29 de juliol 2008

lo sr. joan juanola i la seva web

Davant la demanda del sr. joan juanola sobre l'ús de la seva web i en concret de la seva magnífica webcam de l'estartit, els webmasters, homes de pau, concòrdia i amistat, van decidir ahir en junta extraordinària i 1ª convocatòria emetre un comunicat al tal juanola per tal d'aclarir conceptes, us trascribim els correu inicial i la resposta de l'amable juanola, que ens permet finalment l'ús del link. GRÀCIES!!!

de ombra anchova 17:19 (5 horas antes) para joan@lestartit.net
fecha 29-jul-2008 17:19

asunto: link

bona tarda sr. joan
efectivament, al nostre blog, vam incloure un link a la pagina web que vosté ens cita doncs passarem alguns dies per la zona de l'estartit i ens va semblar bona idea entrar-hi de tant en tant, per tal de saber quin temps ens faria, res més. De fet aquest nostre blog es un blog privat de 5-6 amics com pot comprovar, fet en to de conya i amistat, per no perdre el contacte entre nosaltres.
com pot comprovar hi ha altres links de webcams, del temps, de parc zoologics... sense cap mena d'interès comercial, economic ni pecuniari

si no us sembla bé que tinguem el link ens ho diu i el traiem, però seria una pena, pq al cap i a la fi es divulgacio duna bona tasca web, sota el nostre parer

gràcies


RESPOSTA

de "joan@lestartit.net" 19:11 (4 horas antes) para
ombra anchova

fecha 29-jul-2008 19:11
asunto Re: link

Hola,
cap problema,
peró sempre m'agrada saber d'on surten els links i i ha gent que em captura la foto directament.
Cap problema,
Salutacions

RESPOSTA DEL BLOG

gràcies i passarem a veure'l un dia una mica ambans de dinar, som uns 12, per a que vajo preparant algo de vermutillo u asing, no? l'hospitalitat es el primer deure del lugareño, recordi!


pd: tot aquest tema és cert 100%, en sèrio i ho juro pel que vulgueu!

39 comentaris:

Anònim ha dit...

ai xoveta recicladora,tu sempre volent fer la rima facil i enresulta que has fotut la jamba fins lo fondo! no es pot esser tant dixaraxero en aquesta life....

Anònim ha dit...

ja suposo que no escriuras perque deus estar parlant amb lo segla per telefon... tranquils aclariu les vostres dioferencies i feuvos un peto damics!

Anònim ha dit...

ja suposo que no escriuras perque deus estar parlant amb lo segla per telefon... tranquils aclariu les vostres dioferencies i feuvos un peto damics!

Anònim ha dit...

Bon dia, juanolas i demés. Doncs si, ahir tarda vaig rebre una trucada del amic Segla i es clar, com es habitual vaig respondre al interlocutor que va interrompre la meva instal·lació del aparell TDT que va regalar-me la Nissan com a gratificació per les molèsties ocasionades amb la revisió full molesta del quaskai o com coi s'escrigui que diria lo Segla. Per cert, entre els cables del video, la tele, el dvd, la tele i la play vaig ajuntar 1 km de fil i 30 conectors i al final .... pa que, no va funcionar però queda guapo el tdt damunt la tele amb la seva llumeta malbaratadora vermella standby, ja sabeu, a caballo de Jhon Bayne regalado no le mires el dentado.

Anònim ha dit...

Bueno, molt enrotllat el de l'Estartit permetent-nos fer ús del seu link playero però no m'ha quedat clar el dia que ens convidarà a un tremebundo psicolabis de gambes de palamós i olives farcides de camarón de la isla regat amb bons vins de la terra d'allà. Podeu concretar, més que res per no esmorzar el dia de autos de choque.

Anònim ha dit...

Per un moment he vist el blog denunciat per pirateria i usurpació als departaments de Marcas y Patentes, a la oficina del consumidor, a la SGAE de derechos de autor y propiedad intelectual, a la comandancia dels mossos de benicarló, al grupo de investigación de internet y medios audiovisuales dels cevils i al dpto de Pocoyó. Menos mal que una ràpida acció del maximwebmaster ens ha salvat d'una multa d'aupa que hagués caigut al mes d'agost sota la suplència i responsabilitat dels webmasters substituts de cada any.

Anònim ha dit...

No vull pressionar però s'atansa la data de partida vacacional i el mes calent a l'aigüera .... després hi haurà 4 secadors i cap planxa, 30 kg de sucre i ni una brizna da sal o 14 pales de colors de platja i ni una sola galleta, 5 tanges i cap sosten, ja veureu ja ... campi qui pugui però jo no tinc un thule per damunt la taula ni el cotxe

Anònim ha dit...

alguns van comentar de fer una abundant fumarrera a base de serdines al anexe lateral de la finca sempre ben regada quant hi ha convidats per fotre-hi els peus en plan agricultor regador i sense preavís per dur les botes d'aigua i aixines fer un minim planning i concretar alguns punts
Ara que, amb un berenar-sopar fins altes hores de la matinada en tenim prou per perfilar el plan.
Ara que, mismament, l'oferiment va ésser rebutjat de base per alguns inconformistes grunyidors al·legant que no els hi semblava correcte molestar el veinat amb olors i fums posiblement molestes, encara que hi hagi d'altres veins que no saben conviure que fan sardinades, seitonades o arengades cada 2x3

Anònim ha dit...

pues si hombre

Anònim ha dit...

anar fent

Anònim ha dit...

sense agobios

Anònim ha dit...

