17 de juliol 2009

festa machor porres de sanchumín 2009

EL POGRAMA D'ACTES DE LA FESTA MACHOR DE LES PORRES DE SANCHUMÍN ANY 2009 ES EL SEGÜENT:

DIVENDRES 17 de Juliol
21:45 h. El president de la associació, plas plas plassssssss, con toda su claca i clan familiar que el voten i admiren, donarà la benvinguda a tots els assistents al sopar.
El Sr. Txepa Alfonso, comensal aplequero parisino i regidor d’esports de l'ajuntament, fara lectura del prego de la Festa Major, degustando el buen vino del lugar.
A continuació la proclamació de l’hereu i de les pubilles infantil i juvenil 2009 (Anchova? Klanker? Pilicalsetines??????)
Traca d’inici de festa major
Tot seguit... 4rt Sopar de Germanor a la fresca de l’horta per tothom que compri el tiquet a temps.(abans del dia 13 de juliol al forn de pa Cal Fontova) va parí ja no arribem!!!! aviseu coiiiiiii

Es sortejarà entre tots els tiquets venuts del sopar dos monumentals cistelles i molts regals. (on va paráaaaaaaaaaa)

Acabant el sopar farem un merescut homenatge per la seva trajectòria a persona molt estimada en aquesta partida:
el Sr Joan Morell professor de l’escola Torres de Sanui. bravo!!

Tot seguit s’iniciarà el ball amb la nostra estimada orquesta, com si fossin de casa (uns altres que trobarem als sopars de ex-calsinyó kerrr, i actual cal sinyó anchova, que us hi jugueu??? i més si hi ha vocalista (ara es diu go-go))

PERE COSTA SHOW


DISSABTE 18 DE JULIOL

09,30 h. Començarem el dia amb una bona xocolatada per tothom.

10,30 h. Sortida de la 3a. Bicicletada popular pels camins de la nostra partida per gaudir de la natura. Hi haurà punts de avituallament amb provisions per recuperar forces.
Pels ressagats tenim cotxe escombra !!! (anchova apuntati... de conductor de cotxe si no es kel charlylamartina klanker ha ocupat lo lloc, la qual cos seria irreparable)

12,00 h.- 1ª Festa de l’escuma i batalla d’aigua per els mes atrevits. (bueno bueno... camisetas mojadas, etc... ja se don i de qui ha sortit la idea!!!)

18,00 h.- Concurs gastronòmic de postres i aperitius salats. Hi haurà jurat especialitzat. (complint la teoria "sacaba el sexe, sobre la gana i la cuina!")

18:00h.- Cucanyes amb jocs tradicionals pels nens i nenes. (joder, pobre canalla amb la fresqueta... si senyóooo, que es derriteixin...)

19:30h.- Partit de futbol, solters contra casats. (juos juos... qui es l'àrbit)

00:00h. Focs artificials, inici el ball de festa major a càrrec de l’orquestra

NEW YORK (collons innovant!!)

Durant la nit, popular ball de Fanalets. Sorteig de sis pernils i magnífics regals. (no falto de resssssssssss)

HI HAURÀ SERVEI D’ENTREPANS CALENTS, DURANT TOTA LA NIT!!!

DIUMENGE 19 DE JULIOL

10,00h.- Missa de festa major, amb ofrena floral al l’església Nostra Señora de Montserrat amb motiu del seu 50 Aniversari. amb mossen ramiro in estelar starring!!!

12,00h. Homenatges als nous nats i els avis més avis, acompanyats de les persones homenatjades en anys anteriors. (vamos, tot deu)

Reconeixement per la seva trajectòria a una persona molt estimada de la partida, el mossèn Ramiro Ballarín de la parròquia Ntra. Sra. de Montserrat. (cony, es bailarín??? no ho semblaie!!! que parlo!! que parlo!!!!!! i fareu un berenar sopar juos juos)

Tot seguit aperitiu popular per tots els assistents. (es suspendrà, si parla)

17,30 h.- 4rt Concurs de pintura ràpida fins als 18 anys. Hi haurà jurat especialitzat i regals per tots els participants. (amos hombre, cultura i tot... que completo...endevinalla: qui dirà aixòs???? - tu no pintis, nen, star, que no pintes res a casa i aki menos -)
19:00h.- 3er Escala hi-fi, preparat amb il·lusió per tots els nens i nenes. No us perdeu les nostres fantàstiques estrelles!!! els Artistes Sorpresa i a la mitja part desfilada de roba infantil per els nostres models més menuts gentilesa de la botiga Zig Zag. (aixo si k fa por... artistes sorpresa... ay deu, kem vec a lo anchova en plan lorenzo lamasmelamamas... ay ay)

22,00h.- Revetlla fi de festa amb l’orquestra PERE COSTA SHOW (abonats eh?)
- A la mitja part del ball, sortejarem dos pernils (els que van sobrar de dissabte... no els vol dingú!!), molts regals i la espectacular cistella de la Partida.

