28 de juliol 2008

l'emoció del reencontre

snifff... obro el blog, dilluns... desanimat, segur que no hi haurà ni un saluda, ni un membre nou, i els vells... els vells de vacances... i oh, europa, oh sorpresaaaaaa!!! em trobo amb el següent a l'entrada anterior:
LODESTRALERDELASEGLA ha dit...
OMBRA, ANXOVA (DESECADA) I ANONIM, SAPIGUEU QUE NO ESTEU SOLS EN AQUEST MON DEL BLOG. UN AMIC I QUE NO ESTA ENFADAT A PESAR DEL QUE VOSALTRES OPINEU AL RESPECTE.
26 de juliol a les 18:36
gràcies per llegir-nos, jo ja ho sabia!!! tu havies de ser per aquí, d'incògnit, llegint de matinada per tal de no ser vist, de no ser atisbat... malgrat estar emprenyat (jijiji) però com sempre això no pot ni ha de quedar així, amic segla. En primer lloc preguntar-te per la darling i la goya, també per les repes i pel vostre embaràs, que serà de nou nena. I en segon lloc... ejem... ja sé que la cosa no va funcionar l'any passat... però... pot ser... si no fessis vacances a l'agost... pos... digo que... esto... no podries fer, al 50% amb la darling mother, de WEBMASTER SUPLENT? pensa-t'ho... no es guanya massa, i les despeses tampoc són garies... però es divertit... digue'ns alguna cosa al respecte, sisplau! et necessitem!!!!!!!

pd: anchova, vull pensar que tu no has estat el animador del blog de fidesetmana eh? no es poden fingir nicks ni orgasmes!

80 comentaris:

Anònim ha dit...

un saludo con claxón al navegante anchova en su bote cascajo del carajo a eso de las ocho pinocho!
las horas de sol i playa le han afectado a la vista ya castigada por el abuso de observación fémina estival i a su oido encerado!

Anònim ha dit...

Bon diiiiia, ja m'ha semblat sentir uns claxons insistens, però pel retrovisor m'ha semblat veure una amotico amb grans maletes i no l'he identificat, eras tu maestro??

Anònim ha dit...

Ja de retorn de la plage on no tinc ni pc, ni deseele ni lloc des d'on conectar-me, aleshores, jo no usurpo nicks i menos el del lodestraler

Anònim ha dit...

Saludos igualment pel amic Segla, que sembla que ell i la resta de la seva familia femenina visquin a SantPetesburgo perque no se'ls veu mai, al menos jo, altra cosa es la Klanker qui es comuncia habitualment amb ells, en conclusió, si estant enfadats -en contra l'opinió del segla- com a minim amb mi, jo jo ji ji

Anònim ha dit...

Anchoa (DESECADA) ?????? SI, FECTIVAMENT HE PERDUT UNS KILOS, VAN PER AQUI ELS TIROS? HO HE DE PROFUNDITZAR MES EN L'ADJECTIU??

Respóndeme porfaplis

Anònim ha dit...

Vote Segla&Darling for suplents of webmasters d'estiu 2008

Anònim ha dit...

era jo, alumno... era jo... k me desagllitat per rebre la salutació cordial i matinal i en canvi he rebut un perfil descapotat de calva per resposta... un tio enducat com tu... ayssss

Anònim ha dit...

com ha nat le playe? espero que viento en popas!
jastem preparats pel disapato k ve? ahir es va estar gestant una merienda cena, como no en el sitio habitual multipropiedad, ara que ja hem agafat embranzida, no? tot barallant-se un sopar de bocata guarro barabacoistic o sardinada popular amb vi barat, per tal de preparar els temes pendents a saber:
1.- hora de sortida 1ª convocatoria
2.- lloc de sortida 1ª convocatoria
3.- hora de sortida 2ª convocatoria
4.- lloc de sortida 2ª convocatoria
5.- es compra algo o arribem allí en dissabte tarde i fotet a comprar a 33 º al solisombra, per a 12 persones o semilars, a un lloc k no coneixes
6.- organització de menus o desorganitzacio comuna
7.- hora de lloros i ploriquejos, així com discussions infantils profundes
8.- lloguer d'espai del baul thule 200 del laguna gran tour
9.- mesures antistress i anticalor
10.- silenci

ja us ninformarem o truqueu... qui no truqui o llegixi akesta noticia no pot queixar-se que no sa enterau!!!

Anònim ha dit...

bon dia i bones vacances a tothom, ai! perdó creia que tothom estava de vacances com jo. jo jo jo!

Anònim ha dit...

avui si que entro a ombra, estaras content no?

Anònim ha dit...

avui si que entro a ombra, estaras content no?

Anònim ha dit...

anxoveta para daprimarte!!!!

