29 de juliol 2008

centres auditius


la cadena de centres auditius gaYs (C.A.Gays) ofereix als seus clients una sèrie d'avantatges en aquest mes de juliol ple de crisis i vacances. (cliqueu la foto adjunta)

efectivament, si aquest mes et fas una revisió auditiva, et regalen una perruca; recents estudis de la Universitat de Alloguà han confirmat que la calvície es una de les causes de la sordesa i per això intenten, amb la perruca, enganyar a l'organisme per tal de no perdre sensibilitat auditiva. A més es participa en un sorteig de 3 viatges a Sitges, per veure òpera (coi, si ets sord, cale hurgar en la ferida?). El sestudis també revelen que hi ha tres situacions molt interrelacionades com són la sordesa,, la calvície i l'homosensualitat. el lema de la campanya de centres auditivos Gays (C.A.Gays) és:

"Amb perruca cap a Sitges, quina borratxera!
i si no hi sents per l'oïda, ho sentiràs per darrera"

La pàgina web del C.A.Gays es troba adapatada a les situacions dels clients que es caracteritzen per no saludar ni que els hi toquis lo claxon a l'orella, beure descomunalment als sopars de verano o inventar-es excuses tosferíniques per tal de no assistir a sopars d'àtics pardinyeros.

Entreu'hi i participeu!!!

34 comentaris:

Anònim ha dit...

bueno xova, ja entraras quan et parin de tremolar les cames i de somicar. fins aviat

Anònim ha dit...

en quant algu o algo lapreta al estil financiero pos se giñorrea... vap arí, afronta coi, reptal simultaneo o alternativemente a un repte o duelo al sol!!!

Anònim ha dit...

bon dia brik... com va la cosa?

Anònim ha dit...

bon dia, quina entradeta es acertada per lo estiat xoveta, xaval agatxat i que et donin directaent... ho tens fotut!

Anònim ha dit...

a la siliconbalei tapoc la saludes als matins quan gairebe us feu un petonet amb el morro del cotxe, es clar, cada matí!!!

Anònim ha dit...

la perruca a de ser la que surt a la foto? o es adaptada a la personalitat de la persona que per desgracia s'ha de ficar un aparell a l'orella i a sobre una perruca de furcia mes aviat tirant a llordota....

Anònim ha dit...

el que esta clar es que si lo xova va al centre gays, li coloquen un aparell per l'orella, li coloquen la perruca llarga, que no li cal però ja que entra a l'oferta... quan surt de la botiga pot marxar directament cap a sitges, però no a escoltar opera, sinó a cantar-la ell pel carrer i així es guanyaria la primera pela i resoldriem lo tema inmobiliari. (de bon rotllo )

Anònim ha dit...

estaria mes guapa treballant oi?

Anònim ha dit...

home pues no se, si cobres igual no cale no???

Anònim ha dit...

anchova, amic, t'estan fotent per totes bandes, nomes faltaria aqui la agridolsa klanker i lo punyent dr. pestanyeta per acabar-ho d'adobar, no? no te digo yo si entra el ion de rues por la rue...

ei, pareu amb el xaval, kestà fet un padrazo... coin... cada dia kilometres de journey per portar-los al divertimento dairio de les estades psicodeportivas magui guc... fededeu com sou...

Anònim ha dit...

bueno sus dejo un rato k men semen reclaman

Anònim ha dit...

Ep, quina feinada a llegir que doneu, sapigueu que no hi ha problema, si jo soc motiu d'escarni i divertimento pal be del blog dons sacrifico la meva fama i me da la risa marialuisa els vostres comentaris.

Això si, el caminar de John Baine pos podria ser, tinc un caminar peculiar i no apte per a les pasareles d'alto copete però la trucada telefònica ???? això si que no, ni la vaig sentir i el que es més important, no ñi habia "llamada perdida". Sempre estic apunt de xarlotejar amb els amics.

Saludos i bon dia

Anònim ha dit...

xumineros i panda malandrines

Anònim ha dit...

xumineros??? millor k polleros o peneros o pilileros. no?

Anònim ha dit...

hónrale el sacrifisio por el blog del wey anchova, ándale ándale, arrrrrrrrrrrrriiiiiiba arrrrrrrrriiiiiiiiiibaaaaa!!!

Anònim ha dit...

Nois, vaig a buscar el cavall i el sonotone, marxo al galope amb la cabellera del gaies al viento i l'orella parada per escoltar les vostres salutacions en plan poligonal, xurrutero i barriobajero a base de aporrejar els claxons pels carrers, gesticular braç en alt i cridar per les finestres, fededeu, que en sou de xafawonders.

Besos

Anònim ha dit...

Al responsable/s del blog. Si us plau, contacteu-me a joan@lestartit.net

Esteu fent ús d'un enllaç no autoritzat de la pàgina ojotv.com

Gràcies

Anònim ha dit...

hombre, juanola, pastillica pa la gola?

Anònim ha dit...

no pateixis, pots convidar-nos a una birra quan vinguem per casa teva i després finiquitarem la conexió il·legal que farfolies

i alguns cacauets també, ea

Anònim ha dit...

jambo, anchova, k aixo va en serio.. kel chavalote te ragó, el k no sabia es k ho tenia registrat i tal i tal... ara li envio un correu
no miento

Anònim ha dit...

jojojo anchova fent amics jajaja no volies gent nova??? doncs mira ves per on... jojoj...

Anònim ha dit...

no men jodas, que a mes li has enviat un correu, seras pardillo

Anònim ha dit...

NO M'HO PUC CREURE, JO JO JUO O EM FOTS LO PEL O LI HAS ENVIAAAAT

Anònim ha dit...

TIO CAPSIGRANY, L'HAS ENVIAT? QUE ARA ES VEURA OBLIGAT A CONVIDAR-NOS A LES BIRRES, LES OLIVES, CACAUS I A FER-NOS DE GUIA DIURN I NOCTURN PER LA ZONA. ESO JUANOLA ESCONTXAT UNA MICA I DEMOSTRA HOSPITALITAT AL VISITANT.

Anònim ha dit...

5 Ó 6 AMICS, HOMBREEEEE TIO, TIRA UNA MICA MES AMUNT, LO MENOS 8, 2 Ó 3 ABAJO

Anònim ha dit...

Confio que m'estiguis fotent lo poc pél que tinc, es que sino me partooooooo

Anònim ha dit...

No me creo nada, per cert.

Anònim ha dit...

Ah! destraler, el dia i hora que et direm et farem una salutació o potser un calvo des de la webcam, per a que veguis que tant amics i pelillos a la mar.

Anònim ha dit...

es lamo de la web
te dret...
si vol la trec
internet es respecte
saludo quan et piten etc jejeje

Anònim ha dit...

anchova, es veritat...

Anònim ha dit...

BUAH ARA PROVARE DE TRUCAR AL ANXOVA A VEURE SI ES VERITAT QUE CONTESTA. DEMA OS DIC QUELCOM

Anònim ha dit...

ka passat amb la trucada??? sau namorat de nou???? i les vostres parelles ken pensen del amor gays k teniu...?? sou sords??? o calvos??? eooooo i lo juanola, com juga en akest trio damor?

Anònim ha dit...

encara parleu???? feu enveja tanta amistat... pero de fet els dos amb mobil d'empresa, qualsevol pot aixi, no com altres k lempresa no mos posa mòbil ni immobil i no podem abusar!

Anònim ha dit...

uy uy uy con las llamaditas

Giveaway of the Day