10 de març 2008

la nit

"el prometido es deuda i este es uno, fubol es fubol i si gente sale pues no rinde"
(johann cruyff any 1998)
certament pot ser aquesta sigui la raó de la desbandada general de dissabte nit. La nit va començar titubeante, el líder organizador no va convocar adientment i el personal anduvo una mica perdut. Solventat el primer entrebanc, la primera part s'inicià al pub maracas, tancat segons lo solvent i amb credibilitat contrastada diari "Segre", però obert gràcies als contactes allí presents encara. La màquina de dards s'emocionà al veure com arribaven les estrelles suposades de la nit: ion de rues, ombra del camp d'esports, anchova power després, lodestralerdelasegla i per últim recluta milanés.
No va poder arribar a temps pel calentament el Dr. Pestanya, doncs tenia la consulta plena.
Una birrilla fresca comentant amb lo santimaracastusiksabes els temes d'actualitat i posant-nos al dia, altres van fer tres birrilles en mitja hora (pel record guiness), i després de pipi comprovatori que no estigués lo raulguapet al WC mos vam derigir al rocco del corb.
Esperada llarga amb vacilacions camarerils, arribada de pestanya con solicitud de tomar nota de menú ipsofacto. Entrantes con caragolets, esqueixada i pernil del bó per passar seguidament amb xurrascos, pollastres, picantons i conills. El tema del regadiu es va encarregar al conegut somelier segla que va imposar en la seva primera convocatoria completa un vinacho del chumontano anomenado Enate pel gaznate, del qual se solicitó en tàctica 1-2-1, es a dir, una ampolla inicial, dos de cop i una final. La reserva gaseosa fue de mezzo litro unicamente.
Histories antigues i mes novedoses es van alternar, dormides i borratxeres en gasolineres, reunions, temes innobiliaris, apretades anchovetils, rolex i altres hores... fins que es va iniciar el pase de models cap al WC protagonitzat per Anchova Power. No sabem que hi tenia alli dins pero si no va anar 8 vegades no hi va anar cap. I al tornar, pufff al tornar...
Postres de pena amb tarta quesos i bonprofiteroles, cafes, carajillos i copa magno para el Sr. Segla que com ha de tallar 30.000 xops, necessitava força.
Es demana lo tiquet, es comprova pel anchova que no era fals, passant-lo per la seva màquina mastegadora, i es paga al de la cueta gris no sin recochineo i regocijo.
Segona part: cubatas varios en maracas i desbandada general sin explicaciones ni despedidas en alguno de los casos, a eso de las 3, quedando unicamente dos miembros delanteros en el campo de juego al ladito del riu, para poder traspassar a los titulares de la noche, como las hermana garse i el alexriu los poderes per a que es fessin càrrec de la situació.
Conclusió: no entenem que va passar per la desbandada general, el ion tenia merdé a casa, vale... pero lo segla? i lo anchova? i mucho menos lo pestanya a no ser que alguna llogatera l'hagués reclamat presencialment doncs dormia sol presuntament.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

es comenta k lo pestanya te un sindrome cagaleril pre-naixement

Anònim ha dit...

està mig irreconocible, només mig perqué va arribar tard com es habitual però va demanar el seu plat amb una celeritat inhumana i gens habitual ... "Churrasco" diu rotundament i sense més ceremonia encara treient-se la jaqueta i sense seure i ho va adivinar perque el restorant era de carns i no una marisqueria i havia xurrasc a la carta. Bien, cagaleras fixe.

Anònim ha dit...

ostic, el tactica 1-2-1 fou devastadora amb los mal pairs dalguns comensals
ni va ver un k va visitar lo lavabo 8 o 9 vegades i al tornar com es devia fer un puestet va intentar deglutir lo tiquet de venda!

Anònim ha dit...

Les meves visites al bany tenen una explicació, poc creible però explicació:
2 visites a rentar les mans. Desprès dels caragols es lo mes normal enlloc de restregar-se amb el mantell
2 més a pixar. 2 birres=2 pixades, en mi es matemàtic
1, a acompanyar lo Pestanya a fer-la petar

Eso es todo, valen???

Anònim ha dit...

