01 de novembre 2008

Ricchiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................

Feia dies que no hem sentia tant a gust entre els meus amics... ahir, a la festa de la Castanyada per uns o del "halowei" per altra, vam poder, un any més, gaudir de nosaltres.
A la torre, que yale queda poco, amb aquell ambient entre rústic i bucòlic de tardor... el soparet, a base de colesterol del malo, però això si, de primera qualitat, el postre típic amb panillets, castanyes i goniatos a la cocció del microondasmuylentoooo i com no, el vinet (aquí veo poco eh?) que encara va sobrer, tot i que alguns membres en van fer molt apreci. El moscatell dolçet que mai es col·loca va desaparèixer (mos ho bebem tot? quina imatge...) i avui, al menys en el meu cap, ha estat tot el dia present.
Però això es el de menys... l'important va ser poder juntar-nos i estar ben a gust, que d'això es tractava.
Grans i petits, uns més que altres, van ficar de la nostra part per crear un ambient distés i agradable, fins i tot alguns van abusar de la confiança escurçant el nom d'algun present... la cosa no va sentar massa bé que es digui, no? Altres van fer honor a la seva fama de mascle viril ibèric apretat per multitud de xorves, entre elles miss empordà 1969 i una contacontes horondeta coneguda i apreciada per algun dels presents (el mateix del diminutiu????). Abusón.
També va haver el numerito especial d'un que, discret com un altaveu, va demanar por lo bajini al seu amic blogger que inventés un canvi radical de tema, a lo qualo tot l'auditori es va girar cap a ell. Quin paio més clar i català... quan vol!

Bufff quan hi penso... quines calor, mare meva, ho va fer el bon vi o la ridícula situació? Tant se val, ja en tenim una altra per contar... o no.

by TETABRIK

60 comentaris:

Anònim ha dit...

bona jornadica, va anar força be, y mucha sed -casi 4 redwines- y cortinillas de vino y queso como telones del teatro, un bes a tots

Anònim ha dit...

com sempre jo estava en una altra orbita .. la del pocoyo o del Capitan BurmanFlax

Anònim ha dit...

si, clar ell eximit de culpa i riesgo.. otra orbita pero es va assabentar de tot inclús inventant suposades converses pujades de tó i de tó (tot)... va home, defensor del cliente no mos anganyos... i canvia de tema!!!! shhhhhhhhhhhhhhh canvia de tema!!! moreraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

EP L'ENTRADICA ES MADE IN TETABRIK EH? a mi no em mireu que jo estava en el rotllo cortinicas de queso i de vino tint i otro mundosdeyupi del anchova... kede dit... per cert, quien es el tio mas limitau del grupo i eso que tiene una moto de 900 cc ? joojjojojoj joys joys

Anònim ha dit...

k va passar? kina morera? tens arbres, anchova? i kin tema? ostic... no se...

Anònim ha dit...

bon diumenge? nantros bé... vaig a vore si lo jamiltong ha perdut ... k el tinc gravat... "luigi" hamiltong!

Anònim ha dit...

bon dia... norabona tetabrik per laportació no tant pel deminutiu!!!

Anònim ha dit...

es confirma que la Papito va entrar al blog ... pero es va dedicar a intentar jugar al ahorcado sense exit, dificultades tecnicas no li van permetre jugar

Anònim ha dit...

es va comentar dissabte, per part dels que dormitaven, que es va fotre un escandol important al finalitzar la festa i que la gent va marxar "com si fossin les 4 de la tarda ..."

Anònim ha dit...

jodé con las "cornitillas" de lo Milanés, un diminutiu errat ja que deixava tremolant l'article al que es referia, ja sia liquid o solid

Anònim ha dit...

Bon dia a tots ... Ombrita, Ionito, Pumukita, Brikiiiii, Klankereta, Milanesito ... etc etc,

Anònim ha dit...

ole mi anchova!!!!

Anònim ha dit...

doy fe del tema cortinillas i d elo liberau k vi al milanesio, k diu k entra i tal pero k no lee o yo k´sé... se li hauria dapretar una mica mes per a que entrés eh? donaria un joc!!!

Anònim ha dit...

primicia: es comenta que el senyor antidiminutius (pues a buen lloc tas apropat, noi! i parlo per experiensia... tinc mes de 7 noms tots utilitzats per diferents ambits de la meva life) ha patit un episodi cagarrínic a ligual que la seva partenaire pumukyta.
no vull dir que la cosa propvingui de la cepa a l'ombra de la cerdera pero entre la morerameryplatónica, lo deminutiu ricchi no se puede usar i aixo... no crec que sapropi a nantros massa cops...

Anònim ha dit...

pa lo k hay k oir...

Anònim ha dit...

y decir...

Anònim ha dit...

cambia de tema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

tinc un nou missateget en mente jeje , k si tinc 3 minuts faré realitat, el faré neixer, tot i poder ferir subsceptibilitats... o no...

Anònim ha dit...

ostic els missatges calents provoquen comentaris a dojo eh?