Durant la nit, popular ball de Fanalets. (pero si ja es van cremar dissabte!!!!!! o divendres, no se , com passa el temps...)
I per acabar la festa, ponxo i coca dolça per a tothom. (PRESIDENTE PRESIDENTE, ALCALDE ALCALDEEEEEEEEEEE)

*La comissio de festes es reserva el dret d’algun canvi d’ultima hora, en el programa de festes.

** L'assitent anchova cremàrà les naus el divendres, dissabte festa de resurecció i diumenge artiste invitat... dilluns festa de guardar i dimarts vesita mèdica con febrícula viril. Dimecres visita a polígamo industrial en estado catatònico...

49 comentaris:

ombra ha dit...

BON DIA
va parí quin fiestón!!!

primicia ha dit...

esa barra k no pariiiiiiiiii pq al fidany la cosa va estar molt molt deficient eh? els cubates es posaien a tutti plein per un servidor i su amigo... i sin cobro de tasa...

anchoa ha dit...

Molt boooo, juos juos, ha tornat l'alegria i xerinola al blog amb aquesta magnifica i burlonica entrada referida a la millor de les festes de les part/ides de leride de ma del webmaster monologista Ombra wey.

Està clar que ha recarregat piles en les vacancetes i s'ha treballat una graciosament extensa faraonica entrada.

Anònim ha dit...

el cotxe escombra que sigui d'aquells que porten barredores i engullidores

Anònim ha dit...

pintura rapida fins als 18 anys ?? coions, pos molt rapida no deu de ser

Anònim ha dit...

Ramiro Bailarin? ja m'ho semblava que aquest mosen amagava quelcom

Anònim ha dit...

la barra anirà a tope, sobretot amb espavilats que demanen tickets de wiskheys -mes cars- i despres engoleixen zaquiques i altres sub-espirituals

Anònim ha dit...

fededeu que el klan i adosats s'estan fent els amos de la part/ida, estant en tots els càrrecs posibles excepte en financers que ho tenen prohibit de mena ... menudos desfalcos ñi hauria

Anònim ha dit...

presidente dimision ...

Anònim ha dit...

el de la penya capital de la franchute, eh

Anònim ha dit...

desfile? ... si, de resacosos amb l'aparato i el digestiu a la virulé

Anònim ha dit...

bueno, es confirma o no que fareu cap un rato o altre?, un ballet del fanalet si que el podrieu fer no?, es molt romantic ... i bastant de poble, penos, salchicher, horter, de pocapenes .. un any el vaig ballar, obligat per la mestressa i amb l'ajuda dels vinacho, la putad'oros lo fanalet va aguantar sense cremar-se un mogollon, tierra trágame, ja nomes quedaven 8 parelles de les mes de 60 incials, suposo quel fanalet estava trampejat amb pintura ignifuga per guanyar algu del Klan el premi, ja sabeu, alli tots els premis i els millor recauen, casualment, en el mateix klan presidencial cocretametnn

ombra ha dit...

anchova aixo si ke es alegria coi, despres de dies mut i callat per fenya suposem i palots que carregar (fede10 fes un cago10 a lempresa i pren per la força lo des-pacho gran i alabat sia 10)... el que deie, k me voyyyyyy de mare... benvingut al comentari jocoso de la entradas k para nada me curro, sino k se mocurrió...

ombra ha dit...

ep el tema quartos que tel deixon a tu, que tu ni saps coi, k tu et documentes per la red com dingú, no com altres k mos gastem la pasta en decisions irracionals, va parí... k si una amoto, k si uns botetes de montar, k si roba del mango (buen mango per cert)...

ombra ballarín ha dit...

lo de apareixer per la boîte pos no hu sep... en serio... el tema canguril esta bajo ménimos, malgrat tot lliutarem per aconseguir esos güiskises 3 auros baratos... pero no prometo nada, avui fem convenció familiar i informem... la klanker ja nesta al corrent pq ja ens hem comunicat avui via impuestos...

per cert, president de la partida... foteu un servei de guarderia coi!!! aixo si k us faria renovar lo carrec pa sempre!!!

Anònim ha dit...

k mueva el esqueletor el milanés!!!

Anònim ha dit...

milanés, cacho gay, donde paras? si es k paras... kizas te paren...

PRIMICIA ha dit...

milanés, ERES GAY?

primicia ha dit...

milanés, ERES EYACULADOR PRECOZ? (léase el que es hombre antes de la edad de 10 años)

primicia casamentera ha dit...

informa i no intentes ligarte a la prima de la calcetines... i si decidieras que así fuera i te la ligaras i tuvieras incluso roce, piensa en que al fin i al cabo gillette es una multinacional fuerte i madura, con un savoir faire, i que en cualsevol momento te ayudará con lo suyo... també pensa que esta corporación dermo-tética.

