25 de juliol 2008

lo fanalet de sant jaume II


el blog es congratula de presentar a la societat lleidatana i mundial, a l'estil "sóc un ciutadà del món!" al fotógraf del diari Segre com a membre destacat i currela en les notícies que es produeixin a la city.

I res més aclaridor que la foto que avui divendres surt a la contraportada del diari (penseu que un anunci a la contraportada costa un ou i part de l'altre) mostrant no un ni dos ni tres, sino que quatre membres d'aquest blog durant l'ofrena a l'apóstol sant jaume de regalíciaaaa. Sort va haver que la foto no porta só, doncs es van sentir càntics religiosos a l'estil "sant chaume de regalísiaaaaaaaaa, sant jaume ve d'alcanóoooooooooooooo" i " aleluuuuuuuuuuuuuuuuuuuyaaaaaaa" (mr bean estil fashion victim). No es va sentir la cucaracha... ni exaltacions de l'amistat tot i sopar amb macrocanyasbirra a la mà.

Val a dir que alguns del fotografiats haurien d'explicar que ha estat dels seus anys ateus i agnòstics, i també alguns dels bloggers no presents haurien d'explicar a què hi anaven a missa de diumenge i es posaven al banc últim, darrera fila... pot ser es podrien buscar algun poblema al no sortir en aquesta foto pq quan s'entero la madre superiora de lo amantes sanatoris pot ser la dimissió de president de l'AAVV i inclús no deixar-lo aparcar quan vagi a deixar la canalla i entorpeix el pas del poder judicial, i pot ser excomulgar-lo pel paparoma.

post-cata: no volem acabar aquest article sense comentar al fotógraf que a la següent foto que va fer, la Ombraria sortia de cos sencer en primera fila, coi! que pa la propera vegada lo sepas!!!

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Ateo faristeo i fiestero de mi havia confós lo fanalet de Sant Jaume amb el estupendo Ball del Fanalet que es fa en les millors festes majors. La virgen quin lapsus.

Anònim ha dit...

Andale amb la foto, al Segle surt? que fuerte que fuerte, quina panda de blogistes (els pestanyes) i potencials blogistes (les joves generacions)que hi surten, i en pose. Com sempre el blog i els seus membres al filo de la noticia i de la premsa (fanalet, aplec, bandes alcanókosoBars, ...)

Anònim ha dit...

ja saps k el blog akest es molt selecte, no volem a cansevol, ja ho saps que alguns han deixat dentrar semblant una cosa voluntària, pero no... ha sigut la maquinaria del blog qui els ha fet fora!

quedi clar... i parlo per ions, seglas, milanesos (este entró poco, por miedo a equivocarse o cometnar temas que luego le puedan buscar poglemas!), pestanyetas, papitos...

oyeah migo... quan marxeu plaja?¿

Anònim ha dit...

Avui, quant puguem, gas a fondo a 121 km per l'autopista fregant el radarazo i la pèrdua de punts

Anònim ha dit...

els absents un dia o altre retornaran a la blogmare patria

Anònim ha dit...

anchoa dixit

Anònim ha dit...

ep estem online ancho?

Anònim ha dit...

ah, la klanker em va comentar per fer algo avui pero davant la inivasió de gavatxos cenadores pos nantros me huele k no podem, asing k selebro k vesiteu la playe avui sins falta...

Anònim ha dit...

ei wey... ves buscant cosetes per estartit... no podrem fer res pero es bonic sonyar

Anònim ha dit...

estic al corrent de la visita dels de allonsdelapatrí, els klanker's family han patit 3 invasions consecutives de gavatxos amb una horda de bèsties que han reventat la piscina plstica que tenia installada a la tower

Anònim ha dit...

lamarequelsvapariiiiiiiii, oui oui tres bien, tres joli, tres belle i venga a fotres birres calentes, mira que en son d'especials els franchutes, gent rara i de vestir a la moda sapastrera estiuenca

Anònim ha dit...

ei, especials del tot i son avançats diuen pero acuden con unos vehiculos k foten caguera... peugeot 205 del any del piojo mocós, o daegu lanos lanostragentnoportaquestesmerdes

pufff... i amb remeniscencies argelines...

Anònim ha dit...

em comenten que el tal ion es deregeix cap a la fransa parisina i le normandí en viajeorganizau con guia borrachuzo

Anònim ha dit...

que tremolin amb le distinguee monsieur caballier Ion de la Normadí et la belle mademoiselle Redsonja de PontsiCamins

Anònim ha dit...

jo els he vists als gavatchs amb un Renoult 21 de fa 18 anys en asemejo dels que van a creuar l'estret, encara que altres van mes mudats, amb Spaces de les grans i noves de trinca. Mira que es curiós, majoritariament compren Renaults, Citroëns o Peugeots, encara que altres d'aqui també son d'aquestes tendències vehiculars afracesades, eh?

Vive le france, le champañe et les boutelles de 2 litros de refrescos en las bodas jo jo juo, que bo.

Anònim ha dit...

Brik .... demà es santAnna i joaquim .... esperem la teva trucada impacients, eh? pelillos a la mar.

Anònim ha dit...

felicitats per si no sus truqem; tenim boda i aixos sempre neguiteje molt:
. vaig ben planxada
. vaig pentinada
. aquella ma besat puajssss
. maria ven paki
. ombra no vegos més quas de conduir (ep, no he de conduir, ergo puc veure???)
. marisco mañana cagaleras
. tetalaire en la toma nosturna
. etc...

Anònim ha dit...

akests son de nissan... amb opcio canvi cada 4 anys
i akesta vegada amb daewoooooooo lanosssssssssss mil pistas

i recordo kels teus milers de nissans tenen motor gabatxo!

Anònim ha dit...

fededeu que aixi van

Anònim ha dit...

k ta passat? lo cascajo ha salido del carajo??? kina voiture visitara estartit??? vols un bagul de sostre...??? per dormir la mona ha danar de collons jajaja

au... amicchi... si no mos veiem vajo bé per la playa... amb canguro i tot... tu si k sabes... no vesiteu les oscurezones de chingamiento vehicular, eh? k te conec!!!

Anònim ha dit...

bon cap de setmana igualment, i a tothom (?)



esos lectores de a ascondidaaaas, un saludo

Anònim ha dit...

jeje esos escondidos que salgan yaaaaa, understand????

Anònim ha dit...

venga, akistic de guardia de verano, son dures, calor, chafogor, recremó... tot sigo per aquest nostre blog... bon dia a tutón!!!

Anònim ha dit...

OMBRA, ANXOVA (DESECADA) I ANONIM, SAPIGUEU QUE NO ESTEU SOLS EN AQUEST MON DEL BLOG. UN AMIC I QUE NO ESTA ENFADAT A PESAR DEL QUE VOSALTRES OPINEU AL RESPECTE.

Giveaway of the Day