Anònim ha dit...

si buenoooooo uhhhhhhhhh yasta ascaquejat lo anchova... buenoooo

Anònim ha dit...

Per a que després digueu de mi i les meves elucubracions, ara que jo callo i no explico res de les meves aventures-desventures per no ferir sensibilitats, va la Brik i monta un ciri del kopon i tota la vaixella rebautisant impunement al personal sensible amb diminutius familiars, de companyerisme, camaderia i bon rotllo, menos mal quel susodich no ha llegit "este nuestro blog" sino ... valgam deu, no vull ni pensar-hi i corro a fer-me un seguro de vida, weys

Anònim ha dit...

Al fondo sur, on estava situat el Frente Cortinillas, no ens vam enterar del episodi ja que entre sinyorsert i sinyorsol anava la conversa, i entre misempordà i lacongitomemuera

Anònim ha dit...

Viva el Frente Cortinillas y su miembro oscuro melenudo reclamando más vino ...

Anònim ha dit...

ja estan cuites les castanyes o encara no !!!!

Anònim ha dit...

joder amb els pestanyes, diuen que a casa les fan en 15 segons (?) pos deuen de tenir un tomankjaut de microones

Anònim ha dit...

us vau fotre fins el moscatell ... que collons pasa amb tanta sed???

Anònim ha dit...

no et penso respondre ...

Anònim ha dit...

quins temes de conversa mes interesants .. "els cucs de la morera", quin deleite eh?, buenooo, super interesant ... al frente cortinillas no ens van enterar ... intestinals o de seda al

Anònim ha dit...

Confirmado per el GeneralPalafox en entrevista ventata-ventana, van estar a gust en la vetllada castanyera i que .. tenen al aleixfordestruction de baixa con gagaleras .... valgamdeu, la cepa de l'ombra de la cerdera continua en actiu i sumant adeptos, estaran contents els del Scotex.

Anònim ha dit...

Anem per parts!
1ª Demanar disculpes en qualitat de mare del anchovadanielet per l'escampada de virus que estem fotent pel mon, però tot te les seves ventatjes i uns quilets de menys no us faran mal desprès del copios sopar del divendres!
HO SENTO DE VERITAT.
CUREU-VOS AVIAT.

Anònim ha dit...

2ª Estic d'acord amb la majoria dels alli presents, va ser una bona vetllada tot i que els comentaris simpàtics i sense mal rotllo puguessin ferir la sensibilitat d'algun/a dels alli presents.
JO m'ho vaig pasar molt be i espero tornar-hi amb qui vulgui que serà benvigut/a SEMPRE.

Anònim ha dit...

3ª Pa los sordos que no hi son mai i mai saben que pasa, sempre estan per els cerdos de ubeda i coses seves, però sempre acaben foten salsa als caragols.

Anònim ha dit...

4ª Dicho por el patriarca del Kanklerclan, "vau fotre molt escàndol ahir al marxar, a mi m'es igual, nomès patia pel petit que no es despertes", es a dir que la sorollada va ser de ordago, però no pasa res es la castanyada hi ha casa meva normalment ho toleren tot!
Es a dir podem tornar quant vulguem.

Anònim ha dit...

Això si quant estigue curats de cagaleres no sia cas que ens ho empeguessiu...... jjejejejejejejje!

Petons a tots.

Anònim ha dit...

i canviant de tema ... que ha fet avui l'uribor? the economato, estàs mal de la panxa u que?

Anònim ha dit...

putes castanyes crues... ña k su mengen tot eh pestanya... ke si collons k estan fetes, ke es pelen bé... pero que pelaves?????

Anònim ha dit...

el frente cortinillas de qués i wain es va enterrar... no enterar... doncs ni va ver un k proposà per lo bajini sublim i sencill un canvi de tema a viva voz... gondena!!! k en som de curts!

Anònim ha dit...

ostic!!!!!
aviam... dels 10 adults i 5 nengs... el nielitochova KO i cepa madre del tema giñeril... lo aleixcarapillotengo KO, la pumukyta KO, la ombraria medio medio KO pero fuerte comun roble en el caso gástrico no asing el de vias altas (bienhablodiossss), lo anchova giñeras elucubradas i otras situaciones comprometidas KO, la klanker soy dura menos cuando me giño pernerabajo KO, el ... el... coño el RICHIII POWERY PREDICADOR VAYASDONDEVAYAS INTERROGANTE KO al primer asalto... i la cosa va en crescendo... seguirem informant... total 6 de 15... i espera, cagalera!

Anònim ha dit...

lo dels kilos va per mi, judes? eh??? ojito eh... pq si em foto a fer estadístiques de 10 anys pacaquí el k menys ha modificat el seu IMC (indice de masa corporal o indice de masa celebral) ha estat el menda eh??? me jugo un sopar con cortinillas i visillos...

Anònim ha dit...

un nikelau al mandamiento 3er de santa klanker de asís... sempre hi són... pero mai saben de ´k va, eh? ay pobrets... sempre amb la vaselina... cortinillas de vaselina al canto!!!