I piensa lo buena persona que es... casi como tu i yo juntos... va hombre, échale un par de bailes desos tuyos, quema el fanalet i disle que tienes una amiga dermatologa , coño!!!

Anònim ha dit...

no te arrambles a un tamburete

The Economato ha dit...

El presidente de Iberia invierte 775.000 euros en acciones en su estreno al frente del grupo

Anònim ha dit...

va, un apagafantas, la mitat del presupost de la mesta maxor de porres de sanchumin

Anònim ha dit...

la vocalista de New jamon York ... nostasmal, algo mayor pero buenas piernas

Anònim ha dit...

y de pelambrera?

Anònim ha dit...

uuy de pelambrera, como lAmazonas, denso, tupido y humedo

Anònim ha dit...

milanes, mejor tupido no? a ti te va el rollo f(h)airy, mejor buena mata que no rollito bigotito eh? tarzan

Anònim ha dit...

y tu a la chita callando

Anònim ha dit...

no hay baile de la botella?? con un magnum de cava mejor, menudos

anchoa ha dit...

anem forts eh tucumans,

per cherto, milanés convidado especial en la mesa presidencial, olvidé comentarte que te toca hacer el pregón, asi que alicatate un texto y ponte traje, corbata y camisa felpa manga larga y a por ellos, queda como un triunfador de la palabra, un sermon con palabras como poma, pluja, sac i ben lligat, salut, y a cachar que son 3 dias te ayudaran a ganarte a la muchedumbre ... en caso contrario, olvidé mismamente decirte que tienen una basta costumbre con los malos pregoneros uuff, no te quiero ni comentar, sangre y dolor ppalmente

anchoa ha dit...

va, ya te vendré a buscar pq con las rótulas arrancadas no creo estés en condiciones de conducir

ombra ha dit...

milanesico ofrece vino, eso es una garantía de éxito, pero no con gaseosa que se las dan de saber de enologia, como estan a la OMBRA de las bodeguicas esas de raimat ande un dia se os va invitar a lifara descomunal i carnal..., pos se piensan que saben de vinos wines...

tu echale vino al asunto i mancha la camisa blanca impoluta al presi, que su mujer teniente oneal sanches pos no te dirá nada pq tiene un saber estar en estas situaciones de protocolo que ya aprendió en su natal tierra mientras aprendía vela segun consta en los anales de la historia oral contada.

anchoa ha dit...

no cale que pasees (una vez mas) los profilacticos, alli todo lo que mojarás sera el sobaco despues de bailar con alguna abuela lo del farolito, pero bueno, no pierdas la moral ni olvides pagar un par de rondas a toda la gente presente, te lloverán los abrazos

ombra ha dit...

i si ves k te miran mal, propón una ronda gratis a pagar por el uevo vecino de esa suya asosiasió de veins i veines, el miembro holorífico empresario del año comensal del lustro i bebedor del siglo ANCHOVA POWERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Anònim ha dit...

profilacticos? quina marca? trident, semen up, trex i lastroleg, orbit-a4, unos chicleses siempre son garantia de trumfo!

Anònim ha dit...

y mira la fecha de caducidad, que un dia te soplarán la gaita y te quedaras con trozos disgregados de goma-2

Anònim ha dit...

milanes, sal del armario, patina y ofrendanos con tu versión

anchoa ha dit...

sal de armario? juo juo, aun jugando al escondite?, solo? claro y entonces nadie te encuentra, cuidado con la inanición que e mu mala

anchoa ha dit...

avui es el dia del milanes, al menos aqui al blog

un beso estilo pitarqueño

Anònim ha dit...

beso con lengua de mula

Anònim ha dit...

k capullos... mira com sentretenen!

ombra ha dit...

anonim da la cara!

ombra ha dit...

como mola lactivitat al blog ... i k men dieu de la conexio wifi libre gratis del lugar destío montañil del ombra, acollonant eh? en serio... pim k pam... molt be...

viGILator ha dit...

dineu de gust
jo vigilo de mentres

Anònim ha dit...

ja no vigila mes, k tinc gana!
au
si no mos veiem bona festa machor...

anchoa ha dit...

en ello estamos, hip hurraaa, otra canya i una tapica de salmonella, si si d'aquella que sembla ensaladilla rusas

Anònim ha dit...

bon cap de setmana a tothoooombros

Anònim ha dit...

rusas o del este, que mas daaaaaaa

ombra ha dit...

bona nit... gracies als felicitadors i als facilitadors del dia a dia!
sus astimo i anyoro!

Giveaway of the Day