan aprenguin no tindré pc... cagondena... bvaig presenciar la puya... tot entre risotades jojojojo.. es k tio, ho poses en bandeja safata asafata eh?

Giveaway of the Day