Anònim ha dit...

ah ja tu vaig dir de sortir pel darrera... ara k si alguns es van molestar per disminuirlos i anglofonitzar-los carinyosament lo nom, a més els fots a sortir pel darrera pot ser no tornarien... ara que pa lo k hay k oir... i decir...

Anònim ha dit...

ep, mu vaig passar bé eh? sobretot fotent cops de chenoll un lau i otro intentant frenar temes que es naien lligant un darrera altres... i sort que palafox (que ho sap k li diem palafox? pq jo li vaig cridar una vegada dientli palazon i es va girar amb cara de PRESENTEN ARMAS!!!) va entendre que som de la groma i la juerga sana... k sino al primer cagodeu del pestanya sobre el sinyó sol el sinyó cert de veres i el sinyó garsia... ens fot a tots al damunt de la senyoreta noria i de la gepa de mossen jordán!!!

Anònim ha dit...

leuribor continue de baixa... 4.845 que coincideix amb la mitjana del mes de novembre pues nomes ha cotitzat un dia de novembre, lògic com la puta carrera deconomiquesaguapassada

Anònim ha dit...

previsió interès BCE d'avui
ara: 3.75
trim4-08 3.25
trim1-09 3.00
trim2-09 2.75
trim3-09 2.50
trim4-09 2.25


ojo al dato, no obstant aixo canvia molt pero no marxarà de gaire eh? recordeu el k sus diu el vostre ssessor

Anònim ha dit...

mu vaig passar molt bé... quan quedem un altre cop? us enyorooooo.... ah, si kedem, vigileu eh? i feu el favor dasfaltar el parquing esterior pq ña k portem cotxets netets, novets (jatestarcuandomelocanvienolonseñaré a naide) o rentinguets dempreseta... val? i apuntaleu aquella esquerdeta de no res quel cortinillas no las tenia todas... ((((un flojo se oyó que era el tio cortinillas))))

Anònim ha dit...

ara k repacacito una mica ... la brik ma dit que la palafox va reconeixer , quan era obvi, que ella no sap captar quan parlem en groma o serio... i k li va dir nosequé de groma i la "pala" es va girar de cop i com a molesta, a lo k la brikindance va espetar un "kes groma, tonta!"

un truco, palafox... sempre es groma i sino prenteho aixi pq no val la pena perdre temps...

Anònim ha dit...

ja veieu que les meves bones intencions de vegades acaben essent tot un emboliu, però tant se val jo també m'ho vaig passar molt bé!!!!!

a per cert jo no recordo si vaig sortir per la porta del davant ni del darrera i tampoc recordo que els senyors klankerpater i magiruc tornessin de la seva festa de haloway.............

Anònim ha dit...

poder vaig faltar al respecte a algu més fent algun aumentatiu de lo seu nom? segur que aviat ningu no voldra venir a cap sopar ni festa amb mi........sniffffffffffffffffffffff

Anònim ha dit...

be, però jo només reparteixo diminutius i canvis de nom, que altres reparteixen virus por doquier... i no vull saber que en deu pensar daquest tema lo nouvingut a la colla de la pesigolla (puc dir-nos així o a algu no li agrada) tisquistiquinsmisquis. COÑO.

Anònim ha dit...

que si, que jo també us estimo.
bona nuit!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

ostic si es k quan entreu les dones aki pos aixo fa un altre caire... colla la pechigolla... chupame la colla, veieu ... els nois som borrits... vanttros no 8anchova,tio, k es una campanya para captar gent... tranquil k tenyoro molt!)

per cert...ejem... kin nou membre?

Anònim ha dit...

ep si algu sapunta a fer uns runnings nocturns k avisi k de moment vaig sol.. res, 25 minutillos, vueltal pueblo pero sacceptan propuestas honestas i esportivas, nada de barras de bar ni birroqui a dojo...

Anònim ha dit...

bon dia... alpicat despejat... lleida tubo de vapor!

Anònim ha dit...

ves tirant, jo t'espero al Momentos, ji ji ji

Anònim ha dit...

entradica juanola pastillica palagola?

Anònim ha dit...

El contacte en la zona Dublin ja està fòra de comptes, osigui que compte, conte u ojito ... que la cosa està apunt.

Anònim ha dit...

Alpistrat despejat?, noooo, i a la partida no es veia tres en un guc, per aixo la siliconvalley i altra xusma han aparcat lo cotxe on els hi ha rotat, en cocret a xoriç i all.

Bon dia amiguitos

Anònim ha dit...

ep a les 7'43 alpijat i zona chardiland aparacament del mater snatoris despejatiisssim...

ups nueva entrada?' aporten fotos plis!!!

Anònim ha dit...

a les 8'18 el xardiland ni es veia, i sense haber anat a esmorzar

Anònim ha dit...

matina més, cacho gay... i amb got de llet i kkellllogggsss

Giveaway of the Day