Anònim ha dit...

jo tambe estic astupenda!!!!!

Anònim ha dit...

no vaig poder comentar lltre dia el tema fanalets, va ser total i ja veieu la famili que no van enlloc, pero quan hi van es nota!

Anònim ha dit...

crec que el menu de dijous a la reunio informativa i decisoria farem sardines, aixi tots els veis de la megacomunitat alpijatina tindran tema per comentar durant tot el mes d'agost.
aixi ens recordaran ja que no ens veuran el rostre per alli en el que queda de veranito!

Anònim ha dit...

si no vus decidiu a escriure foto el camp i no entro mai mes!
oido?

Anònim ha dit...

eoooo
brikiiii
tas solas????

Anònim ha dit...

aprovo la moció sardina... sobretot pq vull veure al anchova menjant sardines (que ja te collons) i haver-se de nar a rentar les mans a la piscina, pq obviamente obviously no el deixarem entrar a la house per a que mos empesti linterior on els paganos titulars hauran de dormitar, doncs divendres es treballa encara eh????

Anònim ha dit...

marxem cap a la mansion que nos sostiene i alimenta, nos veiem a la tarda

Anònim ha dit...

ei brkkk, brik, brkkkkk, briki tria nou nick per a quan se dono el destete de la onaaaaaaaaaaaaaaa

hi ha nicks varios k ja no se usen i podreis adoptarlos, eh?
pestanya, papito, ion de ures seghla darling, milanes... sistoletes, vallisoletano,, uuuuuuuuuuh si ni haaa

tria i comparaaaaa

Anònim ha dit...

i a la nit eh???

Anònim ha dit...

fededeu que marxo uns minuts i aqui hi ha mes teca que a un parket de idem, juo juo juo, me partooooo el mondongooooo..

Anònim ha dit...

Sardinada? los co_ones, que ja sabem a qui li toca encendre la barbacú i socarrar el material i ara no tinc mascara antigasardina ni trajo per fumar-lo de fum, que tinc l'armari molt ajustat per les vacacances com per tufar la samarreta del naranjito i el pantalon gimnastica del episcopal.

Anònim ha dit...

a més, probes sardines, que sus han fet?

Anònim ha dit...

Si es canvia lo menuú prefecte i si es cert que cal parlar uan mica de logistica, horaris i materials ociosos a dur (sombrilles, cadires, nevera camping, cubos y galledes, protectors solars, secadors, planxes -de surf i de planchar-, barques and remos, i altres quemeseyo

Anònim ha dit...

Un saludo, brik.

Com es va portar l?ombra dancings a la boda? volem la teva versió, no ens val la del susodicho

Anònim ha dit...

pos a mi si mengustan las sardinas al brasas de carbon vegetal

Anònim ha dit...

ten gustan? pos vine tamien, foca mariana cosina de lo leon marino del mediterraneo salvadoril

Anònim ha dit...

dic que no agrada lo menú? era per aprofitar lo vinet rosat que un dia vas portar ... don el vas treure? ojo k ens vols malament eh? ja te val... un chumiller com tu, enlloc dun 4 varietats... patapam un rosadet infumable i traidor de gola pabajo... fins k sur tper lalmorraní cular... tremendo, en serio... never more si vols kedar bé!!

Anònim ha dit...

sus va bé lo dichous? de moment papitos i pumukys no han respost... pot ser no venen... no sé... no?

Anònim ha dit...

OOooooosstiiiiiiiaa ! dijo cierta cuñada delante una madre en cena a la brisa del mar pos lanzamiento de algo por parte del anchovanielet.

Anònim ha dit...

aclarate anonim no entenem que vols dir, situa laccio, lugar, dia i hora...

Anònim ha dit...

records del vacacional ion de rues... dispone de 3 semanas de asueto que llenará con viaje normendie i paguís, asi como posibilidad de viaje motero...

per cert... el paio entra al blog, doncs li he parlat de l'enllaça a lacuniacha (que vaig posar el dilluns passat) i ha dit "si, home aquelll que tenim al blog!"... cert el k us dic amics... ni ha k llegixen i no parlen... pq no en saben? per timidesa? per timidés? per gays? no se... liberarse i salir del asmario!!!

Anònim ha dit...

xova que sapigos lo següent.

No fa massa jo anant amb el meu cotxe de 6 fanals davanters(tambe vist al blog) per comtes d'urgell vaig atisbar a una persona amb caminar, podriem dir peculiar, i en un moment vaig dubtar, no potser¡¡¡¡¡¡¡. JOHN WAYNE a Lleida, pero no, eres tu el inconfudible anxova, despres de una agotadora jornada laboral (aixi es suposa), vaig reventar el claxon per cridar la teva atenció i res de res, vas cas omis a la pitada. vaig comunicar-me via movil i no vas respondre, pero es que el mes fort tampoc vas tornar la trucada perduda quan la vas veure.

dic jo. qui esta enfadat amb qui? ja que intento saludar-te per el carrer. ni puto cas, fas veure que no m'has vist. et truco i també et fas el longuis.