Que enbonita foto portada amb el port fecundador de l'Atmella de Mar. Que tiempos aquellos que quan sopaves estaves per la feina d'ingerir tranquilment mentre podies creuar una conversa seria o banal amb els altres comensals .. ays! fededeu ...

Anònim ha dit...

hombre, quanta ragó, a lo Pestanya li quede menos marge de maniobra que al petrolífero contaminador Exon Valdés.

Anònim ha dit...

però poca poca, eh?

Anònim ha dit...

La Chloé està al caer, no em faig a la idea de veure la papito i lo pestanya de paseo emputxant un carrito pel carrer, jo jo, fins i tot em fa gràcia, us podré acompanyar???

Anònim ha dit...

HEY! M'HAVEUSENTIIIIT

US PUDRE CUMPANYAAAR?

Anònim ha dit...

Excelente tàctica logística la de 1+2+1, així no cal estar pendent del tema abrevadero.

Anònim ha dit...

Tinc el cogote i una part del xep com a socarrimat i bullint, per mi que era la estufa llenya que hi havia darrera a tota metxa i es rar que lo Milanés no començes amb la seva sesió de "que calor que pega", "si bebes vino es peor", "que caldaa, dile que apague la hoguera de sanjuan" i construccions semàntiques similars.

Anònim ha dit...

jodooo con sacar las punticas buenas del churrasco y desecharlas, si es lo mejor del taquito nervioso

Anònim ha dit...

Cierto engullidor de redwin se aventuró a opinar y pronunciarse sobre la calidad del vino servido somontanero Enano ante expertos someliers de la mesa siendo abucharado en algarabía y sin compasión al unísono, mamongs totus!

Anònim ha dit...

que li pasava al Pestanya que anava trucant a tot quisqui abans d'arribar al retorant?

- no sabia on haviem quedat?
- voliba demanar el plat perque feia tard i no volia retrasar-nos?
- buscaba una muda de calsotet?
- s'havia desintegrat el seu cotxe?
- voliba preguntar com posar una senefa per la habitació la Chloé?
- ens enyoraba?

Anònim ha dit...

no es lalmendra del mar, es holanda, alli on alguns es van desmaiar davant la bellessa del paisatge del desé pis, i altres es van escagarrinar!

Anònim ha dit...

menja greix menja!

Anònim ha dit...

i altres alegators nocturns k comentaven lo be ek se sopava sense canalla de pol medio? pos pq no tenien al costat al calefactor ion con sus temas preferidos tales como relojes caros de marca que minvento en francés, golf para inexpertos i cojos o la jove cambra: ese interrogante en mi curriculum verdae patriciae

Anònim ha dit...

es el blackandeker de la paraula, el taladrador tecnicista i aspavilat dondeloshubiere o hubiese, la enciclopedia Laurosse amb xaleco i gafas sol, el refranero popular aventajado, lo literato de les marques, un pou sense fons en tots els aspectes, sobretot els versats en motos, golf i articles culinaris.

Anònim ha dit...

deixa'l correr davant un pc, en 2 minuts ni la disquettera de 3 1/2 podràs aprofitar

Anònim ha dit...

Menudo hoolding informatic s'estant montant a les seves costelles els de la botigueta de barri on hi va per fer les reparacions, diuen que aviat sortiran a borsa, cotitzaran a l'Ibex i els hi donarán el premi Juniors Chambers Txapers al major creixement empresarial en menor temps.

Suertudos algunos.

Anònim ha dit...

es veu que ja hi ha una moqueta vermella en plan holliwood des de el seu portal fins la botiga d'informàtica i aviat li posaran xofer i remolc.

El ratolí et funciona? mira les piles, ja et pasaré la factura, wey.

Anònim ha dit...

Dis-lis-hes als de la botiga, ja en plan dur i de malallet sense titubeos i demostrant sabiduría que has sentit a parlar d'una vacuna contra els virus informàtics i que facin el fotut favor de possar-li i que que san pensat, que parlen amb un mig home o que? i que sino els portaràs als tribunals alhora que gesticules exageradament i tumbes a terra l'estantèria del costat on hi ha 13 pc's portatils valorats en 11700 eurillos.

Fot-lis-os canya, que no semblis un pardillo.

Anònim ha dit...

deixa al bill gays de lleid en pau eh?

Giveaway of the Day