Bueno, gràcies per aquests moments tant divertits i gradables i per la vostra estimada companyia.... emvaparí

Anònim ha dit...

gent, estic preocupat .... epidemia, pandemia, grip, piscina, intoxicació salsa rosa, culebron o vacances? on sou? doneu-me un senyal

Anònim ha dit...

estaaaamos preparaaaandooo las maleeeeetas !


i anant a comprar sardines?

Anònim ha dit...

avui us heu passat tres pobles i diverses fronteres, ja us val, no espereu res mes de mi.

Anònim ha dit...

efectiviwonder, ahir es va produir la trucada telefonica. e de dir que el anxova es tot un sinyor i aguantan tot tipus d'enrrampades mentres montava nose que cony d'aparell, em va contestar a la meva trucada i em va antendre amablement durant deu minuts (es clar que pagava jo la trucada). Tambe he dir que es notaben certes interferencies i sirolls electronics, suposo fruit de montar el consabido aparato (no sexual).

un ole pel anxova i mes si convida a sardinas (que ya se huelen)

Anònim ha dit...

ya m'ho deia ma mare que nomes em portarieu poblemes, com llegeixi al pastillas de l'estartit i la denuncia sobre l'us indegut de no se que collons d'aparell (l'anxova segur que sap algo) li agafa un yuyu.

Anònim ha dit...

MOlt be ombra tu sempre tant cortes i cavaller quedant be i fent nous amics a la nova zona de vacances, que ens rebin amb els braços oberts!!!!

Anònim ha dit...

Jo vull fer anar l'aseguro aquest que tenim perque veig el tema una mica desmadrat, començant per mi que no se ni on son les maletes !!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

M'en vaig a vore si trobo algo per posar dins a la maleta i k no hem deixi res! Almenys als dos churumbelets que els agafi la maleta.... brik m'achudes???

Anònim ha dit...

Tu que ets tant organitzada segur que ja ho has preparat tot no?

I damunt tens temps de sardinades, ja m'ho diu l'anchova que m'organitzi!!!!

Anònim ha dit...

Us hem fet algo avui?????????












Bona noite fins dema.

Anònim ha dit...

Si algu esta enfadat que ho digui sense problemes eh?

Anònim ha dit...

Ya finalizando la jornada se os envia un saludo desde la rotativa, y me voy de vacaciones mañaaaanaaaa

Anònim ha dit...

s'atansa la temporada de vacances per excelència, es l'hora de fer maletes que es una acció que m'emprenya molt, digna de fer una entrada,

... que hi poso? esto, aquello, lodel+alla, esto per si de caso, roba per sortir cada nit quant sabem que sortirem 2 cops, sabates, xancles, bambes, botes per cada conjunt, samarretes per cada 30 minuts, i sempre, al final, et deixes el respall de dents

Anònim ha dit...

Bon dia musul's i su haren,

Es presenta un matí calurós i com que la penya ja olora vacances no fot ni brot, estilo Jesus Quesada, vamos.

Anònim ha dit...

Ion, bon dia a tu també

Anònim ha dit...

Ion parisino, garçon, comment sa va? bon voyage et visque le coq sportif et son amis (pocoyo, silvestre i el mixó groc petit aquell amb veu afeminada)

Anònim ha dit...

Milanes!!!! ..... se te saluda.

Anònim ha dit...

Pumuky .... ! recargando baterias per la propera setmana de ayuno y abstinencia

Anònim ha dit...

oMbra, porque me has abandonado??

Anònim ha dit...

Destraler, bones vacances pel pais vascofrancés. Recordo una vegada que hi vam anar i vam fer una incursió a la montanya de la zona, per sendes entre vegetació i boscos ... jo jo ... pintades independentistes, gent que parlava de tirar no se que a la caserna de turno, o como corriamos no se perque, tiros a les senyals, hi va haber una mica de cangelis general i sensació de secuestro inmediat, vamos, una odisea.

Anònim ha dit...

bon dia tras labsenciaaaa dimecresil...

Anònim ha dit...

buenooo, si, uuh, ah, iscariot

Anònim ha dit...

fectivametn ahir estava destacat a la manya terra on fotie una calor de 38º amb bochorno calent que feia cagar... llàstima que no vamb xafar lo carrer massa estona...

Anònim ha dit...

i el cert es k piro i aki tots sus feu amics, us agafa la canguelis organizadora vacacional, us truque amb mobils dempresa, busqeuu maletes com lindiana co-jones... la veritat es que sou uns estresats i com a solucio diré que no hi ha sardines al mercat... efectiviguonder... ni una... totes les hi hem comprat nantros, per oferir una degustació al lateral annexe!

com us heu quedat?

Anònim ha dit...

sense sardines, clar

Anònim ha dit...

les tinc totes a la nevera de casa, per tancar la porta he fotut 4 brides grans i a la nit pos les trenquem i com si fos un barco sardinero i el capitan iglo al costat... amb pala les recollirem ... tremendooooo
pa gravar-loooo

Anònim ha dit...

la invitació comença a la tarde, a lhora k vulgueu remullar el vostre culet a la piscina vacía o semivacía... ja se que no vindrà dingú per excuses varies com porteu fent tot lestiu i per tant no usestranyi que no se us torni a dir mai never mes, per no ser pesats, si voleu venir ja ho sabeu!

au... la chera està preparant-se!

Giveaway of the Day