I un dia que em veus a Pardinyes em fots la bronca per estar en doble fila a les 8 del vespre davant de una farmacia.

espero una resposta acurada per part teva i la opinio de tota le gent del blog per treure l'entrellat a tot aixo.

Anònim ha dit...

en quan la suplencia.

Les merescudes vacances estivals de la meva familia i meves (elles ja porten un mes) les farem conjuntament duran el mes d'agost. Mentre la Visa ens permeti viatjar pararem poc per LLeida, i per aixó potser que fem com los ojos del guadiana. Tot i aixi os tindrem presents a tot arreu alli aont anem i no descarto de encendre algu ciri per la salut d'aquest blog

Anònim ha dit...

en quan la sardinada

mon pare sempre em deia:

casat amb una peixatera, que aixi sempre tindras la sardina fresca.

Perque ho deia?

Qui es la peixatera?

Qui te la sardina fresca?

L'anxova? una mica incongruent no?

Anònim ha dit...

joder... te vas i esto explota, algun dia havia dexplotar i ho ha fet... no me jodas anchova, aixo vas fer??? nbronca farmaceutica automovilistica????????????? ostic segla perdonal, perdonal pq no sap el que fa... lo del claxon es normal, si mes no a mi ma pasat avui, claxon amoto que pita un vuevo en serio, mano izquierda con su brzo correspondiente en alto, colgada de cuerpo parte sizquierda i el paio , ni immutarse, i anava amb la finestra baixada... ke??? miento??? jo per mi k començá aperdre oïda... ara, que lanchovanna tampoc sa immutat pero ella es mes normal pos desconnecta del que diu son pare...

Anònim ha dit...

el tema suplencia sagreix linteres mostrat, a nantros mos passe igual ella porten un any de vacances i jo pos eso... estalviant visa per a lagost entre estartidos, poleñinos, expos, i otroas avatares del turismo mundial fins que lo extracte bancari canti i don mastercard ens citi al jutjat...

Anònim ha dit...

i les sardines... pos... no se... no havia pensat en la dita paterna, pero ho faré... nobstant en sé dun que en feia sovint lany anterior i aquest any res de res... serà el desamor con su peixatera... no se... no iba caido...

Anònim ha dit...

per cert, ja kestem posats segla... k tal lo marit de la mosso de canoge braga_lat? com va? fa dies k no se sap d'ell i com que ja te una edat...

i ella? preparada? bueno, en tot cas dona records i récords, si?

val pos...

Anònim ha dit...

i escolta desenfadeuvos amb lo anchova i torneu al blog, no? ja veus que srotim en premsa, fem pinitos a la tv, etc, ja saps... es el blog...

Anònim ha dit...

hauras de fer una cosa poc habitual en aquest blog, pero vec que els associats tenen certes mancançes. hauras de fer propaganda gratuita del GAES. igual es val una entrada. he sentit ha dir (a mi no em cal) que hi ha una promoció, que per la compra de un aparell regalen una perruca. no se igual algu s'anima

Anònim ha dit...

a qui es va camelar lo destralerdelasegla per obtenir el millor cotxe empresa que s'ha vist mai a la vida del leasing, renting i vending? i a qui no va camelar el milanés per a obtenir el ford focus station wagon familiar grantour variant avant???? fededeu que mundo mas injusto!!!

Anònim ha dit...

jojojojo una perruca? en quant tingui un moment em poso a mirar.. veus com tens idees , veus com tu pots? veus com en saps??? necessitem savia fresca, sardinetasegla!!!

gaes... gays... perruca... ay , vols dir??? el anchova??? sospresas te da la vida la viiiiiiiida te da sospresassss...

Anònim ha dit...

perdona, es ell el que no em saluda, em pita, em gira la cara pel carrer, no em torna les trucades, no m'estima vamos......... que haure fet o no fet?

Anònim ha dit...

lo milanes a agafat vacances. ´s'ha agenciat una super TV fullHD 42" extraplana i con alas que es veu que es la hostia. necesita les vacances (com es manyo i malpensat) vol comptar tots els pixels que li va dir el venedor del PC city que tenia. Com ni falti un ja veuras el pollo que montara i el tema de conversa fins Nadal

Anònim ha dit...

lamor ja ho te aixo, segla... no et correspon i ja està, i emmascara la relacio dificil amb un enfadament k no existeix ... de fet, es veritat , ell va fallar al sopar ofert al pardinyes atic restaurant de casa teva lany propassat amb lexcusa de quarentena de tosferina quan tothom sap que la tosferina nja no existeix... aviam si hem viscut enganyats ????

mestas obrint los ulls... de la cara, eh?

