31 de juliol 2009

romances de verano

benvolguts, el blog ha pogut tenir accés a unes dades que demostren l'evidència que fa un dies es rumoreja als escupidors i carasols de la ciutat. Efectivament, el benvolgut senyor Milanés "se ha puesto en esto del blog" i amb força, res de comentaris banals a l'estil "bon dia, weys" o "fede10" o"us enyoro".


Els seus comentaris son sempre amb una mica de punxa, provocant, amb ganes de que es reaccioni... al principi comentaie als seus allegats que esto era un blog de gays, siempre tios i ni una tia que llevarse a la boca... ara que la cosa canvia i s'incoluen fotos de conegudes membres femenines del blog, comenta que este blog solo habla de sexo, que siempre es el mismooo... serà gay? mos es igual!


Es per això que durant aquest mes d'agost es produirà un bateig bloggil i el MILANÉS serà investit substitut d'honor deste nuestro blog. Sabem que correm el risc de no presència com l'antic substitut Segla, però declaracions del milanés dient que AHORA TENGO TIEMPO ens fan ser optimistes.



Exigim declaracions sorpresives, investigació a fons, publicació d'articles picants, provocació i savoir faire... es a dir, que el de Pitarque en llamas se ponga las pilas y haga lo que sabe hacer con ese teclado i esas manitas que dios le otorgó. Deja el feixbuk i esas mariconadas, i ponte a inventar! ja sabes, cualquier cosa a publicar se envia a olgajoseplluis.vacances@blogger.com i se sube en un pis pas!

15 comentaris:

anchoa ha dit...

ei, celulitico, te ha caido la del pulpo, no nos defraudes .. una vez mas.

lo prota d'avui va comentar-me que ell coneixia un parell de chavalas que podrien entrar al blog pero que el poblema era que no sabrien ni entendrien de que parlem ... va, hombre, pitarqueman, no nos farolees, que vas a conocer tu un par de chavalas.

Salut i bon dia final de juliol,

Anònim ha dit...

en la foto ... un granillo en la napia ? es grano mitchubitchy pajero o un piercing ? a la modo eh? boina, pircing i bigotarro, no tienes ninguna posibilidad

Milanes ha dit...

Bon dia, cuanta responsabilidad para la corta edad que tengo, no se si se podra estar a la altura, supongo que estirando la chepa un poco igual si, pero maricas, cuando vais de vacaciones ????
Ahhh, pedazo de bar en la calle comptes d´urgell, Braseria Barris (al lado de la nueva fusta)una cañita con su respectiva tapita al modico precio de 1€.

ombra ha dit...

bon dia menssssssssssssss

ombra ha dit...

lo nombramos GASTRONOMO MAYOR, seguint i confirmant la teoria de "cuando se acaba el sexo, llega la gastronomia!"

ombra ha dit...

ep, milanés no limites las nuestras vacances eh? nos vamos cuando dqueremos pero agosto es sagrao i curras tu... y ya se sabe , quien curra en agosto hace dos meses de vacaciones!!! k suertudo!

Anònim ha dit...

romances de verano? lo tenemos claro, lo maximo un romance gitano,
ahi va ...

romanceroal cantaaaaar
el cante de lo gitanoooos
con la boinan las maaanos
y el ipooood escuchaaaar
ta ca tá

he tornat! el segla. ha dit...

home!!!!! veient el nou caire del blog i haven un nou, fantastic, encoratjador, espectacular, ocurrent, i com no magnific administrador del blog, m'animare a entrar mes per deixar algun comentari.

Anònim ha dit...

sera cabron el puto inglish!

ombra ha dit...

volem fotos de les angleses que et van ensenyar l'anglès... de franceses que et van ensenyar el francès i de xirrines que et van ensenyar el xirri!

Anònim ha dit...

que em de fer per a que lempresa mos subvencioni akests chollos? i per a k lempresaria de casa ens dongui permís sindical per a tal curset?

parla'ns AMO I SENYOR!

ombra ha dit...

EP, no vajos de xulo eh? lo milanés ho farà millor que el darrer manutencionador que vam tenir fa un parell d'anys... akell si k no va fotre ni brot, només marxar va penjar el DE VACANCES... un crack...

Anònim ha dit...

benvingut

primicia ha dit...

akesta foto es de quan el milanés va emigrar from teruel no existía... ha millorat pero no massa... encara se li nota la roscalaboiiiiiiiiiiiiiiiiiiina, chatejueeeeeeeeeeeeeeeeeeera!

anchoa ha dit...

ja has tornat? 3 setmanes ja? vols dir que no t'han expulsat? no de cambridge no, del pais ...

segla is diferent !
darling ... segla back home again .. s'han acabat les vacances, una pena.


be, benvingut i bentrobat doncs

Giveaway of the Day