01 de setembre 2008

avistado ovni


recomencem una temporada més les noticies i entrades en este nuestro blog con una notísia de alcance.

El blog ha sabido que la MASA (Mujeres Asofocadas Sexualmente Activas) ha atisbado un OVNI (Ombre Varriguitas Nunca Imaginado) a l'alçada de lavenida Glandel de la capital iler-jeta en la mañana de today. El ojeto en el que se movía presentaba un color grisaceo tirando a piata mentalizau, oyèndose unas cacofonias o berridos al estilo:

- "... fot quet paiooooooooooo, que portes bolaremolc, ruuuuucccccccccccccc!!! i em fotràs lo paracops enlaireeeeeeeeeeeee"

- "amvaparí nena, quin bé de deu... i de 10..."

- "no tacochos nenaaaaaaaaaaaa que com bufés lo vent no gosaria no mirar per veuret la comisura los llavisssssssssssssssss"

(certifiquem que els comentaris han estat aquests sense variar ni un punt ni accents)

els radars i càmeres de vichi-landia que dispose la MASA han captat la istantania en que lenergumen, amb la seva pancheta preembarazal, entrava al seu bugatti després de mantenir conversa amb un amic-confesor seu, un bon chaval que l'escolte de tantoncuanto, vamos!

Es recomane a la població iler-jeta i de les partides del goltant que no el miro als ulls, doncs a part de veure-li les pates de gay que li marquen el físic decrèpit que gaudeix, veuran venes de sang rabioasa com si se li vulguessin sortir les boles... les bolessssssssss... dels ulls, a causa de la seva redondés. Advertim que està ple dexpressions lugarenyes i de comentaris picants. La polícia ja no el busca, pq el trobava sempre. I les membres sòcies de la MASA quasi que tampoc des de que no maguanta cinco (5, five, cenc, cinque, V, 4+1 (bibangelnieto)) polvos seguidos. Localitzeu-lo a la foto si sabeu i digueu si l'heu trobat!

Bona temporada 2008-09!!!

14 comentaris:

Anònim ha dit...

jo ñ'he trobat... el detay de la portalcoche ma donat una superpista, gracies!

Anònim ha dit...

ep, nois, leuribor a baixat... pero la noticia es... EL CORTEMANGAS INGLÈS ha tingut un 5'1% més de benefici que l'any anterior... ohhhh biba la crisis!! la penya gasta al corte ingles conocido por sus marcas negras (es decir marcas blancas caras)... sigamos asi! ha, pero no olvidarse de quejarse vale? au...

Anònim ha dit...

si, i el dolar amunt, aixi que oblideu de gasofa mes barata encara que baixi el billy bidon de pretoli

Anònim ha dit...

ens cal me´s pistes per identificar al pisteur partehombros en llanura pista blanca

Anònim ha dit...

no aguanta YA 5 polvs... eso es una pisat defenetiva!!!

Anònim ha dit...

panxeta prembrazal?? coi, a vore si ara tindrem aprop al segon home de la fax de la terra que es realment mare de criatures, sortirem a les fotos

Anònim ha dit...

si, libertinos, hi ha un home que ha sigut mare, el primer de lo mon mondial, no se si abans era dona i es va fer un canvi de sex i ara es home encara que no del tot pq te matriz, placenta, varis, uter i esternon i bes a saber qui coi el va fecundar, suposo alguna abella maia, total un lio raro

Anònim ha dit...

apa, bona setmana a tots, nos vemos en los bares.

Anònim ha dit...

com bona setmana? ten vas? i el boratori? solet? ja niré a donar untomb... i el ion tamé k u te al custat

apa, bon temps!

Anònim ha dit...

nova entrada per demà: el món bear, o oso...

Anònim ha dit...

un episodi cagovomitil ha fet que avui es suspengués lactivitat al blog... i ja vurem pq mira kestic rechirat eh... uffff

Anònim ha dit...

sigue el episodi amb no cago i no gomitiu pero si febriculapelicula i fet un drap mullat chop

Anònim ha dit...

SOBREDOSIS DE LAXANTES, NO VAS LLEGIR L'ETIQUETA QUE DEIA: "CONSUMASE CON MODERACION"???

Anònim ha dit...

uhm aki tenemos al anonimo cachondo que recuerda comentarios sistoleteros... gracias pero el laxante se lo tomó una que me sé yo i asistamos... por deu 10!

au... sigo con lo mio que es estar tirao cual colilla! un abraso

Giveaway of the Day