Anònim ha dit...

tu segla estas emprenyat amb lo anchova, pero el milanés ta fet algo? ho dic per lo de manyo i malpensat... com la seva dona esposa aprovi ja et vec corre cap a casa!!!

Anònim ha dit...

http://cleo-freepornmovies.blogspot.com/

Anònim ha dit...

eo publicitat de pagines guarres no eh? o si... bueno... es una entradeta mes.. ves per on...

Anònim ha dit...

com aprovi el primer que haura de correr es ell. No m'imagino el que poden fer-li unes manilles i una porra. Riuten de totes les peixateres del mon i les seves SARDINES FRESQUES

Anònim ha dit...

el de la pagina porno qui es?

Anònim ha dit...

jo no

Anònim ha dit...

ostic, el terme milanés i peixateria també està interrelacionat no??? es k aki movem una pedra i surt petroli noi!!! quina gent


porno man identificatttttttttttttttttt

Anònim ha dit...

Jo crec amb l'anunci del Fernando Alonso. A TODOS NOS CAMBIA EL HUMOR CUANDO CAMBIAMOS DE COCHE. El anxova desde que te el QASQAI (o com __ullons s'escrigui) no es el mateix. Valdria la pena fer una enquesta publica sobre el tema. la Klanquer hauria de entrar i donar fe de primera ma.

Anònim ha dit...

eso k dongo fe la klanker, k amb lexcusa de la fenya no entra ni per asomo ni asemejo...
ei segla, te deixo amb aixo solet, pq tinc quehaceres i mandaos, val?
un saludo i pins aviat, seis faros!

cale???

Anònim ha dit...

eso i que vingui el anxova este

Anònim ha dit...

cobardel deli priadera. onde estes que estemos buscando, saca pecho. anxova cobalde

Anònim ha dit...

anxova testan reptant... i tu cual gallinacea... afronta el repte ... el seis faros es un tipo duro, mes per telefon que sembla k tingo veu de baritono cojo... en persona menos.. .... atrévete!!

Anònim ha dit...

ei nois quin ambientillo.... si que es veritat que la darling fa gairebe un mes que te vacances pero al blog ni por asomo... ja sus val!

Anònim ha dit...

anxova noestaries mal vuelta i vuelta a la barbacue amb una miqueta d'all i pere-gil!

Anònim ha dit...

a mi lo meu nike ja magrada!

Anònim ha dit...

anxova fas com jo, quan veus gent coneguda a la que no tens ganes de saludar desimules i et fas lo longuis. Es el que et feia jo lany passat no laltre, quan treballava... ho recordes?

Anònim ha dit...

klanquer ara que tens ives, pressupostos, rentes, tomatitos... ? tia ets un conyas!!!!
Deixat veure i alliberat que la vida es corta!

Anònim ha dit...

beuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutiful girl la la la!

Anònim ha dit...

va que us queden 4 dies per tenir vacances!!!!

Anònim ha dit...

eooooooooooooooooooooooooo! que passa que dema es treballa u que?

Anònim ha dit...

com jo estic mig alliberada aprofito, la maria com no, a casa dels padrins i l'ombroneta que ja dorm tota la nit!!! ara em sobren hores de nit... no tinc son!!!!!!

Anònim ha dit...

be me largo pa otro lugar mas animado... bona nit estimats!!!!

Anònim ha dit...

bondiaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzz
kina sort ket sobron hores de nit... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Anònim ha dit...

sus va a caer el pelo, txapers

Anònim ha dit...

quan hagi regellit tota la literata que heu descarregat contra mi i analitzi amb els meus advocats les accions legals a empendre

Anònim ha dit...

per cert, avui a les 8'27 he vist una moto amb maletes circulant per sota l'otovia que anava carregada de revistes tipo Musculsmans, Musul'mans, Sitges: el paraiso gai o Cigalon's & orto's i que no ha prestat la mes mínima atenció als coneguts que feien les rotondes pel costat que pertoca.

Anònim ha dit...

Segla6faros, en breus minuts estic amb tu

Anònim ha dit...

bah quina por em fas, tremolo.
eel que t'ha costat entrar

Anònim ha dit...

xova hidratat que ho necessitaras

Anònim ha dit...

jo no era el de la moto... jo saludo...

Anònim ha dit...

uy nova entrada...

Anònim ha dit...

anxova que esperes????

Anònim ha dit...

sa giñat... o està llegint la nova entrada

Giveaway of the Day